![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Fii mai frate serios.
:)) Ca ai vazut mata cum e la Sfantul Munte Athos toate popoarele sunt unite acolo si vorbesc cam aceeasi limba ca sunt acolo nu numai greci,rusi,romani ci si englezi si americani si alte neamuri fiind impreuna calugari si ducand viata duhovniceasca impreuna si cam asa trebuie sa ajunga si lumea. |
|
|||
|
|||
![]()
Romania nu o va schimba nici un presedinte indiferent ca-l cheama Puric sau altfel! Romania sintem noi toti. Noi trebuie sa ne schimbam si apoi vom avea conducatorul pe care-l meritam...asa cum il avem si acum...cum l-am avut intotdeauna.
Sau este Dumnezeu nedrept? |
|
||||
|
||||
![]()
Ai perfecta dreptate!Romanii asteapta mereu de la mai mari,dar nici prin cap nu le trece ca ei insisi sa puna mana si sa produca schimbarea de la cel mai mic amanunt pana la lucruri semnificative.In schimb se plang si se vaita de mama focului despre cat le greu este si cat de rau le merge.
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar daca se ridica un om de valoare printre politicieni,nu poate face multi "purici" saracul,pentru ca nu e lasat de sacali.Are nevoie de o sustinere serioasa si in momentul de fata,la cum stau lucrurile la noi,nu prea vad cine i-o va oferi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte frumos spus. Si adevarat. Eu cred ca poate face foarte multi purici. Iata, la finele anului trecut peste 70.000 de romani i-au cumparat cartea. Si, in continuare se vinde. Exista deja foarte multi purici dar, sunt muti. Stau cuminti, in stare latenta. Nu mai au alternativa la patura de minciuna cu care suntem acoperiti. Lipseste doar catalizatorul, scanteia. In legatura cu prima ta interventie, toti (de pe acest forum) suntem constienti de acest mare adevar. Fieare neam isi are conducatorii randuiti de Dumnezeu. Chiar si semnatura postarilor mele spune acest lucru. O vorba romaneasca foarte veche si cred eu foarte inteleapta spune: "Dumnezeu iti da insa, nu-ti baga si-n traista". Dumnezeu te ajuta daca meriti. Si te ajuta si cand nu meriti dar, are EL un plan cu tine. Da', mai trebuie sa faci si tu ceva. Nu poti sa astepti ca Dumnezeu sa lupte in locul tau. Sunt de acord, si ce frumos ar fi, ca binele si frumosul sa erupa din fiecare familie, sa se intinda in tot nemul si sa-l curete. E, pentru ca acest lucru sa se intample, aparitia lui Dan Puric - sau a altuia care impartaseste valorile ortodoxe - in prim plan nu poate fi decat un lucru bun, repet, un catalizator. Dumnezeu stie si da verdictul. Noi trebuie sa facem ce e bine. Apoi primim verdictul LUI, raspunsul adevarat la cele ce am facut. Amin. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric | Agkelos | Generalitati | 37 | 08.02.2014 01:01:54 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! | mihailt | Generalitati | 1 | 30.05.2009 02:24:19 |
Dan Puric | peps | Generalitati | 0 | 01.03.2009 22:44:57 |
|