![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu e suficient ca să faci pe marele apărător al ortodoxiei când nu știi pe ce lume trăiești... când faci afirmații fără acoperire... căci acoperirea ta pare-se că e scrâșnirea... Și care e argumentul tău? Că ce se întâmplă pe acest topic o fi din vina lor? Păi nu mariamargareta roata bicicleta este cea care freacă pe problemă și pune toate necunoscutele în ecuație? Dar nu va afla rezultatul cu niciunchip până nu se va pocăi, căci cu o inimă opacă și un suflet pismaș și mincinos nu ai cum să te smerești spre a avea credință ci cazi în slava deșartă și culegi la neghine din spini și mărăcini până te faci cât un butoi... ca să nu zic burtoi... ce vine de la burteli adică, un fel de vrăjeală, bărbi, brașoave... figuri pe capul tău, de la figurație... de capră. Last edited by vsovivi; 25.11.2010 at 19:19:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Biruiți lumea, chiar de va trebui să mințiți pentru Dumnezeu și pentru calea Lui cea dreaptă și cea adevărată. [...] Nicușor Zidaru, [...] De ar fi să minți pentru Dumnezeu, minte, mămică, și fă voia Lui, de acum, și învață ce este taină acoperită.” (Citat după Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 2 iunie 1991) Iar pucioșii păstrează și astăzi acest îndemn cu sfințenie, iar când cred ei că este necesar ca să-I dea o mână de ajutor Domnului lor, mint cu satisfacție, de îngheață apele (după principiul sănătos: „Unde-i ordin, cu plăcere!”). Căci minciuna la pucioși este "taină acoperită". Deci: Cine își bate joc, și de cine? Dracul de ei, sau ei de dracul? Cine păcălește, și pe cine? Duhul rău sau Duhul Bun? Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 00:15:06. |
|
|||
|
|||
![]()
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIV)
Duhul Pucios îi judecă aspru pe cei care nu-L văd venind cuvânt pe pământ, ca și când cuvântul poate fi și văzut, nu numai auzit. Or, la Pucioasa nici măcar nu este auzit “Cuvântul”, decât cel mult de către liderii pucioși care pretind că-L aud și-L scriu pe caiete așa cum Îl aud sau li se pare că Îl aud. Cei care nu cred ceea ce nu văd vor fi pedepsiți cu foc pentru că n-au crezut în ceea ce n-au văzut: “Și tot așa lucrez și azi, și tot așa vin și azi la cei ce văd, ca să-i fac de rușine pe cei ce nu văd, dar se fălesc că văd. Dar cel ce vede, Mă vede și pe Mine, și vede și venirea Mea, căci la acela Eu vin și îmi fac casă la el și cinez cu el și Mă arăt lui, după cum Eu am făgăduit prin Scripturile Mele cele de acum două mii de ani. Și iată, vin cu cuvântul și cu focul, ca să curățesc cu ele, iar tu, omule, vei alege. Eu voiesc să-ți fac bine cu cuvântul prin credința ta în venirea Mea cuvânt pe pământ, pentru pregătirea ta cea pentru venirea Mea, pentru hăinuța ta cea de la Mine, omule, iar dacă tu voiești să nu-ți fac Eu bine cu cuvântul Meu care vine spre tine din Mine, atunci tu vei iubi focul în care stai, și el se va aprinde peste tine și te va zdrobi, că e vremea judecății făpturii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) De fapt omul este singurul vinovat că nu vede “Cuvântul” de la Pucioasa și nici nu-L aude, pentru că are solzi pe ochi și pe urechi pe care nu și-i înlătură ca să vadă și să audă ceea ce trâmbițează fiii “Dumnezeului” Pucios (liderii pucioși) a fi “Cuvântul lui Dumnezeu”. De la liderii pucioși trebuie să ia omul “Cuvântul”, căci ei sunt purtătorii de cuvânt ai “Dumnezeului” Pucios. Venirea “Dumnezeului” Pucios nu mai este o așteptare și o speranță de viitor ca până acum, ci este o împlinire care ține de trecut, căci El a și venit, și a așezat legea raiului pe pământ cu liderii pucioși, fiii “Dumnezeului” lor: “O, omule, ia-ți solzii de pe ochi și vezi venirea Mea, și ia-ți solzii de pe urechi și auzi strigarea Mea cu care ies înaintea ta cu fiii Tatălui Meu, cu fiii cuvântului Meu, cu fiii lui Dumnezeu, omule pribeag. Mă port după tine cu ei, ca să Mă iei de la ei, că Eu Mă dau lor pentru tine, iar tu să Mă iei de la ei, că Eu vin cu cuvântul și cu focul, și tu vei alege ce vei lua. Ia cuvântul, și te gătește prin învățătura cuvântului Meu. Nu lua focul, căci focul va fi pentru toți cei păcătoși care nu vor lăsa păcatul cel sortit pentru foc. Ia, omule, din cer, că vin cu raiul pe pământ, și am și venit, și am și așezat pe pământ legea raiului cu fiii lui Dumnezeu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) România este țară aleasă, România este binecuvântată a fi El Ombelico del Mondo, iar Duhul Pucios (care o dorește a Lui și așa o revendică) pretinde că o are promisă de la Tatăl Lui și că are în ea fii pe liderii pucioși, capete de pod pe care îi numește cu nume de “fii ai lui Dumnezeu”, fii ai venirii Lui, “ fiii cei mici așteptați de toată făptura”: “Eu sunt Fiul Tatălui Savaot, și sunt întru venirea Mea pe pământ, și vin de la Tatăl. Amin. Și am pe România de la Tatăl, țară a venirii Mele, și am luat din ea fii, și îi numesc fiii lui Dumnezeu cei așteptați de toată făptura, și sfinții și îngerii zic: „Vino, Doamne!”, căci Duhul zice: „Vino!”, iar mireasa zice ca duhul sfinților și al îngerilor: „Vino, Doamne!” .” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) Liderii pucioși sunt reconfirmați ca “străjeri ai venirii Domnului Pucios” care se îngrijesc de cartea “Cuvântului” Lui și sunt porțile prin care se vestește și intră “Cuvântul” din cer pe pământ: “Voi, străjeri ai venirii Mele, deschideți cuvântului Meu ca să intre în cartea sa. Sunt Fiul Tatălui Savaot, și Mă vestesc la porți, căci sunt Cuvântul Care Se mărturisește pe Sine, fiindcă prin El toate s-au făcut și se fac, și toate sunt prin El, toate câte sunt.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Liderii pucioși pretind că timpul în care Maica Domnului se ruga pentru omenire și pentru miluirea ei s-a încheiat. Acum se roagă numai pentru venirea “Domnului Pucios” pe pământ, căci este vremea ca să vină venirea Lui , dar omul nu vine spre venirea Lui și de aceea “Maica” se roagă acum doar pentru venirea Lui și nu pentru omul care stă împotriva venirii Lui: “Glasul Măicuței Mele pentru miluirea omului depărtat de Mine nu mai cere la Mine pentru om, și cere pentru venirea Mea, că e vremea să vin să-Mi împlinesc venirea, și omul nu vine spre venirea Mea și nu pot să-l fac să vină, și stă omul împotriva împlinirii cuvântului Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Duhurile “cele din cer” sunt fericite că Domnul Pucios îi are fii pe pământ pe liderii pucioși, în timp ce omul își vede de grijile sale și nu vrea să audă glasurile care vin din cer din dreptul lui Dumnezeu: “O, cât de fericiți sunt cei din cer că vă am pe voi pentru venirea Mea! O, cât de mult au așteptat cei din cer vremea voastră și credința voastră în venirea Mea! Lucrează omul din zori și până-n zori pentru cele ce pier și nu dă să audă șoapta venirii Mele după două mii de ani. Nu vrea să audă omul de Mine și de venirea Mea cu judecata.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Liderii pucioși sunt numiți “copiii venirii Domnului lor” și în această calitate ei trebuie să se înfrumusețeze în fiecare zi și să se machieze și să se parfumeze și să se deghizeze ca să fie credibili în fața oamenilor de pe pământ: “Voi, copii ai venirii Mele, stați frumoși înaintea Mea, că iată, Eu mereu, mereu vă înmiresmez cu cele din cer, ca să stau cu voi peste pământ pentru împlinirea venirii Mele. Rostesc mereu la voi facerea cerului nou și a pământului nou. Cuvintez peste voi mereu cuvântul facerii din nou a lumii, și nimic nu lucrez cu voi decât cele ce sunt vestite prin Scripturi pentru vremea aceasta. Dau mereu să vă înfrumusețez pentru cei din cer și pentru cei de pe pământ care vin spre venirea Mea la voi, și vine clipa să vă pun să rostiți după Mine și să se împlinească în cer și pe pământ cuvântul cel nou grăit pentru cele ce vor fi pentru împărăția cerurilor pe pământ cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Pe pământ este iadul stăpân (exceptând tărâmul celălalt, al Pucioasei, unde este “raiul Pucios” stăpân). “Domnul” Pucioasei ar veni, dar n-are unde, nu mai are unde călca pe pământ cu piciorul venirii Lui, căci tot pământul a fost spurcat de om, fiindcă omul nu știe să aștepte și să prețuiască venirea “Domnului” Pucioasei pe pământ: “Nu mai am nădejde în nimeni pe pământ, că e iadul stăpân peste tot cu omul, și Eu nu am unde să calc cu piciorul venirii Mele, nu am loc curat unde să-Mi las trupul purtat pe pământ. Eu vin cu trupul văzut curând, curând, și trebuie să calc pe pământ curat, dar omul nu face curat pe pământ pentru ca Eu să vin. [...] De ce nu știi, omule, să prețuiești venirea Mea pentru viața ta? ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 00:07:29. |
|
|||
|
|||
![]()
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLV)
În anul 2000 pucioșii primeau asigurare fermă de la “Domnul” lor că va veni și cu trupul la ei, curând, curând, îndată ce așternutul picioarelor Lui va fi gata. La rândul lor, copiii venirii Lui (liderii pucioși) primeau mereu peste ei rostirea facerii cerului cel nou și a pământului cel nou (rostire mincinoasă, deoarece cerul și pământul au rămas neschimbate, deși au mai trecut 10 ani de atunci): “Curând, curând vin cu trupul pe pământ. Îmi pregătesc așternutul picioarelor Mele, și apoi vin. Curând, curând vin. Amin. Iar voi, copii ai venirii Mele, stați frumoși înaintea Mea, că rostesc mereu peste voi facerea cerului cel nou și a pământului cel nou, după cum scrie în Scriptura înnoirii lumii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Venirea de la Pucioasa este tainică și nimeni nu o vede pe ea, cu excepția duhului care ia numele Maicii Domnului. Acesta vine din cer cu învățătură pentru veghe și curățire pentru calea piciorului venirii “Domnului” Pucios și e singurul duh care vede venind venirea Lui la liderii pucioși: “Mama Mea Fecioara mângâie […] că mare este taina vieții care se varsă din Mine peste voi pentru veșnicia voastră, copii ai venirii Mele. Mama Mea […] vede venirea Mea venind la voi, și Mă vede venind și așezând peste pământ curățirea, ca să pot călca cu piciorul venirii Mele. Omul nu face curat pe pământ pentru venirea Mea. […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Plâns și jale este în ceruri că nimeni nu vrea să meargă pe calea cea strâmtă a pucioșismului. Duhurile care își iau numele “Hristos” și “Maica Domnului” se mângâie unul pe altul în neputința lor de a-i amăgi pe oameni să sunt venite de la Dumnezeu. Singurii care iubesc aceste duhuri și învățătura lor sunt simpatizanții și adepții pucioși, la care au venit duhurile și au cinat cu ei și au găzduit la ei și s-au dat lor cu învățătura cea nouă de “Nou Ierusalim”: “– Eu, mamă, n-am cu cine să Mă mângâi pe pământ, că pământul are numai păcat pe el. Mă mângâi cu ei, și le dau putere să Mă iubească și le torn din Mine ca să fie ca Mine, că Eu n-am cui să dau averea Mea, că nimeni nu Mă vrea, mamă. Dar tu nu plânge de jalea Mea. Iată-i pe cei ce Mă iubesc. Eu la aceștia am venit și Mi-am așezat cina și Mi-am făcut casă la ei și M-am dat lor și M-am arătat lor pentru ei și pentru mulți care Mă iau de la ei spre viață.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000) Venirea “Domnului” Pucios se anunță tot mai grea și mai tristă și mai anevoioasă și ea cere tot mai mult ajutor de la pucioșii cei pravoslavnici. Dar El vine până va termina de venit, căci adepții pucioși se dovedesc nu îndeajuns de deștepți ca să înțeleagă necesitatea slujirii “fiilor de la iesle” adică a liderilor lor, care vin la supușii lor cu această venire: “Iată hrană pentru suflet, fiilor de la iesle. Caut mereu să vă dau hrană, ca să se cunoască la voi că aveți hrană din cer. Caut mereu să-i dau gust bun, ca s-o mâncați cu poftă și cu dor și cu folos și cu mulțumire. Caut și iar caut să am și Eu mulțumire pentru truda Mea dintre cer și pământ. Umblu după voi și pentru voi mereu, ca pasărea care-și adună pentru pui hrană. Vin mereu, că Eu nu trebuie să stau fără lucru. Vin până voi termina de venit, și apoi nu mai vin, și rămân pe veci cu cei care-Mi ajută acum venirea. Amin. Venirea Mea Mi-e tot mai grea, Mi-e tot mai dureroasă, Mi-e tot mai tristă, Mi-e tot mai anevoioasă. Voi trebuie să fiți deștepți și să înțelegeți ce voiesc să spun, căci cu durere adâncă spun.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000) “Domnul” Pucios este adânc demoralizat și sleit de puteri, îndurerat și bolnav de inimă rea, și de aceea venirea Lui la Pucioasa se face tot mai problematică, tot mai grea, tot mai incertă, tot mai stinsă: “Iată, venirea Mea Mi-e tot mai grea, tot mai dureroasă, tot mai tristă, tot mai anevoioasă. Bucuria Mea Mi-e tot mai stinsă, și durerea Mă prinde de peste tot.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000) Soluția redresării? Ea se află tot la Pucioasa, iar speranța în ajutorul salvator este numai în liderii pucioși. “Domnul Pucios” îi strigă pe ei cu disperare și le cere să-I dea ei puteri ca să mai poată veni, căci fără ei El nu mai poate veni, într-atât de sleit de puteri este. Are “Domnul” Pucios nevoie de ei “cum are omul nevoie de casă și de masă și de haină și de apă și de hrană și de mâini și de picioare și de ochi și de urechi și de tot trupul și sufletul și duhul lui”. Și dacă va găsi ajutor potrivit de la ei, va pune masă de nuntă și se va încinge și-i va sluji El pe ei. (deocamdată încă nu s-a ajuns aici, la masa de nuntă, semn că liderii pucioși n-au prea fost la înălțime cu ajutorul și cu puterile care li s-au cerut, deși venirea “Domnului” lor era aproape, era chiar la ușă): “Dați-Mi putere să vin, că e vremea să vin, și nu pot fără voi să-Mi fac venirea. Am nevoie de voi cum are omul nevoie de casă și de masă și de haină și de apă și de hrană și de mâini și de picioare și de ochi și de urechi și de tot trupul și sufletul și duhul lui. Iată, venirea Mea Mi-e tot mai grea, Mi-e tot mai dureroasă, Mi-e tot mai tristă, Mi-e tot mai anevoioasă. Dați-Mi voi putere să vin, că e la ușă venirea Mea, nu e departe. Voi numai să-Mi deschideți, voi numai să Mă primiți, că Eu pun masă de bucurie cu sfinții la voi. Voi numai să voiți aceasta, căci Eu sunt Cel ce slujesc.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000) Noua Biserică de la Pucioasa, cu numele “Noul Ierusalim”, mai are multe de pus la punct și de îndreptat în viața sa bisericească. Speranța redresării lucrurilor este tot la liderii pucioși care, ajutați din cer și ghidându-se după Scripturi, urmează să împodobească Biserica în straie de mireasă: “O, fiilor, atâtea sunt de făcut pentru viața bisericii! Eu din cer, și voi de pe pământ, și hai să lucrăm după cum cere vremea, măi fiilor scumpi. Uitați-vă în Scripturile venirii Mele și vedeți cum cere vremea aceasta. Mireasa are nevoie de găteală de mireasă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000) Ghinionul liderilor pucioși este că ei s-au lepădat de bogățiile pământești ca baba Dochia de cojoace, din mândria de a se descurca singuri, fără ajutor de la “lume”, și iată că acum au ajuns să aibă nevoie de ele. Bogățiile pământului sunt acum în mâinile oamenilor din “lume”, iar oamenii nu se grăbesc să le sară în ajutor, pentru că ei știu că pe pucioși îi ajută cerul și îi ajută direct “Domnul” lor, ca să iasă ei din orice încurcătură și nevoie. Dar acum a ajuns la greu și “Domnul” Pucioasei, căci criza economică s-a întins de pe pământ la cer, iar liderii pucioși or fi ei “copii lucrători”, dar sunt mici și plăpânzi, trudiți și obosiți, neajutorați și neputincioși, și toate li se trag de la munca grea de conducere (căci ei lucrează mai ales cu capul, atunci când nu dau din mâini și din picioare ca să traseze sarcini altora) pe care o lucrează ei zi și noapte peste supușii lor care lucrează mai ales cu mâinile: “Voi, copii lucrători, luați-o pe cărarea cărții Mele spre toate cuvintele Mele cu voi și dați-le bine împlinire peste voi și peste biserică. Lucrați așa cum Eu vă povățuiesc, ca să vină spre voi tot ajutorul cel din cer și cel de pe pământ, că lucrarea Mea cu voi are nevoie de mare ajutor, fiindcă ea e mare, și atât de mare că n-o poate cuprinde pământul, fiilor. Bogățiile pământului sunt în mâinile oamenilor, și Eu trag din greu pentru venirea Mea spre oameni, iar voi sunteți mici, și sunteți trudiți și obosiți și neputincioși.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-09-2000) Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 14:14:26. |
|
|||
|
|||
![]()
277. A avut sau nu preotul Nicu Gabriel legături subterane cu secta pucioșească “Noul Ierusalim”?
Există și astăzi admiratori ai preotului Nicu Gabriel, care contestă legăturile, afinitățile și chiar apartenența temporară a lui Nicu Gabriel la secta “Noul Ierusalim”. Ei pretind că doar în copilărie ar fi fost ușor “atins” de învățăturile sectei, prin influența unei mătuși care îl înfiase și care era o adeptă ferventă a pucioșismului, dar această perioadă nu avea cum să fi lăsat prea multe urme în gândirea și în comportamentul lui de mai târziu. Realitatea este cu totul alta. Nicu Gabriel a avut legături strânse cu liderii pucioși la maturitate, după ce fusese hirotonit preot al B.O.R., iar liderii pucioși începuseră să-și pună mari speranțe în el. La rândul lui, preotul Nicu Gabriel le-a promis în repetate rânduri liderilor pucioși că va ieși din ascultarea B.O.R. și se va pune exclusiv la dispoziția lor, ca preot pucioșesc, dedicat “lucrării de Nou Ierusalim”. Dar ambițiile lui ascunse erau altele, așa că ele au ajuns repede să se ciocnească cu cele declarate pe față ale liderilor. Demascat ca neloial liderilor pucioși și “lucrării de Nou Ierusalim”, Nicu Gabriel a fost nevoit să se retragă “cu coada între picioare” și i-a părăsit definitiv pe pucioși, păstrând însă multe din învățăturile primite de la ei, pe care le considera fie bune, fie “folositoare” ( în sensul că ele erau concepute în mod special ca să crească încrederea și simpatia enoriașilor, iar acest lucru s-a văzut mai târziu). Prin predicile sale puritane și conduita sa studiată, tipic pucioșească, de “sfânt pe pământ”, a reușit repede să atragă mii de simpatizanți care veneau acum la el ca la Mecca. Liderii pucioși, răzbunători ca de obicei, n-au stat cu mâinile în sân. După evadarea preotului Nicu Gabriel din “raiul” pucioșilor, ei au conceput repede un “Cuvânt al lui Dumnezeu” prin care să-l denigreze, arătându-l nedemn de chemarea la “preoție sfântă” pe care i-o făcuseră ei. Reproducem un citat revelator din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 29 iunie/12 iulie 1995, cu mențiunea că observațiile din paranteze ne aparțin: “Este în poporul Meu o inimă ( Observația 1. Liderii pucioși dezvăluie apartenența neechivocă, cu inima și cu simțirea, a lui Nicu Gabriel la “poporul” pucios ) care nu poate pricepe lucrarea aceasta.( Observația 2. Liderii pucioși îl fac însă pe Nicu Gabriel incapabil de a-și ridica și cu gândurile și cu mintea la înălțimile învățăturii pucioșești și la sublimul “lucrării de Nou Ierusalim”) Mi-am amintit ( Observația 3. Ca să-ți amintești ceva trebuie mai întâi să-l uiți pe acest ceva, măcar pentru o vreme. “Dumnezeul” Pucios recunoaște că are uneori probleme cu memoria, dar pretinde că Își revine repede) de inima unui fiu care e numai cu trupul fiu al lucrării Mele. ( Observația 4. Din nou liderii pucioși dezvăluie apartenența neechivocă a lui Nicu Gabriel la “poporul” pucios, dar o minimalizează intenționat, spunând că a fost “numai cu trupul” ) Mi-a promis mereu că va fi al Meu, și M-a înșelat mereu ( Observația 5. Nu poți înșela pe cineva decât prin ascundere. Or, recunoașterea deschisă a faptului că Nicu Gabriel, în spatele unor promisiuni repetate și mincinoase, a avut mari ascunderi și apoi mari înșelăciuni îl demască pe duhul care se pretinde a fi “Dumnezeul” Pucioasei ca fiind Altul decât Atotștiitorul și Atotputernicul Dumnezeu care a făcut cerul și pământul) și acum Mă caută în felul lui ca să fiu cu el cum vrea el și pe unde vrea el, ( Observația 6. Adică, preotul Nicu Gabriel a părăsit locurile “sfinte” de la Pucioasa, unde fusese chemat de către liderii pucioși la slujirea unei preoții de excepție, “nouă și curată”, și s-a întors cu totul la preoția lui “cea veche” din B.O.R., unde nu mai respectă în totalitate învățăturile pucioșești, ci numai selectiv, păstrând doar preceptele care-i convin și care-l avantajează ) că n-a putut să iasă din el ca să pot Eu fi și cu el, ( Observația 7. Adică, preotul Nicu Gabriel n-a fost capabil să se ridice la înălțimea atribuțiilor pe care i le pregătiseră liderii pucioși, dar mai ales să se lepede de sine și să le fie fidel numai lor și unui alt Dumnezeu, “Dumnezeul” Pucios ) și acum râde de cuvântul Meu și se atinge de el ( Observația 8. Adică, preotul Nicu Gabriel și-a dat arama pe față după ce a plecat de la pucioși, arătând tuturor că de fapt nu credea o iotă din basmele adunate în volumul “Cuvântul lui Dumnezeu” ) și vai lui, că nu știe ce-și face! ( Observația 9. Un blestem tipic pucioșesc. Liderii pucioși au acest obicei de a-i blestema pe cei care îi părăsesc, pentru a putea specula ulterior orice necaz care se abate peste aceștia. Este și cazul lui Nicu Gabriel, care a murit zece ani mai târziu, și despre care pucioșii spun acum, după moartea lui prematură, că “l-a ajuns blestemul lui Dumnezeu” – ca și când adevăratul Dumnezeu s-ar ocupa vreodată cu așa ceva, să-i blesteme pe oameni și după zece ani să moară ) Nici unul din poporul Meu n-a priceput că acesta își schimbă capul după cum îi folosește. ( Observația 10. Liderii pucioși aruncă acum vina neputinței de a-l demasca din vreme pe Nicu Gabriel, ca pe un impostor al “lucrării de Nou Ierusalim”, pe limitele firești ale ființei omenești. Ce-i drept, niciunul dintre pucioși nu a simțit că este ceva în neregulă cu Nicu Gabriel, sau că el gândește diferit față de ceea ce spune. Dar de ce nu a simțit “Dumnezeul” Pucios nimic suspect la Nicu Gabriel? Doar dacă Acesta nu este Atotștiitorul, ci altcineva, ceea ce este mai mult decât evident ) Voi trage de lângă el pe îngerii Mei și îl voi lăsa cu îngerii lui, că are și el îngerii lui, dar el nu știe ce are cu el.( Observația 11. O prelungire a blestemului pucioșesc. Nu se spune care sunt îngerii răi și care sunt îngerii buni, dar se subînțelege forma elevată, academică, prin care cineva incomod poate fi dat dracului ) Cine se ia după el ajunge ca și el. ( Observația 12. O subtilă amenințare pentru gabrieliți, admiratorii antumi și postumi ai preotului Nicu Gabriel, care acum îl consideră“sfânt”. Adică, aceia care sunt mai slabi cu inima și mai săraci cu duhul ar putea să o pățească peste vreo zece ani, la fel ca idolul lor. Aviz amatorilor! ) Nu voi mai lua din mâna lui ca să mănânc ( Observația 13. Aluzie la lucrarea preoțească a lui Nicu Gabriel. Pucioșii sugerează că de acum încolo, după părăsirea sectei, el nu mai poate lucra vreo Taină a Euharistiei valabilă ), căci masa lui cu Mine e amară (preotul Nicu Gabriel, n.r.)” ( Observația 13. E vorba aici de “trădarea” lui Nicu Gabriel, care a lăsat multă amărăciune în inima liderilor pucioși, căci ei nu se așteptau la așa ceva de la el. Adnotarea din paranteză este tipărită cu litere ceva mai mici și este făcută cu ocazia editării volumului al doilea al cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”, fiind considerată o "notă a redacției". Prin ea liderii pucioși vor să-l demaște fără nici un dubiu pe cel despre care se vorbește doar aluziv în acest text) Concluzie: Gabrieliții, admiratori nostalgici ai preotului Nicu Gabriel, vor fi probabil foarte dezamăgiți să afle că cel pe care ei îl consideră “sfânt” a fost de fapt un jalnic oportunist, dispus să cocheteze cu sectele radicale, fundamentaliste și ultraortodoxe pentru oarecari avantaje potențiale pe care nu i le putea oferi B.O.R, lipsit de coloană vertebrală și avid de puterea de a păstori masele de ignoranți în “tainele creștinismului pucioșesc”. Cochetând cu ideea de a se înfrupta din puterea discreționară a liderilor pucioși, a sfârșit prin a fi demascat, repudiat și blestemat de ei, sfârșindu-și zilele într-o iluzorie faimă de ortodoxie rurală, cu pretenții taumaturgice. Departe de a fi “ultima trâmbiță apocaliptică”, așa cum îl consideră unii admiratori exaltați, Nicu Gabriel se dovedește a fi fost un plagiator dibaci, selectiv, al ideilor “novatoare” ale liderilor pucioși ai sectei “Noul Ierusalim”, cei care l-au promovat și au pompat în el multe speranțe, dar care-l consideră astăzi un arivist ordinar, un farseur lipsit de imaginație și un deșeu al “ortodoxiei” pucioșești. Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 11:59:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Văd că nici somn nu mai ai din pricina râvnei deșarte a defăimării viceversa ca să capăt eu superstițul negreșelii formaliste vicentoarsa ca să râtă-râdă de noi tot viceglobul papământesc... al celor ce papă lapte și bere și apoi ca vulturii dau cu ciocul acolo unde văd stârvul. Și dacă nu ți-aș fi spus că nu există nici un glob pământesc, ci glob a fost doar în zilele creației, în prima și a doua zi, un glob de apă limbede și cristalină, toată creația... văzută apoi când a fost să fie Lumină după porunca Domnului, căci în cele văzute era genunea și întunericul ce stăpânea căci el era deasupra apelor; deci exista un deasupra sferei de apă, și toate cele nevăzute erau în cubul ceva mai mare fără a fi tangent la sferă și care cuprindea el tot globul de apă, cub nevăzut cu ochiul liber dar soarele și luna create în ziua trei-a sau a patra, nu știu, două, se mișcă și azi tot lovindu-se de laturile lui... deci nu se vede, dar este, și a fost cuprins în interior și se numește Cer. Deci a birui gLumea, este o luptă pe care o poți câștiga doar dacă faci voia Domnului. Și te întreb pe tine soare, dragostea murit-a oare? Deci ce crezi dumneata că s-ar fi întâmplat dacă cei trei patru magi de la răsărit nu ar fi păcălit și mințit pe Irod sau pe Ivan cel groaznic? Ce s-ar întâmpla cu tine înaintea conștiinței tale dacă n-ai avea scuza ridicolă că minți aicea pentru o cauză nobilă?... după dictonul ''scopul scuză mijloacele''. Deci biruiți gLumea! cu orice preț și cu orice mijloc, deoarece ea nu e nicidecum dreaptă ca să crezi că ai avea parte de un duel. Ci e vrăjeala gLumii... ...dar nu greșiți! Ci înfricoșați-vă de Domnul ca să slujiți Lui și să nu păcătuiți Lui cu niciunchip ci să vă smeriți cu oricechip Lui... și nu pentru slava deșartă a gLumii. Adică să nu-ți creezi o gLume de copil, de pui, de pui de pui... de vipviperă și de năpârpârcă, fiindcă puii de vipvipere o ucid pe mămica lor iar puii de năpârpârcă îl cam pârăsc pe tăticul lor la miliție sau mămicii lor sau prin vecini... că cică o făcut pipi în chiulvetă sau ghiulvetă sau ghiveta... nu mai știu cum se zice corect, darmite.., darmite cum se scrie. (Și apropos, telecomandă e la plural căci singularul este telcomandă!!!) Last edited by vsovivi; 26.11.2010 at 13:14:37. |
|
|||
|
|||
![]()
“Este în poporul Meu o inimă care nu poate pricepe lucrarea aceasta. Mi-am amintit de inima unui fiu care e numai cu trupul fiu al lucrării Mele.Mi-a promis mereu că va fi al Meu, și M-a înșelat mereu și acum Mă caută în felul lui ca să fiu cu el cum vrea el și pe unde vrea el, că n-a putut să iasă din el ca să pot Eu fi și cu el, și acum râde de cuvântul Meu și se atinge de el și vai lui, că nu știe ce-și face! Nici unul din poporul Meu n-a priceput că acesta își schimbă capul după cum îi folosește. Voi trage de lângă el pe îngerii Mei și îl voi lăsa cu îngerii lui, că are și el îngerii lui, dar el nu știe ce are cu el. Cine se ia după el ajunge ca și el. Nu voi mai lua din mâna lui ca să mănânc, căci masa lui cu Mine e amară (preotul Nicu Gabriel, n.r.)”(Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 29 iunie/12 iulie 1995)
Îngeri sunt numiți nu numai îngerașii din Cer ci și anumiți oameni credincioși cu o oarecare viață sfântă... văzută și nevăzută de oameni... Ceea ce trebuie reținut și e pentru oricine, pentru orice om care nu vrea să mai amărească pe Domnul, este că: -o inimă (de fiu) nu poate pricepe dacă e numai cu trupul fiu al lucrării Mele. -Mă caută în felul lui ca să fiu cu el cum vrea el și pe unde vrea el, că n-a putut să iasă din el ca să pot Eu fi și cu el, și acum râde de cuvântul Meu și se atinge de El... -inima acesta își schimbă capul după cum îi folosește. -că are și el îngerii lui, dar el nu știe ce are cu el. -masa lui cu Mine e amară. Cine se ia după el ajunge ca și el. Concluzia cea de după concluziuniune: preotul Gabriel se spovedea pe la Techirghiol... și poate că Domnul i-a primit pocăința, că nu degeaba a visat cineva că s-a înălțat în spirală la Cer sufletul lui imediat după ce a murit, căci cu trupul era un fiu al Domnului, dar era o inimă care nu putea pricepe, iar spirala este simbolul ADN-ului și ARN-ului... deci Domnul pare că a primit nevoințele sale, dar nu a primit minciunile și rătăcirile sale sufletești și duhovnicești și batjocura la adresa Sa ci doar pocăința și nevoința lui trupească. Last edited by vsovivi; 26.11.2010 at 14:13:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar chiar dacă ar fi făcut-o, gestul lor ar fi fost absolut nerelevant, îndată ce ei nu erau creștini, ci păgâni. |
|
|||
|
|||
![]()
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLVI)
Cuvântul care vine la liderii pucioși vine din veșnicie, dar nici ei nu știu aceasta. El vine ca ei să-l primească cu învățătură nouă, învățătură de viață, și el să le dea lor viața cea de veci, ca să fie deja îmbrăcați în viața cea veșnică atunci când va veni el a treia oară, cu trupul văzut de ochii tuturor: “O, fiilor care-Mi primiți venirea! De unde vin Eu când vin la voi cuvânt? Vin din veșnicie, căci scris este în Scripturi: "Obârșia Lui este din zilele veșniciei". Amin. Eu sunt cuvântul vieții, și vin cu veșnicia. Viața cea de veci voiesc să v-o dau.” […] Aduc mereu învățătură de viață la voi, ca să se găsească la voi viață când voi veni la voi văzut de ochii tuturor. Eu sunt cuvântul vieții, și așa vin la voi, iar voi trebuie să vă îmbrăcați cu viața, cu cămașa vieții, fiilor, precum Eu M-am îmbrăcat după înviere, căci am înviat din morți ca să Mă arăt Fiul Tatălui Savaot, născut de la Tatăl, Cel dintâi născut din morți.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-2000) Liderii pucioși sunt investiți solemn să dea viață adepților sectei de la Pucioasa, ca să aibă aceștia viață până la venirea Domnului cea văzută (dar se pare că liderii pucioși n-au prins bine lecția, pentru că n-au reușit să dea viață veșnică la nimeni; ba între timp au mai murit destui adepți, dintre care unii chiar mai răsăriți – cum ar fi “păstorul” Daniel, sau “sora” Ricuța) “– O, copii învățători din partea Mea, mai mult și mai mult și tot mai mult de-acum, să dați viață din viața Mea la cei ce vor cu tot dinadinsul să fie vii până la învierea cea mare și văzută de vii și de morți, până la venirea Mea cu învierea tuturor pentru viață veșnică sau pentru tânguire, căci scris este: "Se vor plânge și se vor tângui bătându-se în piept toate semințiile pământului, și vor vedea pe Fiul Omului viind pe norii cerului cu putere și cu multă mărire, și va răsuna glasul de trâmbiță, și îngerii vor strânge pe cei aleși pentru Dumnezeu, pe cei ce s-au ales pentru Dumnezeu".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-2000) Sarabanda duhurilor de la Pucioasa face ca așa zisul “Cuvânt al lui Dumnezeu” să fie în realitate un ghiveci de alucuțiuni vocale în care duhurile interpreteză la scenă deschisă roluri mari și roluri mici, într-o melodramă de prost gust, dar cu cuvinte și fraze alese. Rând pe rând vin și vorbesc ca la microfon purtători de cuvânt neautorizați ai lui Dumnezeu care-și iau nume sonore, sperând că vor fi mai abitir ascultați și temuți: “Tatăl”, “Fiul”, “Fecioara Maria”, “Fecioara Verginica”, “Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, “Sf. Ioan Botezătorul”, “Sf. Pr. Ilie”, “Sf. Pr. Daniel”, “Sf. Apostoli Petru și Pavel”, “Sf. Ap. Andrei”, “Sf. Ap. Toma”, “Sf. Ap. Luca”, “Sf. Ap. Ștefan”, “Sf. 40 mucenici din Sevasta”, “Sf. Gheorghe”, “Sf. Ierarh Nicolae”, “Sf. Ierarh Spiridon”, “Sf. Haralambie”, “Sf. Grigorie Palama”, “Sf. Ioan Scărarul”, “Sf. Dimitrie izvorâtorul de mir”, “Sf. Pantelimon”, “Sf. Împărați Constantin și Elena”, “Sfinții trei Ierarhi Vasile Grigorie și Ioan” (care vorbesc toți în cor, la unison), “Sf. Vasile cel Mare” (vorbind separat), “Sf. Ecaterina și Sf. Mercurie” (vorbind împreună), “Sf. Ecaterina” (vorbind separat), “Sf. Parascheva”, “Sf. Filoteea”, “Cuv. Maria Egipteanca”, “femeile Mironosițe” (vorbind toate odată), “Sf. Mironosiță Maria din Magdala” (vorbind separat), “Adam” (vorbind singur, fără Eva), “samarineanca de la fântâna lui Iacob”, “episcopul Vasile Târgovișteanul”, “patriarhul Teoctist”, “tânărul inginer Mihail” ("fiul" lui Dan, ucis de lovitură de cuțit în vara anului 1974), “Simion Zidaru” ("fiul" artiștilor Zidaru, decedat în luna august, anul 1997), "Dănciucă Gheorghe" (zis "păstorul Daniel", zis "nea'Mișu", decedat în urmă cu un an), etc, etc, etc. O pleiadă de duhuri care se pretind a fi duhuri de oameni obișnuiți, și de sfinți, și de îngeri, și care vorbesc toți în numele și în dreptul lui Dumnezeu, iar rostirile lor sunt adaugate de liderii pucioși cu migală, una câte una, la “canonul” cărții intitulată “Noul Testament de la Pucioasa”. Iată, spre exemplu, cât de frumos este invitat duhul care poartă numele Maicii Domnului să vină cu mult dor din cer pe pământ și să aducă povețe duioase de mamă “poporului” pucios, și cât de înălțător le vorbește lor apoi acest duh, pentru lucrul venirii “Domnului” cea de astăzi, cu “venirea Lui care vine și iar vine” și pregătește judecata făpturii ( e vorba de ziua de 14 octombrie 2000): “Acum, fiilor copii, e mama Mea cu dor de voi, și se îndulcește din vorbirea Mea cu voi și voiește și ea să vă îndulcească cu darurile ei cu care vă acoperă mereu pentru că sunteți fiii grădiniței venirii Mele. Grădinița aceasta este locul Meu ceresc de pe pământ, peste care îmi aștern cuvântul pentru toată făptura. Grădinița aceasta este masa pe care Eu scriu cartea judecății făpturii. Voi, fiilor copii, fiți cu veghe mare și cu cutremur sfânt, că aici Eu lucrez cu voi lucrarea Mea cea de pe urmă, și cutremur cerul și pământul cu cuvântul. Amin. Spuneți la toți cei ce iubesc venirea Mea la voi să nu-și risipească nici o clipă mintea și inima și simțurile lor spre paguba lor și a celor din jurul lor, ci să-și adune ființa și vorbirea ei spre folos pentru cer, că venirea Mea vine și iar vine ca râul care vine din munte spălând albia din calea lui. Vă aduce mama Mea mângâierea ei, îndemnul ei pentru lucrul venirii Mele, și povață de mamă, că ea este mama Mea și a celor ce Mă poartă pe Mine.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-2000) Duhul invitat să ia cuvântul le vorbește în primul rând liderilor pucioși, numindu-i “fiii grădiniței Lui” , “copiii tocmiți de cer” și “purtătorii Domnului”. El le amintește de “greul lui Dumnezeu” și de “bunătatea Lui” și de “grija Lui pentru ei” și de “venirea Lui” cea nevăzută cu norii, și de “rana venirii Lui” și de “greul venirii Lui” și le cere lor să fie cuprinși de durerea venirii Lui și să fie ei “puterea venirii Lui”, căci “Dumnezeul” Pucios este, se pare, sleit de puteri în venirea Lui și de aceea le cere lor tot ajutorul: “ – Te bucur și eu, Fiule Doamne, mângâindu-i pe cei ce Te poartă azi întru venirea Ta. Te mângâi și eu, căci Tu ești purtat de ei, o, Fiule Care vii la fii. Să nu aștepte cerul după voi, copii tocmiți de cer. E așa de bun Domnul cu voi, și atâta grijă pune pentru voi, dar voi să nu vă folosiți de binele de la El, ci să vă faceți voinicuți pentru greul lui Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, Care lucrează la judecata și la învierea făpturii și la lumina învierii, fiilor vii. Toți cei care se hrănesc din Fiul meu Cuvântul, să ia de la voi spre împlinire toată venirea aceasta, ca unii care împlinesc Scriptura venirii Fiului meu după două mii de ani. Cuprindeți-vă de iubire și de durere pentru rana venirii Fiului meu, căci cu rană vine, și din greu vine când vine la voi. Fiți voi puterea venirii Lui, că vă cere aceasta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-2000) Duhul “Fiului” și cel al “Mamei” se completează apoi în vorbirea lor, întrebându-se ce să le mai ceară și ce să le mai dea pucioșilor “să rumege” până la următoarea “venire din cer” cu focul iubirii lor. Și le dă aceleași îndemnuri: să-I ușureze “greul venirii Domnului” la ei, “să-i doară și pe ei rana venirii Lui” și “să se hrănească unul pe altul cu învățătura Cuvântului Pucios”: “Mama Mea v-a încălzit la focul iubirii ei, copii ai venirii Mele. O, ce să vă mai dau? [...] Ușurați-Mi greul venirii Mele la voi. Să vă doară și pe voi rana venirii Mele, că printre dureri vin când vin, și abia vin de dureri, fiilor-copii. Cea mai mare lucrare pe care v-o cer este să vă hrăniți cu cele din cer și să vă dați hrana aceasta unii altora, căci prin ea vă sfințiți duhul și sufletul și trupul întru venirea Mea […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-2000) Last edited by mariamargareta; 29.11.2010 at 11:41:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îndată ce le-ar fi tăiat gâtul Irod să vezi dumneata ce ''nici o obligație nu aveau față de el'' ar mai fi afirmat ei, din moment ce au spus că o să-i dea de veste dacă vor găsi pe Regele lui Israel... și erau în țara lui Irod ca niște străini... cu atât mai mult cu cît nu erau iudei sau israeliți... și Irod știa că se născuse Mesia și-i aștepta pe magi ca să stea de vorbă cu ei, să-i tragă de limbă și să-i ospăteze... cu delicatesuri. Deci gestul a fost nerelevant pentru unii, nu dăm nume, dar pentru Dumnezeu Tatăl a fost relevant cu siguranță!!! Ba erau patru magi, doar că stăpânul albinelor, nu a mai ajuns la peșteră din pricina că pe drum s-a milostivit de cineva și l-a ajutat ca să iasă din necaz, și s-a pierdut de stea și de ceilalți trei magi și albinele lui s-au întors acasă, dar când a ajuns a văzut că soția lui e sănătoasă căci l-a întâminat în poartă, căci pentru ea a plecat, ca să ceară de la Domnul ajutor și vindecare pentru soția Lui și iată minunea s-a produs. El era mag al albinelor și albinele lui ascultau de el ca de un tată. Last edited by vsovivi; 26.11.2010 at 14:45:45. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|