Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 16:50:11
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Invidia e mare! Dar se stie ca fiecare profita cand are ocazia. Sau sunt exceptii pe aici?
Chiar ca-l adori pe Basescu si acolitii lui, daca suspectezi de invidie pe cineva care afirma ca Ioana Basescu si-a obtinut o parte din avere in mod ilegal.
Citat:
DragosP:Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.
Poate in Suedia ajunge doar ecoul lui Basescu sau a doamnei Macovei care urla: „lovitura de stat”. Cand s-au infiltrat pdl-istii in toate structurile statului subordonand sistemul judiciar n-a fost „lovitura” de stat, a fost doar in vara cand s-a facut rocada si s-a considerat lovitura pentru ca s-a facut mult prea brusc. (deh, nu intamplator am spus ca Ponta e caracterizat prin prostie)

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:55:23.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:52:04
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Anca draga ,se vede ca nu traiesti aici si nu ai de suferit.
Eu nu vreau sa scriu mai multe ,dar tot ce spune Ioana e real
Cu destituirea nu sunt nici eu de acord ,ne facem de ras in Europa
De avioanele S-H luate din Portugalia ,la pret de avioane noi ai auzit ?
Suedia ,la acelasi pret ne dadea avioane noi chiar si oferta americana era mai buna.
Sunt multe de spus ,s-a umplut paharul romanilor.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:54:52
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Invidia e mare! Dar se stie ca fiecare profita cand are ocazia. Sau sunt exceptii pe aici?
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE.
Anca ,nici nu se pune problema de invidie , mai degraba ar fi de plans chiar daca au bani
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:57:39
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
Exact pentru aceste lucruri nu imi place de Basescu. Dar trebuie sa acceptam ca a luptat, in ultima vreme cel putin, pentru respectarea Constitutiei, a justitiei si pentru separatia Puterilor din Stat.
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata.
Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:57:44
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Anca ,nici nu se pune problema de invidie , mai degraba ar fi de plans chiar daca au bani
Am inteles-o gresit. Cred ca s-a referit la invidia fiicei lui Basescu pe altii si de aceea a comis acele ilegalitati, profitand de anumite circumstante, imbogatindu-se :)
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:58:53
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Draga mea, am antena si vad toate posturile romanesti.
Tu ,ca om duhovnicesc nu cred ca ai timp sa te uiti si sa afli toate cele din politica
Ti-am spus ,am un coleg care sta mai mult la televizor si imi spune si mie.
Trebuie sa butonezi pe toate canalele si sa selectezi
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:00:20
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Am inteles-o gresit. Cred ca s-a referit la invidia fiicei lui Basescu pe altii si de aceea a comis acele ilegalitati, profitand de anumite circumstante, imbogatindu-se :)
Nu stim cine a facut ilegalitatile ,dar cert este ca are foarte multi bani
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:03:12
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
E
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata.
Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine.
Si aici ai dreptate .
Din pacate nu exista alternativa
O sa vedem ce va mai fi
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:03:40
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar trebuie sa acceptam ca a luptat, in ultima vreme cel putin, pentru respectarea Constitutiei, a justitiei si pentru separatia Puterilor din Stat.
A luptat sa-si apere scaunul prezidential, facandu-si campanie pe seama "constitutiei".

Citat:
Sa speram ca romanii de afara nu vor mai putea vota, pentru ca cei din tara suporta consecintele, nu romanul din Suedia, deci votul celor din tara sa conteze si sa-l responsabilizeze pe om.
Citat:
Anita:Din pacate nu exista alternativa
Tocmai asta e, iar atunci cand n-ai alternative, macar ii sanctionezi pe cei care au gresit, sa nu creada ca suntem chiar indiferenti.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:09:07.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:15:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Anca draga ,se vede ca nu traiesti aici si nu ai de suferit.
Eu nu vreau sa scriu mai multe ,dar tot ce spune Ioana e real
Cu destituirea nu sunt nici eu de acord ,ne facem de ras in Europa
De avioanele S-H luate din Portugalia ,la pret de avioane noi ai auzit ?
Suedia ,la acelasi pret ne dadea avioane noi chiar si oferta americana era mai buna.
Sunt multe de spus ,s-a umplut paharul romanilor.
Anita, depinde cu ce ochi privesti. Eu am un sistem de referinta, un stat care functioneaza, ceea ce voi nu aveti.
Daca functioneaza Justitia, toti cei vinovati vor plati cu timpul;, dar daca ajunge sub controlul Parlamentului, adio Justitie.
Ne cramponam de greselile trecutului, in loc sa ne preocupam ca sa nu se repete.
Parerea mea e ca toate furturile trebuie luate sub lupa si pedepsite de Lege. Asa vad eu ca se face pe aici. Le merge si acestora cate o chestie, dar prinde de veste opozitia si pac! la Razboiu. Eu ceea ce vad este ca sunt f intransingenti cu orice fel de neregula si in nici un caz nu le musamalizeaza, caci greseala altui partid e un plus de votanti pentru propriul partid.
Din pacate romanii sunt f pervertiti si inchid ochii. Dar ce interes are romanul de rand, care nu beneficiaza de nimic, ca sa inchida ochii si sa accepte viitoare nereguli? Pentru mine e un mister!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29