![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
100%. S'acum intrebarea e: ce vor face dupa ce vor afla ? Se vor indopa cu citostatice, se vor "bombarda" cu cobalturi, sau se vor intoarce spre Dumnezeu, si vor crede in vindecare, ca mai apoi sa se vindece ?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si totusi, accepti ceva ce exista fara a exista explicatia de ce, nu? De ce? |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() sigur ai inteles ce am vruta sa spun?.. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu a inteles e din cauza ca nu exista corelatii intre cancer si credinta
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ai nici o diagrama in cazul asta?(esti expert in ele).
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by topcat; 03.05.2010 at 16:08:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel, o noua dovada creste probabilitatea ca o ipoteza sa fie adevarata, insa aceasta noua probabilitate depinde de trei factori: - de probabilitatea initiala a ipotezei cit si de probabilitate - de probabilitatea ca dovada sa fie adevarata in ipoteza data - de probabilitatea ca dovada sa fie adevarata in celelalte ipoteze existente Last edited by topcat; 04.05.2010 at 13:46:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai pus legenda. Cele cu rosu [Mongolia si bolivia] sunt ...cum?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am intrat un pic pe site-ul O.M.S....nu prea concorda cu harta raman la impresia ca dovezile :)lui topcat sunt dintr-o carte(site) de colorat pt.copii |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dovezi ce arata ca Sf Scriptura spune Adevarul | tinutza | Despre Sfanta Scriptura | 34 | 25.04.2018 16:34:31 |
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 01:40:20 |
Dovezi arheologice | Ioana-Andreea | Teologie si Stiinta | 0 | 08.03.2010 16:22:55 |
|