![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
N-am inteles ce ai vrut sa zici.
|
||||
|
||||
![]()
N-am nimic cu sectarii. Asta este o alta chestie care ma revolta. Noi suntem cu totii frati si surori sau ortodocsi si sectari? De ce se prefera termenul de sectar in detrimentul celui de frate?
|
||||
|
||||
![]()
Si auzi Don Juan...esti scartar, sau care-i treaba? O data te insori, si din cate stiu nasii dau banii ( tu macar costumul sa ti-l iei!)
![]() Cat despre Botezurile si Nuntile la care vei fi nas ( tot daca vei vrea!), si in ceea ce priveste pomelnicele...aduci si tu o mica jertfa, zau asa...altii au construit Biserici si Manastiri, si tu consideri ca ti se cere prea mult...bine ar fi daca ai da tu, fara sa ti se mai ceara...dar deh!!! Dar pomelnice cine te obliga sa dai...ca zau ca nu ma prind care ti-e durerea??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce vrei tu defapt este ca biseica sa iti ofere cele ce le doresti pe gratis..ca o multumire tie la ce?cand noi ar trebui sa ne trudim ca sa multumim Dumnezeului mereu pentru ca ne-a lasat Biserica si Sfintele Taine...deci vrei lumanari gratis..vrei pomelnic pe care preotul sa ti-l citeasc gratis...rugaciunile sa ti le faca gratis preotii...si ei de unde mananca sa aiba putere sa faca toate acestea?
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
|||
|
|||
![]()
nici mie nu-mi plac bisericile cu neoane si termopane. dar stai linistit ca si fara astea tot e nevoie de bani.
|
|
||||
|
||||
![]()
N-ai inteles??? Pai era foarte simplu... in cazul in care tu ai intra in Biserica pentru a te ruga (si fara sa conteze ce in jurul tau si pe pereti) in ce loc ai vrea tu, in colt, in dreapta...in stanga, pe langa scaun sau in pridvor... chiar vrei sa spui ca ar veni preotul sa te traga de cot cum ca trebuie sa dau banul...si dupa sa te rogi???
Sper ca ai inteles...ca eu una nu inteleg cum privesti tu lucrurile, sincer!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt sectar. Sunt ortodox 100%. Dar cum ramane cu iubirea de aproape? Pentru ca sunt sectari trebuie sa-i excludem? Ce ideologie bolnava mai e si asta?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-au exclus de buna voie si nesiliti de nimeni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
“Fratilor, paziti dragostea, ca dragostea este de la Dumnezeu. Sa avem dragoste de aproapele, sa nu avem dragoste vicleana, adica sa facem alegere ca acela e viclean, ca celalalt este asa. Eu trebuie sa ii iubesc pe toti ca pe mine insumi, ca asa imi porunceste Biserica. Aceasta este Adevarul si Ortodoxia. Adica sa ii iubim pe toti – si pe turc, si pe arab, si cei de alte neamuri sau religii. Dar Dumnezeu nu porunceste sa-mi schimb si credinta dupa a lor, sau dupa obiceiurile si patimile lor. Noi cunoastem Adevarul – Credinta Ortodoxa. Sa o tinem, sa o respectam, iar ceilalti cu ale lor. Faptul ca eu il iubesc pe aproapele meu, nu inseamna ca imi insusesc sau aprob credinta sau patimile lui.”
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|