Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2010, 23:50:35
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Si auzi Don Juan...esti scartar, sau care-i treaba? O data te insori, si din cate stiu nasii dau banii ( tu macar costumul sa ti-l iei!) , la Botez din nou...ca atunci nu prea le ai cu bancnotele, ...si o data mori, si macar...preventiv, poti lasa si tu cateva parale rudelor sa te ingroape...eventual si cateva prosoape, daca nu e prea mult deja!

Cat despre Botezurile si Nuntile la care vei fi nas ( tot daca vei vrea!), si in ceea ce priveste pomelnicele...aduci si tu o mica jertfa, zau asa...altii au construit Biserici si Manastiri, si tu consideri ca ti se cere prea mult...bine ar fi daca ai da tu, fara sa ti se mai ceara...dar deh!!!

Dar pomelnice cine te obliga sa dai...ca zau ca nu ma prind care ti-e durerea???
Nu e vorba ca ma obliga cineva sa dau. E vorba ca religia asta se autopropune a fi cea adevarata. Iar mie asta imi pare mai mult a fi comert.
Nu sunt sectar. Sunt ortodox 100%. Dar cum ramane cu iubirea de aproape? Pentru ca sunt sectari trebuie sa-i excludem? Ce ideologie bolnava mai e si asta?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Radiestezie pro sau contra? mirabela Generalitati 52 26.07.2012 14:32:28
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost Alina-Ana_Truta Stiri, actualitati, anunturi 0 24.04.2008 13:56:47
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23