Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2009, 21:58:31
florisca
Guest

Implicit

well,drept e ce spui,insa da-mi voie sa ma amuz cand pentru unii totul e de la diavol,de parca Dumnezeu nu exista!da-mi voie sa ma amuz de mintile neflexibile ce nu accepta experiente spirituale pe care le-ai trait,doar pentru ca nu corespunde cu ce stiu ei!si da-mi voie sa ma amuz de raspunsul tau,si explica-mi si mie ce greseli vrei sa indrept citind raspunsurile postate,ca nu-mi pica fisa!
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 00:21:50
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2009
Implicit

Daca rezultatul unui vis e bun, adica individul sufera o transformare spirituala benefica, atunci e de la Dumnezeu... iar daca in aroganta si viclenia inimii, omul crede ca s-a invrednicit mai tare decat alti oameni si decat alti sfinti, sa primeasca vise deosebite sau vedenii, e de la diavol.
"dupa roadele lor ii veti cunoaste" zicea Iisus... deci tu florisca cam pe unde te situezi?
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 01:24:40
florisca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Daca rezultatul unui vis e bun, adica individul sufera o transformare spirituala benefica, atunci e de la Dumnezeu... iar daca in aroganta si viclenia inimii, omul crede ca s-a invrednicit mai tare decat alti oameni si decat alti sfinti, sa primeasca vise deosebite sau vedenii, e de la diavol.
"dupa roadele lor ii veti cunoaste" zicea Iisus... deci tu florisca cam pe unde te situezi?
Reciteste visele ce le-am povestit si din maniera in care am scris vei pricepe cam pe unde stau.....In visul cu maselele,rezultatul visului a fost bun,mi s-a rezolvat abcesul dentar in 24 de ore,dupa ce sapt intregi nu i-am dat de capat....deci de unde a fost visul?nu am postat faza cu visatul din mandrie,caci nu am nevoie de slava lumii,sincer,am depasit demult faza.am scris sa se foloseasca altii si ca sa gasesc si alte persoane ca mine,pentru a face un schimb de experienta.that's all!
Reply With Quote
Vechi 20.10.2011, 12:05:04
ioana.deea ioana.deea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.10.2011
Lightbulb visul meu

buna.cine mi-ar putea si mie explica oare ce inseamna un vis...?mereu ma visez cu tatal meu care din pacate nu mai este printre noi de 4 ani.ma visez cu el ca se intoarce mereu si ca de fapt nici nu era mort.dar niciodata nu vorbeste cu mine,aseara de exemplu tot asa m-am visat dar aseara m-a imbratisat.i-am zis ca ma mut cu el.nu mi-a zis nimic dar mi-a dat de inteles ca nu se poate......oare ce inseamna visul meu???(aa si inca ceva, aseara cand m-am pus in pat am stins veioza din dormitor, si azi dimineata am gasit-o aprinsa...oare au vreo legatura???)
Reply With Quote
Vechi 20.10.2011, 13:15:26
ioana.deea ioana.deea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.10.2011
Implicit raspuns

va rog sa imi raspunda cineva....e de bne sau e de rau?sau poate nu ar trebui sa ma ocup cu asa ceva....
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 18:30:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana.deea Vezi mesajul
va rog sa imi raspunda cineva....e de bne sau e de rau?sau poate nu ar trebui sa ma ocup cu asa ceva....
Nu, nu ar trebui.
Vechi 27.09.2009, 15:07:16
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florisca Vezi mesajul
Inteleg ca esti independent,da chiar si de regulile gramaticale?ti se pare corect sa scrii '' v-a mostenii'',cand corect e ''va mosteni''?nu e doar o vorba ca pacatele parintilor cad pe copii,ci realitate dura,si nu pana la al 4-lea neam,ci pana la al 9-lea.de ce?ptr a-i responsabiliza pe parinti asupra faptelor lor,in sensul de:vezi ce faci,ca trage copilul tau!iar botezul nu are legatura cu ce am scris eu!
Nu zau? Ia vezi aici:
5. Să nu te închini lor, nici să le slujești, că Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinților ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea și al patrulea neam, (Iesirea 20:5)

Si mai usor cu joaca de-a profesorii ca nu dupa criteriul asta ne va judeca Dumnezeu...
Iar ce ai zis tu nu anuleaza complet pacatele parintilor, pacatul tot se va rasfrange asupra copiilor. De ar fi fost atat de simplu, eram demult izbaviti.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2009, 17:23:16
damian79 damian79 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.09.2009
Implicit

Florisca, tu cunosti parerea bisericii despre vise, stii ca este pacat dar nu vrei sa recunosti. Ai postat aici doar doar poate vei gasi pe cineva care sa iti dea dreptate, si ai gasit asta in persoana lui glykys, din pacate. Mai bine ti-ai pune intrebarea ce act de mare bravura ai facut de ai acest "mare dar" de a-ti vb Dumnezeu prin vise. Cred ca cel mai bine ar fi pt. tine sa faci o vizita pr. duhovnic, pt ca este pacat sa iti pierzi sufletul pt nimicuri dintr-astea.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2009, 17:37:36
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de damian79 Vezi mesajul
Florisca, tu cunosti parerea bisericii despre vise, stii ca este pacat dar nu vrei sa recunosti. Ai postat aici doar doar poate vei gasi pe cineva care sa iti dea dreptate, si ai gasit asta in persoana lui glykys, din pacate. Mai bine ti-ai pune intrebarea ce act de mare bravura ai facut de ai acest "mare dar" de a-ti vb Dumnezeu prin vise. Cred ca cel mai bine ar fi pt. tine sa faci o vizita pr. duhovnic, pt ca este pacat sa iti pierzi sufletul pt nimicuri dintr-astea.
Iarta-ma, Damian 79, daca ti-am provocat smintire. Te rog sa nu judeci daca nu cunosti sufletul omului, si nici daca il cunosti, sa nu judeci. Sa ai o duminica frumoasa!
Vechi 29.09.2009, 10:44:36
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Implicit !!!!!!!!!

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Iarta-ma, Damian 79, daca ti-am provocat smintire. Te rog sa nu judeci daca nu cunosti sufletul omului, si nici daca il cunosti, sa nu judeci. Sa ai o duminica frumoasa!

Florisca, esti o tipa ,,faina sufleteste", nu te supara, nu te ambala sa-ti faca rau.
Eu, te-am inteles.Cred ca tie iti trebuie putina rabdare...sa fii mai relaxata si ai sa-ti explici multe lucruri singura...la aceasta concluzie am ajuns si eu....
Doamne Ajuta, draga mea prietena!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre vise? patricia2006 Generalitati 17 15.04.2018 22:52:00
Despre vise. Templier Knight Generalitati 13 04.03.2012 17:18:30
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 01:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 19:02:49