![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
well,drept e ce spui,insa da-mi voie sa ma amuz cand pentru unii totul e de la diavol,de parca Dumnezeu nu exista!da-mi voie sa ma amuz de mintile neflexibile ce nu accepta experiente spirituale pe care le-ai trait,doar pentru ca nu corespunde cu ce stiu ei!si da-mi voie sa ma amuz de raspunsul tau,si explica-mi si mie ce greseli vrei sa indrept citind raspunsurile postate,ca nu-mi pica fisa!
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca rezultatul unui vis e bun, adica individul sufera o transformare spirituala benefica, atunci e de la Dumnezeu... iar daca in aroganta si viclenia inimii, omul crede ca s-a invrednicit mai tare decat alti oameni si decat alti sfinti, sa primeasca vise deosebite sau vedenii, e de la diavol.
"dupa roadele lor ii veti cunoaste" zicea Iisus... deci tu florisca cam pe unde te situezi? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
buna.cine mi-ar putea si mie explica oare ce inseamna un vis...?mereu ma visez cu tatal meu care din pacate nu mai este printre noi de 4 ani.ma visez cu el ca se intoarce mereu si ca de fapt nici nu era mort.dar niciodata nu vorbeste cu mine,aseara de exemplu tot asa m-am visat dar aseara m-a imbratisat.i-am zis ca ma mut cu el.nu mi-a zis nimic dar mi-a dat de inteles ca nu se poate......oare ce inseamna visul meu???(aa si inca ceva, aseara cand m-am pus in pat am stins veioza din dormitor, si azi dimineata am gasit-o aprinsa...oare au vreo legatura???)
|
|
|
|||
|
|||
|
va rog sa imi raspunda cineva....e de bne sau e de rau?sau poate nu ar trebui sa ma ocup cu asa ceva....
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, nu ar trebui.
|
|||
|
|||
|
Citat:
5. Să nu te închini lor, nici să le slujești, că Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinților ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea și al patrulea neam, (Iesirea 20:5) Si mai usor cu joaca de-a profesorii ca nu dupa criteriul asta ne va judeca Dumnezeu... Iar ce ai zis tu nu anuleaza complet pacatele parintilor, pacatul tot se va rasfrange asupra copiilor. De ar fi fost atat de simplu, eram demult izbaviti. |
|
|
|||
|
|||
|
Florisca, tu cunosti parerea bisericii despre vise, stii ca este pacat dar nu vrei sa recunosti. Ai postat aici doar doar poate vei gasi pe cineva care sa iti dea dreptate, si ai gasit asta in persoana lui glykys, din pacate. Mai bine ti-ai pune intrebarea ce act de mare bravura ai facut de ai acest "mare dar" de a-ti vb Dumnezeu prin vise. Cred ca cel mai bine ar fi pt. tine sa faci o vizita pr. duhovnic, pt ca este pacat sa iti pierzi sufletul pt nimicuri dintr-astea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Florisca, esti o tipa ,,faina sufleteste", nu te supara, nu te ambala sa-ti faca rau. Eu, te-am inteles.Cred ca tie iti trebuie putina rabdare...sa fii mai relaxata si ai sa-ti explici multe lucruri singura...la aceasta concluzie am ajuns si eu.... Doamne Ajuta, draga mea prietena! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 22:52:00 |
| Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 17:18:30 |
| VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 01:26:13 |
| vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 19:02:49 |
|
|