![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Stim ca pacatele poti fi:
- cu gandul - cu cuvantul - cu fapta Mai stim ca primul savarsit este pacatul cu gandul, caci singura posibilitate a diavolilor de a ne influenta spre rau este la nivelul mintii si atat. Altceva nu poate sa faca pierzatorul. Problema se pune daca stim cum sa luptam impotriva primei miscari a ispitei, care se manifesta mai intai la nivelul cel mai subtil al gandirii. Si cum se poate scapa de eventualele hule care se nasc in minte, hule care pe unii i-au descurajat si pe altii i-au pierdut cu totul. Astept sfaturi si opinii, pentru a invata impreuna cum sa ne ferim de acest fel de pacate pe care unii nici nu le considera poate pacate si sa intelegem care este diferenta intre ispita mentala si pacatul savarsit gandind cele rele.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Razboiul nevazut" e o absurditate catolica!E contraindicata! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 19 | 10.12.2013 23:36:08 |
Goneste gandurile | costel | Generalitati | 76 | 17.07.2013 22:18:26 |
Razboiul nevazut! | alexdu | Generalitati | 17 | 09.02.2011 21:10:52 |
lupta cu gandurile | consuela | Generalitati | 81 | 28.09.2009 16:42:13 |
Razboiul Nevazut | Mikhael | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 20.08.2007 17:48:44 |
|