![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Heaven, am un ego cat casa, de mic copil am fost o fire mai colerica si am sarit ca arsa daca cineva 'indraznea' sa ma deranjeze... Iubesc nespus de mult natura si animalele numai ca pe oameni nu pot sa ii inteleg... asta incerc eu sa fac, sa-i iubesc si pe ei precum ma iubesc pe mine insumi (pe mine ma iubesc prea mult, de asta cred ca nu pot renunta la mine). Credinta puternica nu am caci daca as avea macar cat un bob de mustar as misca si muntii precum spune mantuitorul nostru Iisus Hristos... patinina34, ai punctat bine, la mine mai mult sunt mofturi decat incercari.. am sa incerc sa postesc si sa ma rog mai des. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"De cand am ajuns sa cunosc oamenii, am inceput sa iubesc animalele." Este o ispita. Si pe mine ma incearca. Problema este ca degeaba iubim totul, daca nu-l iubim pe om. Omul este cea mai mare nenorocire su uraciune din lume, dar si cel mai minuna lucru cu putinta. Omul este zidit spre a deveni "templu al Duhului Sfant". |
|
|||
|
|||
![]()
La fel patesc si eu ca si tine, draga Silverstar. Ma straduiesc sa gandesc inainte de a scrie ceva dar nu am capacitatea necesara si, din cauza asta, scriu niste aberatii.
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a plăcut o replică dată de cineva ,e haioasă !dar eu o reproduc nu ca pe o replică -tu centrezi tu dai cu capul VIAȚA E O LUPTĂ ȘI NU AI CUM SĂ NU GREȘEȘTI -A GREȘI E OMNESC ,A TE RIDICA E CREȘTINESC ,DAR A STA CĂZUT E DIAVOLESC .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce vrei să spui, că eu scriu aberații? Nu, scriu adevăruri. Aici, pe pământ, e și rai, e și iad... Dincolo, dacă există un dincolo, și eu cred că da, pășim curați, fără de păcat, pentru că tot ce-am făcut rău, plătim aici... [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer,nu as indrazni sa ma compar cu Silvia,fiindca eu am foat intotdeauna elev si nu pedagog.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre nervi, majoritatea dintre noi sufera de aceasta patima. Eu recunosc, au spus-o si altii. Dez-patimirea e mai dificila daca pacatul e in om de multa vreme. Viciile nu-s pacate noi, usoare... Dar harul lui Dumnezeu te ajuta chiar si asa; incet-incet si cu multa rabdare ne putem curati de tot raul. Ispitele oricum nu se vor opri, pana la ultima suflare; problema este ca unii se descurajeaza daca pica in pacat, ceea ce e o mare greseala. Daca ne straduim serios sa ne impotrivim raului inradacinat in noi, atunci Domnul ne va ajuta sa ne revenim la conditia dintai. Sa avem credinta in Cel ce a biruit lumea (lumea=raul in acest context) si sa nu ne lasam stapaniti de vrajmasi din lene sau de frica razboiului nevazut...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da, asa e... nu prea trebuie sa le luam in seama...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
mi-e frica sa ma duc la spovedanie | mihai_m | Pocainta | 20 | 15.08.2010 23:53:40 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|