![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu iti multumesc Dorina ca mi-ai dat posibilitatea sa te ajut. La randu-mi am invatat ca Domnul ne iubeste ( uneori ) prin oameni..
![]() Sarbatori fericite! |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=4]Binecuvinteaza Doamne pe vrajmasii mei[/SIZE][SIZE=4]![/SIZE]
[SIZE=3]Binecuvinteaza-i si asmute-i si mai mult impotriva mea ca fuga mea spre Tine sa fie fara intoarcere ca sa se rupa nadejdea mea in oameni ca panza de paianjen,ca inima mea sa devina mormantul celor rele.[/SIZE] [SIZE=3]Ca toata comoara mea sa o adun in ceruri[/SIZE] [SIZE=3]Vrejmasul m-a invatat sa stiu ce putini stiu in lume:ca omul nu are pe pamant vrajmasi afara de sine insusi.[/SIZE] [SIZE=3]Doar acela uraste pe vrajmasi care nu stie ca vrajmasii nu sunt vrajmasi, ci prieteni severi.[/SIZE] [SIZE=3]De aceea Doamne binecuvanteaza pe prietenii si pe vrajmasii mei.[/SIZE] [SIZE=4]Doamne binecuvanteaza pe vrajmasii mei!Si eu ii binecuvantez si nu ii blestem.[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
Sa fii binecuvantata Jenica,aseara am vorbit despre tine cu parintele Adrian.Sa ai un Ajun plin de bucurie duhovniceasca alaturi de cei dragi tie.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oricat de patetica as parea... iti spun ceea ce simt acum Dorina.
[SIZE=3][COLOR=Red]Va iubesc!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti patetica,aceaste trebuie sa fie starea fireasca a omului credincios.Starea de iubire dezinteresata.Atunci cand poti iubi niste oameni necunoscuti poti iubi si pe vrajmasi.Un Craciun cu bucurii.
|
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3][COLOR=dimgray]"Doamne,eu nu sunt decat un om neputincios.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=dimgray]De aceea ajuta-ma cu darul Tau sa fiu statornic in poruncile Tale.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Trimite binecuvantarile Tale peste vrajmasii mei si intoarce inima lor cu dragoste asupra mea.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Alunga suferintele si neodihna ce-mi vin de la ei si ne impaca pe noi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Da-mi pacea Ta Doamne,ca sa putem sa vietuim pe pamant cu pace,cu bucurie si sa-ti zicem in unire cu fata senina si cu inima curata:"[COLOR=sienna]Si ne iarta noua gresalele noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri".[/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Ca Tie se cuvine slava ,cinstea si inchinaciunea in veci.Amin"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray][/COLOR][/SIZE] Impietrire inimii este pacat impotriva Duhului Sfant! Inima impietrita este o inima bolnava care nu face voia lui Dumnezeu! Un astfel de om a carui inima s-a impietrit nu poate nadajdui niciodata la viata vesnica, oricate fapte bune ar fi facut acestea sunt anulate de catre neiertare! |
|
|||
|
|||
![]() [SIZE=3]O rugăciune a Maicii Domnului pentru împăcarea cu cei învrăjbiți[/SIZE]
[SIZE=3]O Maica lui Dumnezeu ceea ce pentru curăția Ta și pentru nenumăratele suferințe îndurate de Tine pe pământ ești mai presus decât toate ficele pământului primește suspinurile noastre multândurate și ne păzește sub acoperământul milostivirii Tale,căci alt adăpost și solire caldă în afară de Tine nu avem,ci Tu îndrăznire având către Cel născut din Tine ajută-ne să ne împăcăm cu cei ce suntem certați și învrăjbiți și ne mântuiește cu rugăciunile Tale,ca fără de opreliști să ajungem în Împărăția Cerurilor,unde împreună cu toți Sfinții să cântăm Dumnezeului Celui în Treime,acum și pururea și-n vecii vecilor.Amin [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3]Multândurată Maica Domnului ceea ce ești mai presus decât toate neamurile potolește inimile învrăjbite și întoarce în ele dragostea cea frățească pentruca iubindu-ne unii pe alții să ne trăim viața în pace și în bună înțelegere,și astfel, să ajungem cu toții și în împărăția cerurilor,unde împreună cu toți sfinții vom cânta slavă Unui Dumnezeu în treime Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt todeauna acum și pururea și în vecii vecilor.Amin.[/SIZE]
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binecuvintează Doamne pe vrăjmașii mei! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
O rugaciune pentru prietena mea va rog | istina | Umanitare | 20 | 30.10.2010 16:53:20 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
rugaciune pentru Rares | arkash | Rugaciuni | 4 | 18.11.2009 23:20:37 |
Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 12:34:22 |
|