Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2008, 02:06:22
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit Noutati filmate la racla Sf Nectarie, pe lincul de mai jos...

Manastirea Radu Voda Bucuresti

http://frecventeortodoxe.over-blog.c...-24559785.html
Reply With Quote
Vechi 09.11.2008, 19:08:17
pui pui is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2008
Religia: Ortodox
Smile

Am vazut in direct slujba de la manastirea Radu Voda la Trinitas, a fost ff frumos, a venit si preafericitul Danielcred ca sunteti cei mai fericiti cei care ati fost Eu imi doresc f mult sa ma intalnesc cu dansul
Reply With Quote
Vechi 09.11.2008, 22:04:32
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Smile

Multumesc Lui Dumnezeu ca am reusit sa ajung la hram la Manastirea Petru Voda. Din nefericire, nu am reusit sa ma intalnesc cu Mara, am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles. Intr-un tarziu, la lasatul serii am ajuns si la racla cu mana Sfantului, ne-am inchinat.
Multumesc inca o data Marei pentru ca ne-a adus la cunostinta de acest hram si ca ne putem inchina Sfantului Nectarie aici in Bucuresti ( eu personal nu stiam) si ii cer scuze ca nu am ajuns la ora de comun acord stabilita.
Stand la rand, am auzit de la o doamna o practica frumoasa si interesanta pentru a beneficia de ajutorul Sfintilor la moarte. Se spune ca, daca reusesti sa faci o pernita din toate florile (petalele) adunate de-a lungul vietii de la sfintiri, pelerinaje etc, pe care sa o ai la moarte langa tine ( parca!), Sfintii, de ale caror moaste au fost atinse, "vor pune cate o vorba buna" pentru suflet la fiecare vama. Frumos...
Si acum, o scurta rugaciune de pe o icoana pe care am primit-o astazi:
Rugaciune catre Sfantul Nectarie:
" Straine minuni, Parinte, izvorasc din mila ta cea mare si ii ridica din dureri pe cei aflati in dureri. De aceea, si la sfanta ta manastire, fara incetare soseste multime de lume, cerand vindecare si izbavirea de boli si cantandu-ti neincetat: Aliluia!"
Reply With Quote
Vechi 09.11.2008, 22:09:08
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Implicit

Frumoasa rugaciunea o sa incerc s-o tin minte.....sper ca Domnul sa-mi indrume pasii la cit mai multe manastiri....
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
Preoti la Manastirea Radu Voda? andreea123 Generalitati 3 03.09.2011 09:17:35
Nedumerire.Manastirea Radu Voda.Ajutor va rog tigerAvalo9 Intamplari adevarate 1 16.08.2011 21:30:46
s-a schimbat programul la manastirea radu voda(sf nectarie) annajanette Generalitati 6 18.07.2010 20:29:08
Au fost furate moastele Sfantului Nectarie de la Manastirea Radu Voda petrescu_dan Intrebari utilizatori 1 05.05.2010 15:41:49