Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Hram duminica la manastirea Radu-Voda (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4855)

mara2008 05.11.2008 03:54:31

Hram duminica la manastirea Radu-Voda

Duminica hram la manastirea Radu-Voda,care sant din bucuresti si vin?

MarinaAlca 05.11.2008 04:40:37

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 99158)

Ce mult mi-as fi dorit sa pot fi si eu acolo!!!!!!

C.tin 05.11.2008 05:32:21

Sfantul Ierarh Nectarie Taumaturgul

Citat:

...de fapt in toate bisericile care il au ca sfant ocrotitor, pe Sf.Necatarie de Eghina.

Dar pana Duminica, mai e si o Sambata f importanta...[COLOR="Blue"]Soborul Sfintilor Arhangheli...[/COLOR]

pui 05.11.2008 13:04:52

Si eu mi-as dori............. Chiar imi pare rau ca nu sunt din Buc:(, am auzit ca sunt multe Sf moaste acolo

eduardd 05.11.2008 13:14:28

De ce sa ne intristam? Putem fi cu inima oriunde dorim. Dragul meu copilas, Pui mic, nu te mahni..iubirea si credinta nu are granita. Citeste acatistul acolo unde esti si sunt convinsa ca Sfantul Nectarie nu te va lasa nemangaiata.:9: sa invatam sa comunicam din inima pentru inima. hai fruntea sus nu fi trista.:9:

eduardd 05.11.2008 13:27:29

Uite pui ce ne invata Sfintii:
Odata cand m-am dus la Parintele Porfirie i-am spus: "Parinte, sa va ganditi mereu la noi si sa va rugati pentru noi, caci avem mare nevoie. Indeosebi sa va ganditi la noi in ceasurile noptii, cand se stinge zgomotul vietii si cand incercam sa comunicam cu noi insine si cu Dumnezeu". Auzind acestea, parintele mi-a raspuns: Intre noi nu e nici o distanta. Cand voi pleca din aceasta viata va fi mai bine, fiindca voi fi mereu alaturi de voi cand ma veti chema". Intr-adevar, in fiece clipa simt langa mine prezenta cuviosului parinte. Simt cum Parintele Porfirie se afla langa mine. El continua a fi viu, usurandu-ne de greutatile de zi cu zi. Ne vorbeste prin cuvintele si faptele semenilor nostri, in toate clipele de bucurie ca si in ceasurile grele. Ne vorbeste prin tacerea sa.
Parintele Porfirie...:9:

pui 05.11.2008 13:57:05

:)Multumesc mult pt aceste cuvinte frumoase si tot deodata si incurajatoare:):)

eclat_de_lune 05.11.2008 21:52:34

Citat:

Sa-mi ajute Dumnezeu si sa iau si eu parte la hram.

MarinaAlca 05.11.2008 22:16:38

Citat:

În prealabil postat de pui (Post 99214)
Si eu mi-as dori............. Chiar imi pare rau ca nu sunt din Buc:(, am auzit ca sunt multe Sf moaste acolo

Da, Pui mic si drag, la manastirea Radu Voda se mai gasesc pe langa moastele sf. Nectarie Taumaturgul, si moastele Sfantului Teodor Tyron si ale Sfantului Teodor Stratilat.Pentru rugaciunile acestor minunati sfinti, Doamne Iisuse Hristoase inlatura de la noi, toata neputinta, toata boala noastra trupeasca si sufleteasca! AMIN

nica.ana-maria 07.11.2008 07:50:07

Citat:

Si eu as vrea sa ma aflu acolo!!!!Dar sunt bucuroasa ca sambata este hram in parohia mea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:44:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.