![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect.
Hai Craiova! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avand in vedere ca fotbalistii isi cam pierd noptiile prin baruri, adica banii ii determina, da... e cam pacat. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Doi amici de-ai mei,britanici,erau intr-un club intr-o statiune de vara din Spania.Acolo a aparut si un fotbalist celebru care,bineinteles,arata perfect,haine perfecte,super masina,super tipa cu el si probabil un super yacht.Contempland scena plin de invidie unu din cei doi,exact opusul fotbalistului in tot :), spune ,,Ce noroc pe capu unora fara nimic in cap si care doar dau intr-o minge".Celalalt,calm,ii raspunde ,,Nu te agita,nu fii invidios,este totu prea perfect,sigur se preface pt imaginea lui in presa,fac pariu ca tipu este homo" :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunteti oameni seriosi. Intrebarea era legata de lucruri duhovnicesti.
Prin urmare vorbim de echipe de fotbal adevatate: Sportul Studentesc si Delta Tulcea. :D
|
|||
|
|||
![]()
Daca tii cu Sportul esti eroul meu pe ziua de azi.Are toate calitatile unei echipe de suflet:adversari mai puternici,fara bani,mereu la limita existentei,numai tineri,stadion vechi,suporteri putini si idealisti,traditie universitara.Tipul clasic de echipa din perioada romantica a fotbalului,ceva similar cumva cu echipe gen Fulham in trecut,inclusiv dpdv al adversarilor concitadini.Nu poti sa nu-i iubesti pe frumosii nebuni ai marilor orase :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie îmi place Sportul, dar nu-l suport pe Șiman...