![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai ghicit, de Arsenal era vorba.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
eu cred ca de Bayern Munchen era vorba
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi ziceam de echipe seriuase, nu de alde friți.
|
|||
|
|||
![]()
Hai Dinamo si FC Vaslui!
Oricum, tot mai frumos e de jucat fotbal decat de vizionat! Iar ca sa fie pacat de jucat sau de vizionat un meci de fotbal nu vad de ce ar fi ?! Din pacate- in special in orasele mai mici, fata de 1989, vine mult mai putina lume pe stadioane! Inainte fiecare intreprindere mai mare putea sustine o echipa de fotbal... De exemplul aici la Husi la un meci de fotbal veneau cate 2000- 3000 de spectatori si pe langa vizionarea meciului era si un prilej de socializare- dupa meci restaurantele si terasele erau pline |
|
||||
|
||||
![]()
poate nu stiai, dar in sezonul trecut Bayern Munchen a jucat finala de Champions League, chiar daca a pierdut finala la loviturile de departajare. La fel s-a intamplat si in 2010, a perdut finala cu Inter. E ceva nu, sa ajungi in 2 ani in 2 finale de Champions League? Arsenal sau Liverpool ce perfomante au in ultimii ani?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit! Era Borusia Monchengladbach!
Am adormit necajit ca nu eram sigur de echipa germana care a jucat Finala Cupei Europei cu Liverpool. Dar somnul e un sfetnic bun! Cand m-am trezit, printre primele ganduri a fost si acesta: Borusia! Am verificat si intr-adevar, finala din 77 a fost Liverpool-Borusia M., 3-1. In 25 mai 1977, cand inca nu implinisem 10 ani, tata m-a invitat la meci. Mi-a explicat importanta partidei si mi-a spus ca el tine cu Liverpool, ca si bunicul, dealtfel (care fusese portar la fotbal intr-o echipa de B din Bucuresti, in tinerete)... Eu, desigur, m-am pus de cealalta parte a baricadei, convins ca-i voi invinge pe batrini si... am avut de suferit... Nemtii jucau bine insa englezii stiau arta, erau mai buni. Dupa meci (care s-a incheiat dupa miezul noptii, prima mea noapte alba ca microbist!), am admis in fata barbatilor din familia mea ca Liverpool e mai buna. Si cum pe atunci eram eu insumi un mic campion, am zis sa fiu onest cu mine insumi si sa tin cu cei mai buni. Si asa a ramas, Liverpool e si astazi echipa mea de suflet. http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_1976-77#Final Intre timp s-a mai scorojit si sufletul meu, s-a mai potolit si Liverpool, deh... Dragostea insa ramane peste ani....:) Last edited by cezar_ioan; 01.02.2013 at 16:26:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Corect.
Hai Craiova! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
poate in "lumea dreptilor". Din cate stiu acest club si-a dat obstescul sfarsit de aproape 2 ani
|
|