Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2012, 01:00:59
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Interesanta abordare :)
Este confirmarea a ceea ce am zis deseori: Domnul a vorbit in parabole pentru ca dezlegarea sa o gaseasca fiecare in el insusi dupa masura iubirii sale :)
Mult mai interesante sunt interpretari ale Bibliei aflate in sf Parinti. Gasesti acolo multe interpretari interesante ale Bibliei ,la care nu te ai fi asteptat,toate orientate catre drumul nostru,spre desavarsire interioara ,si comuniune cu Hristos.
Noi suntem doar mici copii in abecedarul iubirii
Reply With Quote
Vechi 18.08.2012, 01:07:06
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Mult mai interesante sunt interpretari ale Bibliei aflate in sf Parinti. Gasesti acolo multe interpretari interesante ale Bibliei ,la care nu te ai fi asteptat,toate orientate catre drumul nostru,spre desavarsire interioara ,si comuniune cu Hristos.
Noi suntem doar mici copii in abecedarul iubirii
Eh Iustin, m-au atras si pe mine candva aceste scrieri. Acum insa apreciez mai mult oamenii din jurul meu, credinta este in oameni nu in carti. Ma intereseaza mai mult interpretarea data acelor carti de oamenii din jurul meu. Pentru ca totul este interpretare in functie de ceea ce are omul in inima sa, ori aceasta ma intereseaza mai mult ca orice stiinta...
Reply With Quote
Vechi 18.08.2012, 01:20:24
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Eh Iustin, m-au atras si pe mine candva aceste scrieri. Acum insa apreciez mai mult oamenii din jurul meu, credinta este in oameni nu in carti. Ma intereseaza mai mult interpretarea data acelor carti de oamenii din jurul meu. Pentru ca totul este interpretare in functie de ceea ce are omul in inima sa, ori aceasta ma intereseaza mai mult ca orice stiinta...
Pai da , sunt oameni in jurul tau care iti pot face legatura cu acele carti . Nimic mai frumos decat oamenii plini de duh,care traiesc pentru Dumnezeu.
Toti oamenii sunt minunati, fiecare are ceva extrem de pretios in el, fieecare este o fateta a bucuriei de a exista
Dar exista oameni cu totul induhovniciti,care traiesc numai pentru Dumnezeul cel viu ,si in sulfetul carora nu este decat o dragoste imensa . Noi ce povestim aici sunt doar frumuseti incepatoare,si pacat ca unii nici pe acestea nu le vad . Dar pasul urmator este sa te daruiesti cu totul lui Dumnezeu ,si atunci nimic nu iti va mai impiedica sufletul sa arda impreuna cu El. Credinta este ca un munte in care atunci cand intri,trebuie sa te descalti precum Moise , pentru ca nimic sa nu te desparta de Dumnezeul tau
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) Alin27 Din Noul Testament 23 23.12.2010 17:25:14
Numele Fiului lui Dumnezeu Florin-Ionut Generalitati 11 02.04.2010 12:41:10
In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. adi_cambir Preotul 13 04.06.2009 18:04:58
Despre venirea Domnului strajeru Secte si culte 4 24.04.2008 15:44:01
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50