![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
... ma asteptam sa raspundeti " am 5 copii si mai vreau". Cand o sa aveti cel putin 5 copii atunci astept sa reveniti asupra acestui topic si sa va descrieti fericirea. Pana atunci... no comment ( sau cum s-ar spune pe romaneste : ciocu' mic ).
|
|
|
||||
|
||||
|
Noi nu avem mai multe nevoi decat aveau bunicii nostrii sau strabunicii, insa, pretentiile sunt mai mari. Nu sunt nici eu pentru avort dar nu am nimic impotriva contraceptiei. Am vazut destule situatii cand copiii celor sarmani privesc cu disperare si deznadejede in vitrinele magazinelor.
Copiii acestor familii numeroase cand ajung adulti nu vor mai avea o familie numeroasa:un copil maxim doi. Ba chiar unii dintre ei si-au intrebat parintii cand au ajuns mari ce a fost in capul lor sa faca atat de multi copii. Stii ceva....ca sa impaci si capra si varza cea mai buna e abstinenta! |
|
|
|||
|
|||
|
Mijloacele contraceptive au rolul preintampinarii sarcinilor nedorite....Deci decat prunci avortati sau nascuti si zvarliti fara suflet prin tomberoane , mai bine anticonceptionale....
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce ...sarcini nedorite?Adica iei placerea si renunti la responsabilitate?Stii cum vine asta?Ca atunci cand vrei sa mananci pe degeaba o bucata de paine,fara sa muncesti pentru ea.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E greu sa-i stapanesti! Si va fi din ce in ce mai greu.... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar, asa cum spui tu, o jucarie / haina tot trebuie sa ii iei copilului. Inmulteste pretul jucariei cu 10, procedeaza la fel cu haina, adauga si niste incaltari (vara / iarna), rechizite, manuale, samd si abia atunci vei avea nivelul real la care se ridica cheltuielile unei familii cu 10 copii.
|
||||
|
||||
|
Marti / Conferinta cu Par Nicolae Tanase
"Datoria mea fata de tanara generatie" Par. Nicolae Tanase - Federatia Ortodoxa PROVITA Romania Marti 15.03.2011 orele 18.00 la Casa de Cultura - Sala mare SCOALA BRANCOVENEASCA si ARHIEPISCOPIA TOMISULUI "citeste si da mai departe!"
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Societatea de consum a ajuns la parametri aberanti, de acord. Insa exemplele date de tine (muzica in metrou, tv in fiecare camera) nu cred ca justifica lipsa de resurse cu care omenirea se confrunta. Iti dau eu un alt exemplu deviant: folosirea porumbului ca materie prima pentru producerea carburantilor pt. masini. Adica jumatate de planeta moare de foame la propriu iar restul isi plimba posteriorul de la punctul A la punctul B in masina personala... Faptul ca in societatile dezvoltate se face risipa este binecunoscut si va dura mult timp pana se va schimba mentalitatea oamenilor. Insa chiar si cu programele intensive de reciclare / refolosire, etc, modul exponential la care creste populatia depaseste orice masuri de preintampinare a dezastrului demografic.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hai sa daramam odata pt totdeauna mitul familiilor cu nspe copii,care ne ameninta existenta,ne saracesc,ne sug fortele vitale. Contraceptivul cel mai puternic este chiar si o aspirina,pe care femeia o tine strans intre picioare,daca desface picioarele efectul contraceptiv isi pierde efectul...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Contraceptia cauzeaza avort!!! | theosis3131 | Generalitati | 1 | 21.06.2009 22:40:37 |
|
|