Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2017, 22:01:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Problema este că cele două aspecte (grațierea deținuților de drept comun și modificarea legislației penale astfel încât să scape de pedeapsă marii corupți din PSD și ALDE) au fost în mod intenționat aduse în discuție "la pachet", astfel încât românul ușor de manipulat (a se citi prost) să nu mai facă distincție.
Pai in cazul asta pachetul a fost facut f. prost.
Trebuiau sa bage gratierea detinutilor la pachet cu marirea salariului mnim pe economie si deincriminarea coruptiei la pachet cu marirea pensiilor.

Atunci putini mai comentau :))
Vechi 24.01.2017, 22:04:38
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Poate ar fi interesant să vedem ce spune BO despre aspectul acesta al plății pentru propriile fărădelegi.

Multă lume ține minte că tâlharul cel bun a fost mântuit pentru că L-a recunoscut pe Hristos drept Mesia.

Dar puțină lume ține minte că tâlharul cel bun i-a spus tâlharului nepocăit:

"Nu te temi tu de Dumnezeu, că ești în aceeași osândă?
Și noi pe drept, căci noi primim cele cuvenite după faptele noastre"
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:13:02
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Adica sa ne intoarcem cu peste un deceniu in urma pe vremea lui Nastase?
Pai tot aia e. Atunci astia care ies acum in strada ca sa apere DNA vor iesi impotriva DNA pentru ca vor fi si ei convinsi ca DNA e folosit de o mafie in interes personal. Ca altfel ar fi bagat pesedisti la parnaie. Si ar fi laudat pe Hotnews si Digi. :)
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:16:10
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Având în vedere experiența de aproape 9 ani de avocatură, din care majoritatea în domeniul dreptului penal, pot să vă spun că nu am văzut niciun dosar "fabricat".

Aici includ dosare DIICOT și DNA, vizând oameni politici sau de afaceri (primari, mari magnați etc.).

Încă o dată o spun, și, repet, din perspectiva avocatului APĂRĂRII: nu am întâlnit, în practică, niciun exemplu de probe inventate de procuror sau de inculpat condamnat fără probe.

Am văzut un singur caz de inculpat care, în opinia mea profesională, era nevinovat și a fost trimis în judecată de procuror, în baza unei greșite interpretări a probelor; în final, omul a fost achitat de instanța de judecată.

În schimb, am văzut nenumărați incupați care erau de părere că li s-a "fabricat" dosarul; că ei nu sunt vinovați, că sunt oameni dle treabă, că polițiștii, sau procurorul, au ceva împotriva lor etc. Cam aceeași mentalitate cu a șoferului care, după ce i s-a luat permisul pentru că a circulat cu 100 km/h în localitate, se plânge că polițiștii au stat ascunși cu radarul după copac.

În ce privește condițiile din penitenciare, acestea sunt într-adevăr precare și consider că România a fost în mod justificat condamnată la CEDO pentru încălcarea drepturilor deținuților.

Problema este că cele două aspecte (grațierea deținuților de drept comun și modificarea legislației penale astfel încât să scape de pedeapsă marii corupți din PSD și ALDE) au fost în mod intenționat aduse în discuție "la pachet", astfel încât românul ușor de manipulat (a se citi prost) să nu mai facă distincție.
Nu mai spune. Iti dau eu exemple cate vrei, de la Nastase condamnat chiar daca nu exista probe directe si pana la Becali. :)
Nu mai vorbim despre Bica sau ce se judeca mai nou, unde martorii spun in instanta cum i-au santajat procurorii sa scrie intr-un anumit fel denuntul. Dar probabil dupa cum fosta sefa a ICCJ spunea ca judecatorii trebuie sa fie partenerii procurorilor, exista si avocati care cred ca si ei trebuie sa fie partenerii procurorilor. Ca sa-i infunde pe corupti mai repede. :)
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:22:27
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Eu zic să mai schimbi mantra "nevinovăției și a fabricării dosarelor". Chiar la toți nu se poate, doar dacă judeci plecând de la anumite prejudecăți.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:22:28
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Iuliu, cu ce te ocupi de cunosti atatea dedesupturi?
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:24:13
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu mai spune. Iti dau eu exemple cate vrei, de la Nastase condamnat chiar daca nu exista probe directe si pana la Becali. :)
Nu mai vorbim despre Bica sau ce se judeca mai nou, unde martorii spun in instanta cum i-au santajat procurorii sa scrie intr-un anumit fel denuntul. Dar probabil dupa cum fosta sefa a ICCJ spunea ca judecatorii trebuie sa fie partenerii procurorilor, exista si avocati care cred ca si ei trebuie sa fie partenerii procurorilor. Ca sa-i infunde pe corupti mai repede. :)
Și aceste exemple se susțin pe ce ? Pe competența și experiența ta juridică, coroborată cu informații culese de la Antena 3 ?

Se spunea mai demult că tot românul este expert în politică și fotbal. Mai nou, se pare că tot românul este expert și în drept penal, chiar dacă n-a călcat în viața lui într-o sală de judecată și n-a citit o carte de drept penal. Trăiască televiziunile lui Ghiță și Voiculescu.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 24.01.2017 at 22:29:14.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:28:18
Senior Member

Implicit

Dar tu cu ce esti mai competent decat un avocat care apare la A3 ? Sau decat judecatorul ala care a spus ca Nastase nu poate fi condamnat daca nu exista probe directe ?

Scrie acolo in motivare ca desi nu exista probe directe e normal sa nu existe ca asa fac mafiotii. Daca asta nu miroase a anii 50, eu nu stiu ce sa mai zic.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 22:29:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai tot aia e. Atunci astia care ies acum in strada ca sa apere DNA vor iesi impotriva DNA pentru ca vor fi si ei convinsi ca DNA e folosit de o mafie in interes personal. Ca altfel ar fi bagat pesedisti la parnaie. Si ar fi laudat pe Hotnews si Digi. :)
Nu e un argument.
Vechi 24.01.2017, 22:30:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai sa asteptam CEDO sa se pronunte, nu?

Si pe urma facem o statistica, cu cati s-a gresit din cati, sa vedem daca se justifica sa fie lasati toti gainarii liberi.