Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 15:55:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Acelasi lucru iti spun si tie: deschide ochii, asculta-l si vezi (si) ce face, chiar daca traiesti in Suedia. Nu trebuie sa presupunem nimic, faptele sale vorbesc de la sine :)
La ce fapte te referi?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 15:56:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
Care ar fi aceste ilegalitati?
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 15:57:37
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft?
Constitutia trebuie respectata mereu, nu doar atunci cand nu-i convine unei parti ca cealalta parte o incalca, insa n-au nimic impotriva cand abuzul e de partea lor.

Citat:
Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa.
Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:06:59.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:04:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".
Deci ei sunt pusi in functie pentru interes personal?!?
Destituirea trebuia facuta legal; si nu s-a facut potrivit Constiutiei. Adica, preferi ca cineva sa-si arate muschii si sa nu respecte Constitutia?
Vad ca cu asa pareri ne asteapta vremuri grele. Sa nu ne miram daca ne vor jefui in vazul lumii si vor fi aparati hotii, de acum inainte. O tara in care nu e respectata Constitutia, e o tara care nu respecta Legea.
Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte. Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte!
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:08:34
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte!
Nu ma plang si nu m-am plans, m-am lamurit de potentialul clasei politice. Astept insa destituirea presedintelui, facuta in mod constitutional. E inadmisibil sa-l mai avem inca 2 ani. Sunt intru-totul de acord sa-l destitue in mod legal.

Citat:
Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte.
Antipatia fata de Basescu n-are nicio legatura cu Ponta. Lipsa crasa de respect aratata de Presedinte cred ca a avut implicatii mai mari decat actiunile lui Ponta, pentru ca pe Presedinte l-am ales si am avut pretentii de le el, pe Ponta nu l-am ales. Institutia Presedentiei s-a degradat prin Basescu.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:15:53.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:14:08
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Nu este adevarat! B1 TV este un post f echilibrat ca opinie.
Hahahahahahahahahahahaha! Ce guma buna!

Se vede ca nu traiti in Romania, rau este ca multi din afara au votat pentru Basescu si ei nu traiesc in tara, iar romanii prosti din tara trebuie sa suporte consecintele.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:27:46
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
... rau este ca multi din afara au votat pentru Basescu (...).
Votul celor de afara nu e reprezentativ, tinand cont ca doar 0,5% - 1% din ei voteaza.
Nu ma intereseaza cine va fi prim-ministru (sincer, nu-mi place Ponta, reabiliteaza cuvantul "prostie"), insa astept de la el si de la noul guvern si parlament destituirea legala a Presedintelui.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:41:31.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:40:24
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume?
Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu?
Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu?

Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.
Dar se cunosc aceste lucruri si nu sunt de acord cu ele. Dar, daca punem aceste lucruri pe un talger si pe celalat nerespectarea Constitutiei, atunci vom intelege, ca acestea sunt mici si fara efecte grave, comparativ cu ce a facut USL, prin nerespectarea Cinstitutiei.
Nu cred ca numirea Elenei Basescu ca europarlamentar a pus in pericol Romania in fata Europei. Dar lovitura de stat, indiferent ca acceptati sau nu acest lucru, a pus Romania intr-o situatie dificila in cadrul UE, al carei membru suntem, fapt care ne obliga la o anumita corectitudine.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:42:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Votul celor de afara nu e reprezentativ, tinand cont ca doar 0,5% - 1% din ei voteaza.
Nu ma intereseaza cine va fi prim-ministru (sincer, nu-mi place Ponta), insa astept de la el si de la noul guvern si parlament destituirea legala a Presedintelui.
DA, vad ca legea muschiului inca mai functioneaza la unii.
Ioanna, inca nu ai inteles ca nu exista baza constitutionala pentru aceasta destituire, ca daca exista, era deja destituit?
Mai informati-va, fratilor!
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:47:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)
Invidia e mare! Dar se stie ca fiecare profita cand are ocazia. Sau sunt exceptii pe aici?
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29