![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La ce fapte te referi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari. Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:06:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Destituirea trebuia facuta legal; si nu s-a facut potrivit Constiutiei. Adica, preferi ca cineva sa-si arate muschii si sa nu respecte Constitutia? Vad ca cu asa pareri ne asteapta vremuri grele. Sa nu ne miram daca ne vor jefui in vazul lumii si vor fi aparati hotii, de acum inainte. O tara in care nu e respectata Constitutia, e o tara care nu respecta Legea. Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte. Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu ma plang si nu m-am plans, m-am lamurit de potentialul clasei politice. Astept insa destituirea presedintelui, facuta in mod constitutional. E inadmisibil sa-l mai avem inca 2 ani. Sunt intru-totul de acord sa-l destitue in mod legal.
Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:15:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede ca nu traiti in Romania, rau este ca multi din afara au votat pentru Basescu si ei nu traiesc in tara, iar romanii prosti din tara trebuie sa suporte consecintele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma intereseaza cine va fi prim-ministru (sincer, nu-mi place Ponta, reabiliteaza cuvantul "prostie"), insa astept de la el si de la noul guvern si parlament destituirea legala a Presedintelui. Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:41:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca numirea Elenei Basescu ca europarlamentar a pus in pericol Romania in fata Europei. Dar lovitura de stat, indiferent ca acceptati sau nu acest lucru, a pus Romania intr-o situatie dificila in cadrul UE, al carei membru suntem, fapt care ne obliga la o anumita corectitudine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioanna, inca nu ai inteles ca nu exista baza constitutionala pentru aceasta destituire, ca daca exista, era deja destituit? Mai informati-va, fratilor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|