![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur, e o exagerare, dar poate folosi ca analogie. Evolutia inseamna schimbare. Ea se produce in orice sens, la intimplare. Insa din interactiunile cu mediul ramin doar cele favorabile la un moment dat, dind iluzia evolutiei calitative. Citat:
Peste tot exista aceleasi reguli. In conditii identice, evolutia se poate petrece similar. Exista niste reguli ale evolutiei prin selectie naturala, la toate acestenedumeriri iti poate raspunde na din cele mai frumoase carti: Origins of species a lui Darwin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar n-as vrea sa dezvolt aici mai mult |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar de-ar fi fost un om de stiinta, Darwin...
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii? Pe ce iti bazezi afirmatia... Niste argumente, te rog sau macar da-mi link-ul de pe acest forum unde ai postat. Care a fost ultima carte despre credinta ortodoxa pe care ai citit-o si ce te-a nemultumit la ea?
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce iti faci (sau ar trebui sa iti faci) antibiograma inainte de a lua antibiotice?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, antibioticele sunt niste substante minerale! Despre ce evolutie vorbesti la ele?? Te rog sa-mi raspunzi la toate intrebarile pe care ti le-am adresat pana acum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine ma nemultumesc multe carti, chiar si fara legatura cu religia. Sint unele carti pe care nu le pot citi, probabil acelasi proces de respingere actioneaza si in cazul vostru, in legatura cu ideile atee. Mi-ar fi greu sa imi exprim nemultumirile fata de cartile ortodoxe, v-as jigni de la primul rind. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este vorba de evolutia bacteriilor, nu a medicamentelor |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar fi stiut Darwin cat de complexa este o celula... cred ca ii trecea repede prostia asta cu evolutionismul. El doar a banuit aceste lucruri,in nici un caz nu le-a demonstrat. Daca ar fi avut un microscop ca cele din ziua de azi parerea lui era cu totul alta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|