Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2009, 15:05:19
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Pai de ce iti faci (sau ar trebui sa iti faci) antibiograma inainte de a lua antibiotice?
Banuiesc ca pentru a vedea la ce medicamente poate fi supus organismul meu...
Dar, antibioticele sunt niste substante minerale! Despre ce evolutie vorbesti la ele??

Te rog sa-mi raspunzi la toate intrebarile pe care ti le-am adresat pana acum.
Vechi 26.06.2009, 15:17:44
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Banuiesc ca pentru a vedea la ce medicamente poate fi supus organismul meu...
Dar, antibioticele sunt niste substante minerale! Despre ce evolutie vorbesti la ele??

Te rog sa-mi raspunzi la toate intrebarile pe care ti le-am adresat pana acum.
Nu, pentru a vedea ce medicamente merita sa imbuci, cele care au vreun efect asupra bacteriilor ce te-au infestat. Pentru ca ce nu le omoara, le intareste, vorba batrinilor si a lui Darwin.
Este vorba de evolutia bacteriilor, nu a medicamentelor
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 15:55:48
Nevrednicul
Guest

Implicit

Daca ar fi stiut Darwin cat de complexa este o celula... cred ca ii trecea repede prostia asta cu evolutionismul. El doar a banuit aceste lucruri,in nici un caz nu le-a demonstrat. Daca ar fi avut un microscop ca cele din ziua de azi parerea lui era cu totul alta!
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 16:01:41
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Daca ar fi stiut Darwin cat de complexa este o celula... cred ca ii trecea repede prostia asta cu evolutionismul. El doar a banuit aceste lucruri,in nici un caz nu le-a demonstrat. Daca ar fi avut un microscop ca cele din ziua de azi parerea lui era cu totul alta!
Ce baza ai cind spui acest lucru?
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 16:09:02
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Parerea ta despre parerea lui!
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 16:16:35
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Inca ceva. Evolutionismul este puternic sustinut de dovezile aduse de genetica deci daca ar fi stiut Darwin toate astea parerea lui n-ar fi fost alta, ci doar ar fi avut mai multe dovezi. Si din nou il citez pe topcat, Darwin a prezis existenta unui mecanism de genul ADN-ului descoperit cam o suta de ani mai tarziu!
Argumentele de genu "cutare lucru e foarte complex" se traduc prin "sunt incapabil sa inteleg cum a evoluat deci a fost creat". Celulele, sisteme complexe, au evoluat si daca noi nu stim toate detaliile sau nu le intelegm pe toate nu spune nimic decat despre capacitatea noastra limitata de intelegere. Stiinta a devenit un domeniu foarte vast si nimeni nu se pricepe la toate daramite noi care nu suntem nici macar biologi. Asta nu inseamna ca daca eu nu stiu toate detaliile de functionare ale celulelor si nu le explic pe toate celulele n-ar fi putut evolua! Multe alte lucruri nu se puteau explica in trecut dar acum sunt banale. De ce sa ne limitam la ce cunoastem la ora actuala cand stiinta progreseaza mereu? Multe lucruri nu le pot explica pt ca nu sunt o enciclopedie dar sunt explicate si asta mi se pare suficient. Daca am indoieli sunt liber sa aduc dovezi!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
Creatie versus evolutie vladstejaru Dogmatica 721 20.10.2012 00:48:42
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45