![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și eu ce-am zis aici?
Din cîte am înțeles faceți referire la prorocie.Faptul că Duhul Sfânt a vorbit prin intermediul unor oameni de-a lungul istoriei în privința unor anumite lucruri este just. Ceea ce este important este că toate prorociile trebuie să fie în perfectă armonizare cu ceea ce Dumnezeu a vorbit prin Duhul Sfânt profeților prorocilor apostolilor și cel mai important trebuie să fie în armonizare cu ceea ce Isus Hristos a învățat. Ceea ce vreau să spun este că fie tradiție fie o simplă carte trebuie să fie în conformitate cu Biblia iar cultul icoanelor al rugăciunii pentru sufletele morților al moaștelor nu e precizat în Biblie . |
|
||||
|
||||
![]()
"Un eretic, un creștin și-un sectar...."
|
|||
|
|||
![]()
Da dumneata stii ce e aia globalizare?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dap. Lucrătura noii ordini mondiale.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai este traditia bisericeasca, care nu e acelasi lucru cu Sfanta Traditie. Traditia bisericeasca contine si scrierile sfintilor. Ortodocsii, singura si adevarata Biserica, considera revelatia incheiata odata cu ultimul Apostol, spre deosebire de catolici, care sub pretextul revelarii adevarului unor oameni folosesc aceasta pentru a aduce schimbari invataturii de credinta. Last edited by catalin2; 28.05.2014 at 21:13:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta e credința sectară care vorbește împotriva botezului pruncilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugati-va Sfintul Rosariu.
E o rugaciune binecuvintata de Dumnezeu pentru rugaciunile Sfintei Fecioare. Si eu pun marturie pentru harul primit pentru rugaciunile Sfintei Feciaore. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand argumentele s-au terminat..
|
||||
|
||||
![]()
S-au terminat argumentele? Care argumente? Nu a avut nici un argument.
Desi i-am atras atentia ca nu vorbeste corect si i-am spus care e forma corect continua cu agramatismele. Habar nu are atat invatatura ortodoxa, cat si cea catolica.