![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta este si de partea moastelor ortodoxe.
Majoritatea provin din zone cu umiditate scazuta. |
|
||||
|
||||
![]()
Repet, sfanta parascheva este in romania de 300 de ani. mumiile egiptene au ramas mereu acolo. majoritatea sfintilor vin din tarile apropiate marii mediterane. stim ce umiditate crescuta este acolo mai ales iarna.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar trebui sa vizitati moastele astea. o sa va convingeti cum miros ele. eu m-as duce dar nu sunt posibilitati.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ti se pare ca a avut timp sufiecient sa se usuce forate bine? Dar repet, daca e chiar o minune, de ce nu ne arata moastele descoperite? |
|
||||
|
||||
![]()
Credeti-ma, si eu m-am gandit la toate posibilitatile, am incercat sa explic. dar nu se poate. e ceva divin. nu pot sa ocolesc nici mii de marturii ale minunilor facute de sf nectarie si sfanta. chiar eu am trait.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu sa va explic. probabil nu arata chiar bine. doar nu va asteptati ca dupa o mie de ani sa arata ca atunci cand era vie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca eu iti dau o bucata de lemn care miroase a mir, ce crezi despre ea? |
|
||||
|
||||
![]()
sfanta vine din turcia. s stiti ca si acolo e o umiditate mare. mumiile egiptene de ce sunt tinute in atmosfera controlata?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca poate cineva a pus mir pe ea. dar moastele nu sunt imbalsamate de nimeni. dar daca e o bucata cu maica domnului pictata si din senin incepe sa curga mir? asta nu este facatura.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca vei fi curios si vei cauta, vei gasi mii de marturii si despre "minunile" unora ca Gregorian Bivolaru, Mudava, Stelian Fulga, si multi, multi altii.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|