![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Peste catva timp,o sa intalnim fetele bisericesti si in partidele politice,ca doar acolo se castiga cei mai multi bani.... Din afirmatiile tale sa inteleg ca" scopul scuza mijloacele"? "Capul" BOR ,ar trebui sa fie un exemplu pentru turma sa,sa aiba suficienta blandete,intelepciune,intelegere...precum regretatul Teoctist,a carui infatisare era ingereasca.
"Smereste-te, om mandru, si inainte de toate frange-ti mandria... De te vei birui, te vei smeri si vei deveni liber, cum nici nu te-ai fi inchipuit vreodata. Si vei incepe o lucrare mareata si-i vei face liberi si pe altii si vei vedea fericirea, caci viata ti se va umple". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din cate stiu eu dintotdeauna Patriarhii, Mitropolitii nu au stat cu mana in san, ba chiar au deschis tipografii, si au editat carti de valoare...deci a fi Mitropolit, sau Patriarh nu cred ca inseamna sa fii un model numai in intelesul unora...eu asa vad lucrurile. Din cate stiu...nici staretii nu stau inchisi in chilia lor, nestiind sa managerieze cele ce se intampla in cadrul Manastirii. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, Andrusca...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, daca tot am ajuns sa vorbim de bani : Ioana, BOR face misiune - Tv Trinitas, Radio Trinitas, Ziarul Lumina. Pt toate acestea trebuie bani (salarii, tehnologie etc). De unde toti acesti bani? Se gaseste cineva sa dea din buzunarul propriu pt a sustine misiunea Bisericii ? Nu se gaseste. Deci Biserica trebuie sa faca singura rost de bani. Nu-i nimic gresit. Insa totdeauna se gasesc unii si altii sa critice : cand nu se faceau toate astea criticau unii ca de ce nu se faceau. Acum, ca se fac, sunt probleme ca de ce se fac. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am spus, cred ca cei care vorbesc sa se afle in treaba, nu prea stiu nici ce au facut Mitropolitii, si Patriarhii de-a lungul timpului...dar eu ii informez ca nu a stat nimeni cu zavorul pus, ba din contra!!! ![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 11.05.2010 at 12:12:33. |
|
||||
|
||||
![]()
"Cel care isi vede pacatele este mai mare decat cel care inviaza mortii."
Sa privim spre noi insine ! Atata timp cat vedem pe fratele rau intentionat si in alte asemenea chipuri, Duhul Sfant ne este inca strain !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar ca am intuit niste atitudini care nu dau slava lui Dumnezeu. Mi'a venit un gand si l'am scris. P.S. Si eu gandesc la faptul ca altele ar trebui sa fie metodele "de lucru" in Biserica. Unele mai calde. Parca e prea mult calcul. Nu stiu insa ce sa zic. Domnul cunoaste inima fiecaruia. Mai bine e pentru noi a ne vedea de coltisorul nostru, de pacatele noastre.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia mai citește mata din Biblie, și învață de acolo, că acolo spune mai multe. Cică se teme pentru tine cineva, să nu se fi ostenit în zadar: "Dacă deci ați murit împreună cu Hristos pentru înțelesurile cele slabe ale lumii, pentru ce atunci, ca și cum ați viețui în lume, răbdați porunci ca acestea: Nu lua, nu gusta, nu te atinge! - Toate lucruri menite să piară prin întrebuințare – potrivit unor rânduieli și învățături omenești? Unele ca acestea au oarecare înfățișare de înțelepciune, în păruta lor cucernicie, în smerenie și în necruțarea trupului, dar n-au nici un preț și sunt numai pentru sațiul trupului." (Col.2,20-23) "Acum însă, după ce ați cunoscut pe Dumnezeu, sau mai degrabă după ce ați fost cunoscuți de Dumnezeu, cum vă întoarceți iarăși la înțelesurile cele slabe și sărace, cărora iarăși voiți să le slujiți ca înainte? Țineți zile și luni și timpuri și ani? Mă tem de voi, să nu mă fi ostenit la voi, în zadar."(Gal.4,9-11) PS. Cică e și ghid, așa că nu mergem singuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce vă freacă pe voi grija de ce fac alții în ograda lor? Oare nu trebuie să aibă fiecare grijă de turma sa, dacă are apă, paie și adăpost? Mai puneți mâna pe Biblie și citiți, că acolo aveți răspuns la toate întrebările care nu vă dau pace: "Se cuvine, dar, ca episcopul să fie fără de prihană, ... Bine chivernisind casa lui, ...Căci dacă nu știe cineva să-și rânduiască propria lui casă, cum va purta grijă de Biserica lui Dumnezeu?" (1Tim 3, 2-5) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|