Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 12:20:27
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
"Cel care isi vede pacatele este mai mare decat cel care inviaza mortii."

Sa privim spre noi insine !
Atata timp cat vedem pe fratele rau intentionat si in alte asemenea chipuri, Duhul Sfant ne este inca strain !
Cumva ai privit spre mine acum, ca fiind rau intentionata...prin faptul ca am vazut pe altcineva neinformat?
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 12:49:31
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cumva ai privit spre mine acum, ca fiind rau intentionata... prin faptul ca am vazut pe altcineva neinformat?
Nu. :) Spre rusinea mea, nici nu am citit postarile anterioare.
Doar ca am intuit niste atitudini care nu dau slava lui Dumnezeu. Mi'a venit un gand si l'am scris.

P.S. Si eu gandesc la faptul ca altele ar trebui sa fie metodele "de lucru" in Biserica. Unele mai calde. Parca e prea mult calcul.
Nu stiu insa ce sa zic. Domnul cunoaste inima fiecaruia. Mai bine e pentru noi a ne vedea de coltisorul nostru, de pacatele noastre.

Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 00:10:24
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Nu. :) Spre rusinea mea, nici nu am citit postarile anterioare.
Doar ca am intuit niste atitudini care nu dau slava lui Dumnezeu.
Mi'a venit un gand si l'am scris.

P.S. Si eu gandesc la faptul ca altele ar trebui sa fie metodele "de lucru" in Biserica. Unele mai calde. Parca e prea mult calcul.
Nu stiu insa ce sa zic. Domnul cunoaste inima fiecaruia. Mai bine e pentru noi a ne vedea de coltisorul nostru, de pacatele noastre.
Ihm, si mie tot asa mi-au venit niste ganduri...si le-am scris.

Intai afirmi ca nu ai citit postarile anterioare, ci...ca ai fi intuit doar ceva...dupa care afirmi " Si eu gandesc..."

Consider ca insasi acest " Si eu gandesc ca altele ar trebui sa fie metodele" de lucru" in Biserica"...e chiar depasirea coltisorului de care vorbesti in final, coltisor care nu prea are legatura cu expunerea gandurilor respective!
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 00:23:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

De aceea am ajuns in ultimul hal in tara pentru ca am fost "educati" sa ne vedem de "coltisorul" nostru si sa nu cumva(Doamne fereste) sa reactionam cind vedem nereguli, mirsavii, coruptie, simonism, sodomie, si alte mizerii umane
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 00:29:51
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
De aceea am ajuns in ultimul hal in tara pentru ca am fost "educati" sa ne vedem de "coltisorul" nostru si sa nu cumva(Doamne fereste) sa reactionam cind vedem nereguli, mirsavii, coruptie, simonism, sodomie, si alte mizerii umane
Ei hai, problema nu ar fi "coltisorul", ci ce face fiecare in coltisorul lui, si cum vede lucrurile de acolo!

Acum parca foarte dramatic mi s-ar parea sa vedem peste tot numai coruptie, simonism, nereguli, marsavii...nu de alta, dar daca ochii nu ne mai "vad" bine...ajungem sa le bagam si pe cele bune tot in ograda asta, si nu cred ca e deloc bine!
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 00:43:44
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ei hai, problema nu ar fi "coltisorul", ci ce face fiecare in coltisorul lui, si cum vede lucrurile de acolo!

Acum parca foarte dramatic mi s-ar parea sa vedem peste tot numai coruptie, simonism, nereguli, marsavii...nu de alta, dar daca ochii nu ne mai "vad" bine...ajungem sa le bagam si pe cele bune tot in ograda asta, si nu cred ca e deloc bine!
Andrusca, daca occidentalii in cazul abuzurilor sexuale ale prelatilor catolici ar fi gindit asa cum zici tu " ca poate nu am vazut eu bine, ca ..sunt si ei oameni si au nevoile lor, sau poate copiii cu fundurile si sufletele ciuruite nu stiu ce vorbesc din coltisorul lor" acum astia ar fi transformat toata biserica intr-o Sodoma.
Doar cu trezvie si punind mina pe par mai faci curatenie printre ei. Poate nu stii dar cei dati afara din biserica in anii 80-90 au fost pedepsiti/caterisiti(mare brinza) DOAR in urma sutelor de reclamatii ale adolescentilor si a oamenilor maturi care au ramas cu sechele organice si psihologice grave( nu mai pot avea familii, copii, am vazut o emisiune), distrusi pe viata de miinile acestor monstrii...monstrii care acum multi dintre ei s-au regrupat si activeaza bine-merci pe la alte biserici... ca deh, este democratie si se tine la confidentialitatea predatorului sexual si dupa un timp nimeni nu mai stie de trecutul sau mizerabil.

Auzi tu doar caterisiti...cind astia ar trebui pentru ce au facut sa fie spinzurati de organele genitale in piata publica

..asa ca mare atentie la acei noi convertiti la ortodoxie!!! trebuie FOARTE bine cercetati deoarece sunt extrem de sireti!

Last edited by andreicozia; 12.05.2010 at 00:52:15.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 01:03:14
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Andrusca, daca occidentalii in cazul abuzurilor sexuale ale prelatilor catolici ar fi gindit asa cum zici tu " ca poate nu am vazut eu bine, ca ..sunt si ei oameni si au nevoile lor, sau poate copiii cu fundurile si sufletele ciuruite nu stiu ce vorbesc din coltisorul lor" acum astia ar fi transformat toata biserica intr-o Sodoma.
Doar cu trezvie si punind mina pe par mai faci curatenie printre ei. Poate nu stii dar cei dati afara din biserica in anii 80-90 au fost pedepsiti/caterisiti(mare brinza) DOAR in urma sutelor de reclamatii ale adolescentilor si a oamenilor maturi care au ramas cu sechele organice si psihologice grave( nu mai pot avea familii, copii, am vazut o emisiune), distrusi pe viata de miinile acestor monstrii...monstrii care acum multi dintre ei s-au regrupat si activeaza bine-merci pe la alte biserici... ca deh, este democratie si se tine la confidentialitatea predatorului sexual

Auzi tu doar caterisiti...cind astia ar trebui pentru ce au facut sa fie spinzurati de organele genitale in piata publica

..asa ca mare atentie la noii convertiti la ortodoxie!!!
Eu faceam referire la altceva, pentru ca legat de ceea ce spui tu lucrurile stau cam asa cum le descrii, doar ca eu nu folosesc acest ton...si nici nu ma gandesc foarte mult la aceste aspecte.

Eu insa am adus in discutie lucrurile bune facute de Patriarhul Daniel...care sunt bune, si gata...punct!
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 10:11:47
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
Doar cu trezvie si punind mina pe par mai faci curatenie printre ei. Poate nu stii dar cei dati afara din biserica in anii 80-90 au fost pedepsiti/caterisiti(mare brinza) DOAR in urma sutelor de reclamatii ale adolescentilor si a oamenilor maturi care au ramas cu sechele organice si psihologice grave( nu mai pot avea familii, copii, am vazut o emisiune), distrusi pe viata de miinile acestor monstrii...monstrii care acum multi dintre ei s-au regrupat si activeaza bine-merci pe la alte biserici... ca deh, este democratie si se tine la confidentialitatea predatorului sexual si dupa un timp nimeni nu mai stie de trecutul sau mizerabil.

..asa ca mare atentie la acei noi convertiti la ortodoxie!!! trebuie FOARTE bine cercetati deoarece sunt extrem de sireti!
Cred ca toti violatorii de copii ar trebui spanzurati de organele genitale, indiferent de rang si statut. Ar fi o solutie ideala pentru unii ca acestia, care nu se pot numi oameni.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 13:24:21
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
Aici sunt total de acord,cred ca e chiar pacat sa stam cu mainile in san,e ca si cum am accepta.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2010, 15:16:10
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Aici sunt total de acord,cred ca e chiar pacat sa stam cu mainile in san,e ca si cum am accepta.
Pai nu, indicat e sa stai cu mainile pe cartea de rugaciuni...de ce sa stai cu ele in san, sau carcotind despre preoti, Ierarhi...ca si cum ai face ceva bun?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42