![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si iti voi mai spune si ca Pr. Cleopa a stat ani de zile ascuns in padure, mancand uneori un singur cartof pe zi, ascunzandu-se de comunisti. Iti recoamand sa citesti cartea lui Dumitru Bordeianu, "Marturisiri din mlastina disperarii", sa vezi ce insemnau inchisorile comuniste. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca s-ar putea sa nu compari mere cu mere. In afara de asta, sa stii ca in ortodoxie, calea cea dreapta nu este asa de stricta incat daca ai gresit cu un milimetru la stanga sau la dreapta, gata, ti-ai pierdut sufletul. daca ar fi asa, nu s-ar mai mantui nimeni. Oamenii mai si gresesc si mai au si pareri diferite, chiar daca sunt sfinti. Vezi ca si intre sfintii Apostoli au fost mici neintelegeri, citeste in Noul Testament.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pr. Iulian, ca si Pr. Iustin, Pr. Arsenie Papacioc si altii, iau atitudine impotriva ratacirilor, dar inca nu s-au rupt de cei rataciti. Daca ar trebui sa mai astepte sau sa se rupa si sa se mute la BOSV, nu stiu, si nu sunt eu in masura sa ii judec pe ei. Cred ca au ei mai mult discernamant decat am eu. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici una din sursele tale nu este ce am cerut eu (poate doar cu exceptia episodului cu lupul si mielul). Poate nu ai inteles despre ce vorbesc... Incerca sa citesti "Cuviosul Paisie Aghioritul - Marturii ale inchinatorilor", de Nicolae Zurnazoglu, ca sa intelegi despre ce vorbesc. Sau alte carti cu marturii despre Pr. Arsenie Boca si Pr. Porfirie.
Nu ma intelege gresit, nu vreau sa-l denigrez pe PS Glicherie. Vreau doar sa spun ca nu mi-ai dat inca nici un exemplu despre ce ti-am cerut eu, ori poate nici nu ai inteles ce ti-am cerut, si de asta ti-am recomandat cartile de mai sus. Si chiar daca mi-ai fi dat, a spus PS Glicherie vreodata ca BOR nu ar mai avea Har? Bogdan. Last edited by BogdanF2; 01.03.2010 at 19:39:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
De ce nu zici si de "misiunea" pastorala a parintelui? Vazand ca nu'i mergeau minciunile si manipularile cu astronomia a lasat pe slatioreni in pace scriind in "marile sale carti", "necesitatea schimbarii calendarului"! Si eu iti recomand cartea "65 de ani de persecuție a Bisericii Ortodoxe Române de Stil Vechi" de Constantin Bujor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mitropolia Slatioara nu s'a pus la "tiparit carti" despre toate minunile pustnicilor si calugarilor drept-credinciosi, vazand ca din cauza persecutiilor n'a fost posibila strangerea tuturor "dovezilor"! Daca vrei marturii, mergi la Cucova sau la Slatioara! Cu siguranta vei gasi raspuns intrebarilor tale! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu te intreb pe tine, ce s'a facut in 24 a FOST VALABIL, S-A FACUT DUPA CANOANELE SFINTILOR PARINTI? Vazand ca raspunsul este NU, atunci de ce ii numiti pe aparatorii Sfintei Traditii, "schismatici"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ca s-ar putea sa ai probleme si cu florinitii de genul sinodului lui Ortodoxia.i.thanatos. Din cauza ca ei declara ca BOR nu mai are Har, iar BOSV nu are o pozitie clara si se abtine, e posibil sa piarda si BOSV Harul, ca, vezi tu, nu-i anatematizeaza pe "eretici". Cam asta a fost si motivul ruperii mateiti - floriniti, florinitii nu declarasera ca cei pe stil nou nu mai au Har. Nu te speria de ce am scris mai sus, eu nu cred povestile alea, iti spun doar ca sa fii pregatit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasand la o parte aceste exemple, Sfintii zic sa ne despartim de eretici! Acesti schimatico-eretici nu sunt de 10-20 de ani in bor ci de circa 80 de ani! Imi tot zici de "iconomie"... astia vand Ortodoxia, sau mai bine zis au vandut Ortodoxia si tu aplici "iconomia", mai bine zis tradarea Ortodoxiei! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil va veni si momentul asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine a fost nevasta lui Cain? | catalin755 | Generalitati | 23 | 13.08.2012 22:19:46 |
Cine a fost la manastirea ghighiu? | ingerul_pazitor | Generalitati | 6 | 08.08.2010 20:28:43 |
De ce a fost prohodul cenzurat? SI DE CINE? SI CAND? | ghost7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 16.02.2010 13:11:53 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|