Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2016, 06:23:54
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Jenant, coane. Jjenant...
Adevărat. Și mie mi-a fost jenă de convingerea lui și de hotărârea cu care o afirmă, cum că ÎPS a furat. Așa e.
Dar, mai pe înțelesul lui, l-am întrebat de unde știe.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2016, 08:59:56
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Băi amice, ai stat tu la posteriorul lui și ai văzut că A FURAT?
din punctul tau de vedere, acolo este locul unui mirean: la posteriorul ierarhului?
ps: luarea de mita si declaratii false pentru a obtine fonduri europene (bani pe intelesul tau), nu e furt?
Vechi 10.11.2016, 09:25:11
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
din punctul tau de vedere, acolo este locul unui mirean: la posteriorul ierarhului?
ps: luarea de mita si declaratii false pentru a obtine fonduri europene (bani pe intelesul tau), nu e furt?
Auzi coane ia asculta tu aici :de cate ori ai dat bani la doctor fara chitanta ?
Aia ce e ? Bacsis ?
Declaratii false ? Eu iti dau in scris ca fiecare din noi in fiecare zi facem zeci si zeci de declaratii false , incepand cu cei de langa noi si terminand cu cei straini de noi.
Este fenomenal domne cum romanul se simte "jignit" atunci cand este facut spagar/etc de catre altii care sunt criminali de razboi si se ocupa de trafic cu carne vie si isi au toate profiturile in paradisuri fiscale, neplatind ipozite si arata
cu degetul pe romani pt ai scoate tzapi ispasitori pt alte probleme.

Tiganii nostrii fura din buzunare si masini, in schim infractorii lor sunt dealeri de arme si intretin razboaie in Orient.

Bre Stefane, daca ai prinde un neamt sau unul din triburile germanice asupra faptului ca fura , ar zice : "Asa si ? " si daca i-ai spune "pai incalci legea " ti-ar raspunde stupefiat "care lege ? Eu fac legea.Eu sunt din neam Arian.Iti sunt superior de nastere ", iar da i-ai aminti de Dumnezeu, ti-ar raspunde:"Nu-l cunosc si nu ma intereseaza"
Daca tu in schimb roman , furi ti-ar spune: "Hot nenorocit ,cum iti permiti dumneata nu stii ca exista o lege si o incalci ?"

Si v-au manipulat domne ca sa credeti ca noi romanii suntem primitivi, ca suntem cu sute de ani in urma, ca uite suntem hoti si dam/luam spaga.

Daca ai stii ce putreziciune zace in cei care te acuza te astfel de chestii , pur si simplu ai rade si ti-ai vedea de treaba .

Deci mai lasa-l pe IPS, iar daca vrei sa critici , critica pe europeeni care dupa ce ai luptat pt independenta lor, te-au vandut ca pe o carpa lepadata bolsevicilor.
Asta ti-a dat Europa in schimb:"Mersi de sacrificiu, acum gently fuck-off";

Last edited by Copacel; 10.11.2016 at 09:27:43.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2016, 09:34:13
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Am vrut să spun chiar "ai stat la curul lui...?" da' văd că nu înțelegi altfel. Păi asta faci tu, nu mai poți de grija lui.
Citat:
Arată-mi te rog, negru pe alb, unde scrie (în alt loc decât DNA și presa tradițional ostilă Bisericii) asta. Până vei reuși să-mi arăți asta, te rog eu frumos, pentru binele tău în primul rând: genunchiul plecat la rugăciune și paza gândului.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2016, 09:36:07
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Auzi coane ia asculta tu aici :de cate ori ai dat bani la doctor fara chitanta ?
Aia ce e ? Bacsis ?
NICIODATA! Vorbesc serios!
Citat:
Deci mai lasa-l pe IPS, iar daca vrei sa critici , critica pe europeeni care dupa ce ai luptat pt independenta lor, te-au vandut ca pe o carpa lepadata bolsevicilor.
asta o stiu
Citat:
Asta ti-a dat Europa in schimb:"Mersi de sacrificiu, acum gently fuck-off";
praful de pe toba, asta ne da Europa
Vechi 10.11.2016, 13:15:33
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Implicit

Citat:
asta nu inseamna ca aici parintele Porfirie are si dreptate in totalitate.
sa fure, face parte din fisa postului unui ierarh crestin? Din cate stiu, in Decalog este o porunca care spune: "Sa nu furi".
ps: nu il judec, are cine sa-l judece, ci doar afirm ca ceea ce a facut nu e bine.Si apropos, in cazul de fata, CUM AR TREBUI PROCEDAT?
Cam asa ar trebui procedat de catre tine:
Vechi 10.11.2016, 14:49:42
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
Cam asa ar trebui procedat de catre tine:
mda...no comment...la asa raspuns (pentru ca altul nu stii)...nu are rost
Vechi 10.11.2016, 14:51:48
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Adevărat. Și mie mi-a fost jenă de convingerea lui și de hotărârea cu care o afirmă, cum că ÎPS a furat. Așa e.
Dar, mai pe înțelesul lui, l-am întrebat de unde știe.
Dragos....
E frumos ca pui gandul bun inainte. E frumos si ca amintesti modelul conduitei crestinului fata de ierarhi. Ce nu e frumos e faptul crud ca prea multa lume a aflat, nu de azi de ieri, ca s-au intamplat lucruri care sub nici o forma nu trebuia sa se intample.
Ca I.P.S. o sa iasa bazma curata sau nu, e deja lucru secundar. Principal e ca oamenii au aflat foarte multe lucruri inainte de scandalul asta si ca multi, foarte multi, s-au indepartat de Biserica tocmai din astfel de motive. Vorbeste lumea, Dragos! De ani si ani! Nu doar despre I.P.S.
Chiar daca eu sau tu ne tinem la discretie cu unele lucruri (sau poate chiar nu cunoastem anumite treburi) asta nu inseamna ca altii nu stiu. Ba stiu, foarte multi stiu si vorbesc si se feresc etc. etc.
Solutia nu consta (doar) in discretia noastra, ci in indreptarea celor care s-au cocotat sus si strica multe...
Reply With Quote
Vechi 10.11.2016, 14:54:04
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Dragos....
E frumos ca pui gandul bun inainte. E frumos si ca amintesti modelul conduitei crestinului fata de ierarhi. Ce nu e frumos e faptul crud ca prea multa lume a aflat, nu de azi de ieri, ca s-au intamplat lucruri care sub nici o forma nu trebuia sa se intample.
Ca I.P.S. o sa iasa bazma curata sau nu, e deja lucru secundar. Principal e ca oamenii au aflat foarte multe lucruri inainte de scandalul asta si ca multi, foarte multi, s-au indepartat de Biserica tocmai din astfel de motive. Vorbeste lumea, Dragos! De ani si ani! Nu doar despre I.P.S.
Chiar daca eu sau tu ne tinem la discretie cu unele lucruri (sau poate chiar nu cunoastem anumite treburi) asta nu inseamna ca altii nu stiu. Ba stiu, foarte multi stiu si vorbesc si se feresc etc. etc.
Solutia nu consta (doar) in discretia noastra, ci in indreptarea celor care s-au cocotat sus si strica multe...
Stii replica lui Paisie Aghiortatul(s-ar putea sa ma insel) cu albina si musca ?
Sau cum spunea CristiiBoss: Nu fa tu, nu fa tu, nu fa tu bre !;
Reply With Quote
Vechi 10.11.2016, 14:54:58
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Vorbeste lumea, Dragos!
Și ce mă interesează pe mine, CREȘTIN fiind?
Reply With Quote
Răspunde