![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Băi amice, ai stat tu la posteriorul lui și ai văzut că A FURAT?
|
|||
|
|||
![]()
Jenant, coane. Jjenant...
Last edited by ioan67; 10.11.2016 at 03:14:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Adevărat. Și mie mi-a fost jenă de convingerea lui și de hotărârea cu care o afirmă, cum că ÎPS a furat. Așa e.
Dar, mai pe înțelesul lui, l-am întrebat de unde știe.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E frumos ca pui gandul bun inainte. E frumos si ca amintesti modelul conduitei crestinului fata de ierarhi. Ce nu e frumos e faptul crud ca prea multa lume a aflat, nu de azi de ieri, ca s-au intamplat lucruri care sub nici o forma nu trebuia sa se intample. Ca I.P.S. o sa iasa bazma curata sau nu, e deja lucru secundar. Principal e ca oamenii au aflat foarte multe lucruri inainte de scandalul asta si ca multi, foarte multi, s-au indepartat de Biserica tocmai din astfel de motive. Vorbeste lumea, Dragos! De ani si ani! Nu doar despre I.P.S. Chiar daca eu sau tu ne tinem la discretie cu unele lucruri (sau poate chiar nu cunoastem anumite treburi) asta nu inseamna ca altii nu stiu. Ba stiu, foarte multi stiu si vorbesc si se feresc etc. etc. Solutia nu consta (doar) in discretia noastra, ci in indreptarea celor care s-au cocotat sus si strica multe... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau cum spunea CristiiBoss: Nu fa tu, nu fa tu, nu fa tu bre !; |
|
||||
|
||||
![]()
Intr-un fel sau altul, fiecare va plati pentru greselile sale. Aici sau... dincolo. Dar e foarte ciudat sa acuzi un procuror sau judecator, care intorc zilnic legea pe o parte si pe cealalta, ca fura, inseala sau dau in cap, in vazul celor care ii stimeaza si se asteapta sa si respecte legea, nu doar s-o aplice! E foarte ciudat sa punem pe seama unui mare ierarh pacate despre care el ar trebui sa se tina departe, odata pentru puterea exemplului, dar mai ales pentru pierderea harului si implicit a mantuirii. Tocmai de aceea sa cautam sa stam mai departe de influente mass-media si zvonuri. Cu siguranta, Dumnezeu nu ingaduie minciuna, iar efectul minciunii (daca a existat) va aduce consecinte. Sa-L suspectam pe Dumnezeu ca incearca sa... "musamalizeze", mi se pare putin deplasat!...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Și ce mă interesează pe mine, CREȘTIN fiind?
|
||||
|
||||
![]()
si de cand indiferenta=crestinism?
ps:atunci cand pastorul devine lup, oare ce se va intampla cu turma?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este Hristos stia cat de defecti sunt oamenii si totusi nu i-a judecat. Hristos stia ca Iuda il va vinde si totusi l-a acceptat langa el si nu l-a gonit,si desi l-a vandut, Hristos inca i-a mai dat o sansa daca Iuda se caia si se pocaia il prima inapoi, Hristos stia ca Petru se va lepada de el si totusi nu l-a gonit de langa El, Hristos stia ca lumea il urmeaza nu pt invatatura lui ci pentru minuni si mancare pe gratis, si totusi nu i-a alungat de langa El, Hristos le-a spus fariseilor ca-s fatarnici insa nu i-a alungat de langa EL ci le-a pus in vedere sa se pocaiasca Deci daca Hristos , Dumnezeu, fiind n-a alungat pe nimeni si nu a judecat pe nimeni, si n-a pus nimeni la zid, in numele cui pui ta la zid pe altii si ii judeci ? In numele lui Hristos ? Daca da, atunci faci blasfemie.Daca nu atunci judeci dupa dorinta dezbinatorului care e satan. Zadar stiu adevarul, daca acesta imi aduce dezbinare. Daca adevarul pe care vreau sa-l aplic imi aduce dezbinare ,atunci acel adevar (oricare ar fi el) intra in conflic cu ce spun sfintii parinti: "Cu dreptatea castigi putin cu pacea castigi pe toti". Si mai este o chestie. Daca vrei dreptate si cauti dreptatea si vrei ca altii sa fie judecati dupa dreptate, atunci asteapta-te ca si Dumnezeu sa te judece dupa dreptatea SA, caz in care ajungi direct in Ghena si nu Iad. Sa stii ca in rugaciunea Tatal-Nostru , cand zici " si ne iarta noua greselile noastre/precum si noi iertam gresitilor nostrii" este echivalent cu "si ne judeca noua greselile /precum si noi judecam gresitilor nostrii" Adica te blestemi singur. Bravo mai , bravo. Iti place sa-ti faci singur rau. O fi si asta un fel de placere a ta. Last edited by Copacel; 10.11.2016 at 15:17:21. |
|