Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2010, 14:31:20
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Avand in vedere ca nu prea sunteti ortodocsi, ma indoiesc ca vreti prin asta sa faceti un serviciu BOR.

Apropo de indiferenta, din ce mi-ai zis tu, ai sarit la gatul preotului care deschidea cartea.
Dar femeile alea care le-ai dus cu masina, cata munca de lamurire ai dus sa le convingi ca nu fac ce trebuie?

Despre asta n-ai suflat o vorba, ceea ce arata cam care este adevarata natura a intentiilor/problemelor tale, unde se centreaza de fapt sensibilitatea ta fata de problemele altora.

Si relevanta faptului ca ai mentionat aceasta imparteala, mai ales pe topicul asta, care este?
1. Eu sunt ortodox, chiar daca tie nu ti se pare.
2. Le-am luat la ocazie pentru 10 km si m-au intrebat daca le pot duce pana la Liteni. Fiind in vacanta, am acceptat. Nu mi-au dezvaluit pentru ce merg acolo pana n-am ajuns. Nici nu stiam ce face acel popa, pentru ce e atat de cautat. Si da, am incercat sa le lamuresc, dar ele o stiau pe-a lor.
3. I-am raspuns lui Cristi, care e sensibil cand aude cuvantul popa.
4. Ai dreptate, n-am folosit corect termenul de "raspopit" in acel context.

Dar sa revenim la topic: Catedrala Mantuirii Neamului... O expresie amuzanta de altfel. :))

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 17:13:50
Zalmoxis_Nemuritorul's Avatar
Zalmoxis_Nemuritorul Zalmoxis_Nemuritorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Domnule dragă, tocmai că am citit ! (...) Tot ce ți-am scris, și toate intrările mele au fost făcute cu TOATA SINCERITATEA, din dragoste pentru Hristos, din dragoste pentru acest forum pe care sunt de aproape patru ani, din respect pentru cei care-i cunosc si din dragoste și respect pentru Adrian amdminul. Te rog să revenim la o discuție decentă, echilibrată, de bun simț, fără a mânji imaginea Bisericii ORTODOXE ROMÂNE ! Doamne ajută !
Sa inchidem ochii si sa ne prefacem ca ploua !
Am inteles mesajul !
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 17:55:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Zalmoxis_Nemuritorul Vezi mesajul
Am inteles mesajul !
Tocmai , nu ai inteles nimic ! Eu vorbeam de bunul simt ce trebuie sa fie mult mai prezent macar acum in Postul Mare ! Cred ca in aceasta perioada a Triodului , prioritatile noastre ar trebui sa fie complet altele , dar vad ca dumneata si Zalmoxis aveti alte preocupari si ganduri . Da-i cu trambita mai departe caci postul l-am facut praf !
Vechi 01.03.2010, 19:42:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Zalmoxis_Nemuritorul Vezi mesajul
Am inteles mesajul !
Aha..si ce vreti practic sa faceti?
In afara de comentatul pe bloguri care pana la un punct poate sa nu fie mult diferit de simpla barfa.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 19:43:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
1. Eu sunt ortodox, chiar daca tie nu ti se pare.
2. Le-am luat la ocazie pentru 10 km si m-au intrebat daca le pot duce pana la Liteni. Fiind in vacanta, am acceptat. Nu mi-au dezvaluit pentru ce merg acolo pana n-am ajuns. Nici nu stiam ce face acel popa, pentru ce e atat de cautat. Si da, am incercat sa le lamuresc, dar ele o stiau pe-a lor.
3. I-am raspuns lui Cristi, care e sensibil cand aude cuvantul popa.
4. Ai dreptate, n-am folosit corect termenul de "raspopit" in acel context.

Dar sa revenim la topic: Catedrala Mantuirii Neamului... O expresie amuzanta de altfel. :))
Am vazut ca n-ai raspuns la toate problemele ridicate, deci trag nadejde ca la cele care le-ai trecut cu vederea macar acolo ai inteles mesajul.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 21:45:52
Senior Member

Implicit

Citat:
Tocmai , nu ai inteles nimic ! Eu vorbeam de bunul simt ce trebuie sa fie mult mai prezent macar acum in Postul Mare ! Cred ca in aceasta perioada a Triodului , prioritatile noastre ar trebui sa fie complet altele , dar vad ca dumneata si Zalmoxis aveti alte preocupari si ganduri . Da-i cu trambita mai departe caci postul l-am facut praf !
Traieste incontinuare in lumea ta.
Dumnezeu sa te lumineze.

Citat:
Aha..si ce vreti practic sa faceti?
In afara de comentatul pe bloguri care pana la un punct poate sa nu fie mult diferit de simpla barfa.
Am dat numeroase exemple intr-un raspuns anterior de ce s-ar putea face cu toti banii aia investiti in catedrala. In ceea ce priveste problema comportamentului clerului, cum am mai spus si cu o alta ocazie, Iisus Hristos si Sfintii Apostoli au dus un trai simplu. Pentru ceea ce fac unii acum, nu exista justificari. Imi permit sa arunc judecata asupra acestui fapt deoarece problema averilor clericale a fost dintotdeauna un punct slab, de care au profitat toti dusmanii crestinismului - mai mult, constituie o pricina de poticnire pentru toti cei care ar vrea sa se apropie de credinta. Am vazut cu ochii mei zeci de persoane care s-au indepartat de Ortodoxie enumerand printre altele si treaba aceasta.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 22:08:18
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Noi trebuie sa ascultam de Sfantul Sinod al BOR nu de PF Daniel si nici sa luam de bun ce zici la predici daca e necrestin ortodox.
PF Daniel e un inselat de duhuri rele care ia bani de la sarmani prigonindu-i spre a face catedrala bogatasilor care deja acolo mai au Sfanta Manastire Antim ,catedrala patriarhala,Sfanta Biserica de langa posta Puisor si alte Sfinte Biserici in acea zona unde pot sa mearga foarte bine.
Ca sa vedeti ca aceasta catedrala se face pentru bogatasi vedeti ca e prevazut sa aibe si parcare subterana:
http://www.mediafax.ro/social/lucrar...august-5490984
Nu donati bani pentru aceasta catedrala.
Daca aveti bani si vreti sa donati vedeti unde e zona cu sarmani care nu au Sfanta Biserica crestin ortodoxa si ii ajutati pe aceia sa isi construiasca Sfanta Biserica crestin ortodoxa.Asa zone in Bucuresti sunt destule sunt destule Sfinte Biserici incepute care nu se pot termina din lipsa de fonduri etc.
Nu va tulburati sufletul cu mai mult decat sa anuntati preotii pe care ii stiti referitor la aceasta si preotii sa sa se duca la ierarhi sa ajunga problema la Sfantul Sinod.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 22:09:39
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Imi Pare tare rau Domnule Zamolxis . . .

Daca lumea CLEVETIRII este a dumitale , sa fi sanatos ! Dar macar credinta Ortodoxa nu o ponegri , te rog frumos !Sa-ti dea Dumnezeu mintea cea de pe urma , fie si-n al 12-lea ceas !
Vechi 01.03.2010, 22:12:19
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca lumea CLEVETIRII este a dumitale , sa fi sanatos ! Dar macar credinta Ortodoxa nu o ponegri , te rog frumos !Sa-ti dea Dumnezeu mintea cea de pe urma , fie si-n al 12-lea ceas !
Sa te intelepteasca Dumnezeu !
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 22:21:00
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Noi trebuie sa ascultam de Sfantul Sinod al BOR nu de PF Daniel si nici sa luam de bun ce zici la predici daca e necrestin ortodox.
PF Daniel e un inselat de duhuri rele care ia bani de la sarmani prigonindu-i spre a face catedrala bogatasilor care deja acolo mai au Sfanta Manastire Antim ,catedrala patriarhala,Sfanta Biserica de langa posta Puisor si alte Sfinte Biserici in acea zona unde pot sa mearga foarte bine.
Ca sa vedeti ca aceasta catedrala se face pentru bogatasi vedeti ca e prevazut sa aibe si parcare subterana:
http://www.mediafax.ro/social/lucrar...august-5490984
Nu donati bani pentru aceasta catedrala.
Daca aveti bani si vreti sa donati vedeti unde e zona cu sarmani care nu au Sfanta Biserica crestin ortodoxa si ii ajutati pe aceia sa isi construiasca Sfanta Biserica crestin ortodoxa.Asa zone in Bucuresti sunt destule sunt destule Sfinte Biserici incepute care nu se pot termina din lipsa de fonduri etc.
Nu va tulburati sufletul cu mai mult decat sa anuntati preotii pe care ii stiti referitor la aceasta si preotii sa sa se duca la ierarhi sa ajunga problema la Sfantul Sinod.
E bine sa dai sfaturi propriei tale constinte , caci de multe ori gresesti prin repezeala ta , si apoi iar vi cu iertari . Nu e prima data cand te repezi si nu cugeti inainte de a scrie , dar macar stiu ca peste ceva timp te va mustra constinta de cele spuse . Oricum pentru linistea ta , personal nu am sa dau un cent pentru Catedrala , pentru ca am Biserica mea de suflet ce trbuie terminata . Lasa dupa Post , ce e bine sa facem , pe cine sa anuntam , impotriva cui sa fim , cui trebuie sa dam bani , si alte sminteli de genul acesta .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? Robertworld Generalitati 320 02.11.2011 22:22:26
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41