![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Le-am luat la ocazie pentru 10 km si m-au intrebat daca le pot duce pana la Liteni. Fiind in vacanta, am acceptat. Nu mi-au dezvaluit pentru ce merg acolo pana n-am ajuns. Nici nu stiam ce face acel popa, pentru ce e atat de cautat. Si da, am incercat sa le lamuresc, dar ele o stiau pe-a lor. 3. I-am raspuns lui Cristi, care e sensibil cand aude cuvantul popa. 4. Ai dreptate, n-am folosit corect termenul de "raspopit" in acel context. Dar sa revenim la topic: Catedrala Mantuirii Neamului... O expresie amuzanta de altfel. :))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am inteles mesajul ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In afara de comentatul pe bloguri care pana la un punct poate sa nu fie mult diferit de simpla barfa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te lumineze. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi trebuie sa ascultam de Sfantul Sinod al BOR nu de PF Daniel si nici sa luam de bun ce zici la predici daca e necrestin ortodox.
PF Daniel e un inselat de duhuri rele care ia bani de la sarmani prigonindu-i spre a face catedrala bogatasilor care deja acolo mai au Sfanta Manastire Antim ,catedrala patriarhala,Sfanta Biserica de langa posta Puisor si alte Sfinte Biserici in acea zona unde pot sa mearga foarte bine. Ca sa vedeti ca aceasta catedrala se face pentru bogatasi vedeti ca e prevazut sa aibe si parcare subterana: http://www.mediafax.ro/social/lucrar...august-5490984 Nu donati bani pentru aceasta catedrala. Daca aveti bani si vreti sa donati vedeti unde e zona cu sarmani care nu au Sfanta Biserica crestin ortodoxa si ii ajutati pe aceia sa isi construiasca Sfanta Biserica crestin ortodoxa.Asa zone in Bucuresti sunt destule sunt destule Sfinte Biserici incepute care nu se pot termina din lipsa de fonduri etc. Nu va tulburati sufletul cu mai mult decat sa anuntati preotii pe care ii stiti referitor la aceasta si preotii sa sa se duca la ierarhi sa ajunga problema la Sfantul Sinod. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca lumea CLEVETIRII este a dumitale , sa fi sanatos ! Dar macar credinta Ortodoxa nu o ponegri , te rog frumos !
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sa te intelepteasca Dumnezeu !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|