![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
E in partea a treia, pe la sfarsit.
|
||||
|
||||
![]()
Acum , daca nici asta nu crezi , cum poti fi sigur de cele nevazute ?
|
||||
|
||||
![]()
Ce va fi după Judecata de Apoi cu persoanele afectate de dizabilități? Piticii, hidoșii, orbii, șchiopii, proștii, handicapații mintal șamd vor rămîne în continuare așa? Cum va fi trupul învierii lor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin urmare, trupul va fi restaurat, împreună cu sufletul. Nu vreau să spun că pe aceste experiențe se bazează concluzia, ci că ele confirmă ideea restaurării integrale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred că duhovnicește, pentru că așa sunt înțelesurile învățăturilor Lui. Nu e vorba aici efectiv de mână, de ochi... Pentru că în realitate nu ele te bagă în păcat și, în consecință, în gheena, ci patima ta. Deci a-ți scoate ochiul ar însemna să renunți la vederea celor care te ispitesc, iar a-ți tăia piciorul cred că înseamnă să tai drumul care te duce spre pierzanie. Cred că așa au interpretat cei care s-au călugărit, rupând legăturile cu lumea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Slava in limba rusa inseamna cer, si noi avem expresia "a ridica in slava" si deasemena verbul "a slavi".
In final este tot o lauda prin care recunoastem puterea si marirea divina , o exprimare a recunostintei si a umilintei si chiar a nazuintei spirituale. Este o vorbire elevata, daca nu chiar cea mai evlevata -cu atentia indreptata spre cele curate si sfinte care au puterea binecuvintatoare sa ne curete si mai mult atentia si constiinta. Marire si preamarire ...Dumnezeu este in noi in masura binelui si calitatilor noastre, dorind marirea binelui suprem creste si binele in interior. avind atentia spre TU Doamne nu mai este loc de EU (ego) pina acolo incit iti e rusine sa spui eu, -ca un fel de blasfemie- , din moment ce tot binele din noi este de la Dumnezeu, inclusiv identitatea noastra cea mai adinca este tot parte din Dumnezeu. acel eu nu mai are nici o valoare in comparatie cu autoritatea si prezenta lui Dumnezeu. La fel cred si eu ca ingerii nu au comunicare prin cuvinte ci un fel de empatie intuitiva, asadar daca este vorba de o limba a ingerilor ea nu este pentru ei ci pentru noi. ca sa ne fie noua de folos prin focalizarea atentiei catre universul sfint. |
|
|||
|
|||
![]()
Dealtfel in Apocalipsa conducatorul unei biserici sau intreaga comunitate este numita inger: "Ingerului din Filadelfia sa ii spui.."
-ceea ce ar putea insemna ca atunci cind devenim desavirsiti si intram intre rindurile ingerilor vom fi si noi la rindul nostru ingeri. |
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la orbul din nastere Iisus a intrebat Pentru ce patimeste acest om? pentru pacatele lui sau pentru ale parintilor? iar ucenicii nu au stiut sa raspunda ceea ce inseamna ca la fel de bine putea sa patimeasca si pentru ale parintilor si pentru ale lui din alta viata adica o ispsire pentru indreptare si iertare. Fiindca iertarea poate avea loc si partial, parte se iarta, parte se patimeste -mai mult sau mai putin dar exact cit e necesar.
In cazul altuia cu probleme spune ca nu este vina acelui om ci doar pentru ca sa se preamareasca Fiul. Adica ca sa fie prilej pentru o lucrare sfinta de izbavire- prin care El sa manifeste si sa-i fie recunscute puterile divine. |
|
|||
|
|||
![]()
adica mai bine sa fi pagubit si sa ajungi in Rai decat sa pagubesti si sa ajungi in Iad.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebari... | victortiti89 | Din Noul Testament | 7 | 17.12.2011 17:39:11 |
Intrebari | sebastian1988 | Homosexualitatea | 7 | 01.06.2011 19:21:23 |
Intrebari | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 13 | 14.04.2011 13:37:38 |
intrebari | catalinabalhui | Nunta | 4 | 26.03.2009 19:38:37 |
|