![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum sa inteleg expresia "sa se slaveasca pe pamant marea cuviinta a numelui Tau" ?
Cum adica sa se slaveasca marea cuviinta?
|
||||
|
||||
![]()
De ce in Patericul Egiptean nu este mentionata niciunde Maica Domnului? Nici o rugaciune, nici o intamplare, chiar nimic despre ea?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Florin-Ionut, Maica Domnului este mijlocitoare, ea duce rugaciunile noastre catre Dumnezeu. Parintii aceia din Pateric erau ca niste sfinti, aproape ca traiau in intimitatea lui Dumnezeu, poate ca de aceea nu aveau nevoie de mijlocire in relatia lor cu Acesta. Zic si eu...
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui cercetat daca patericul egiptean nu este scris sub influenta gandirii nestoriene.
Nu stiu, dar daca te intereseaza cerceteaza.
|
||||
|
||||
![]()
A apărut anul acesta lumina nematerială la Ierusalim? Dacă da, ați găsit înregistrări video?
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rX6Z3zCfxg8
Sunt trei parti Mai erau niste inregistrari preluate de la o televiziune rusa pe Hotnews, dar cred ca le-au scos, ca nu le mai gasesc. Bucurie si speranta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Dam slava sau marire lui Dumnezeu" pentru a ne impartasi de focul dumnezeirii. Prin lauda (una din faptele bune) dinstanta dintre noi si Dumnezeu se micsoreaza iar inima se mareste si-l primeste intransa. Lauda poate fi facuta orbeste sau intelegator. Lauda oarba este cea care este spusa doar cu buzele, dar mintea nu intelege si nu vede Slava dumnezeiasca. Lauda intelegatoare este rezultatul cugetarii la calitatile Lui Dumnezeu. Credinciosul este covarsit de Lumina dumnezeiasca, inima lui se umple de multa dulceata si cutremurare. Aceasta revarsare de viata si dragoste asupra lui, aceasta uimire il umplu de lacrimi si recunostinta. Limbajul ingerilor este infinit mai subtil si mai bogat decat limbajul grosier uman. Pentru ca simtirile lor sunt mult mai rafinate, iar mintile lor foarte clare si pure. Nu putem face comparatie cu limbajul uman. Ingerii in cuvantul iubire au un intreg univers de trairi si intelegeri, pe cand omul debea de-i simte suprafata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
E nu am văzut în nici un clip din nici un an pe cineva să țină măcar 10 secunde mîna sau fața în flacăra arzînd, fără să miște flacăra. Aș merge acolo într-un an să fac un test pe propria piele, precum Toma...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebari... | victortiti89 | Din Noul Testament | 7 | 17.12.2011 17:39:11 |
Intrebari | sebastian1988 | Homosexualitatea | 7 | 01.06.2011 19:21:23 |
Intrebari | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 13 | 14.04.2011 13:37:38 |
intrebari | catalinabalhui | Nunta | 4 | 26.03.2009 19:38:37 |
|