![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar vezi tu, altceva conteaza cu adevarat. Cand esti schsimatic sau eretic, ce conteaza cat de bine mai conteaza ca ti-ai sistematizat invatatura, daca ea nu e mantuitoare? Citat:
|
|||
|
|||
![]()
În momentul de față nu există nici o Biserică care să țină în totalitate învățăturile Domnului Isus Hristos și ale apostolilor. Dacă este să folosim Dreptarul lui Dumnezeu care este Sfînta Scriptură am descoperi la fiecare Biserică învățături eronate.
Vă invit să folosim acest Dreptar și să analizăm! |
|
|||
|
|||
![]()
Micule indoctrinat, tu nu folosesti nici o Sfanta Scriptura, ci doar o talmacire a ei, dupa invatatura gruparii din care faci parte si pentru care fara doar si poate toti ceilalti fac ceva gresit/incomplet, dar ei nu.
Stiu, poate ai sa-mi spui ca nu faci parte din nici o grupare, dar faptul ca o interpretezi dupa capul tau e cu atat mai putin o garantie pentru faptul ca o intelegi corect.
|
|||
|
|||
![]()
Preaiubitule...fiecare are datoria de a cerceta o învățătură dată de o persoană în Lumina Cuvântului lui Dumnezeu...suntem îndemnați să cercetăm și să primim ce este bun!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur, dar mai usor cu sentintele, nu le pune in carca Sf. Scripturi cand e doar o minte slabanoaga in spatele lor.
Opinia mea.
|
|||
|
|||
![]()
Frate, eu am dorit doar o discuție în privința unor Învățături Bisericești în Lumina Cuvîntului lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Lumina nu patrunde cu forta in mintile inchise.
"Invataturi Bisericesti" - la ce te referi?
|
|||
|
|||
![]()
Ok cateva din invataturile de care-am auzit si care nu sunt conform Bibliei.
1 Biserica Ortodoxa Cultul: Moastelor,Icoanelor Sarbatori: Craciunul, Pastele, diferiti Sfinti Cele 4 posturi, post Negru etc. 2Biserica Catolica Puterea de a ierta pacatele exercitata de Papa Fecioara Maria -fara pacat La fel Icoane, moaste etc Sarbatori asemanatoare cu Biserica Ortodoxa 3 Bisericile Neoprotestante Ramane sa adaugati dumneavoastra ceea ce nu este in conformitate cu Biblia Last edited by Lucian494; 28.05.2014 at 16:55:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Da' peste partea aceea în care Mântuitorul ne promite că Sfântul Duh va veni și ne va învăța, de ce sări?
|
|||
|
|||
![]()
nu înțeleg ce vrei să spui...poate ai greșit topicul...eu am pus în evidență învățăturile care nu mi se par a fi în conformitate cu Biblia...ceea ce spui tu e un lucru adevărat iar noi am fost Pecetluiți cu Duhul Sfînt în momentul în care l-am mărturisit pe Isus Hristos ca unic Domn și Mîntuitor.
|
|