Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.09.2013, 12:05:48
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Ioane si eu cred ca ar trebui sa opriti disputa aici,nu aduce nici un folos nimanui.Cand vine doamna in tara va cunoasteti si lamuriti totul,fata in fata este mult mai bine si se discuta altfel,puneti punct cercului vicios de aici.Ai multe alte lucruri interesante de postat,de spus,discutia aceasta,care tine de prea mult timp,nu va lamuri nimic ci doar va acutiza alte aspecte.Daca ma refuzi ma sinucid provocandu-te la o partida de sah :)
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 13:03:53
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Îmi pare tare rău că s-a creat o astfel de discuție între 2 buni creștini și colegi de forum!
De fapt nu este chiar asa, pe mine ma ataca de aproximativ un an, dupa ce s-a intamplat asta de mai multe ori, ne-am impacat si tot asa, singura solutie a ramas sa il ignor si nu mai am nicio bataie de cap.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 13:06:44
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Păi despre AlinB, ce să zic decât că omul trebuia bannat de mult, dar văd că este încă tolerat. Cine știe, poate știu "prietenii" de ce.

Sper ca doamna Mihaela să nu mai răspundă cum a făcut până acum acestor atacuri, nu de alta dar nu s-ar rezolva nimic ci doar s-ar perpetua un conflict. Cred că mai simplu este, urmând exemplul dat nouă de cristiboss56, să se adreseze prin mesaj privat administratorului.
Ce te mai mănâncă și pe tine tastatura, cam ca pe stimabilul ce a postat înaintea mea.
Ca pe un ortodox adevarat, nu?
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 13:28:10
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Văd că fratele Cezar alege să sară toate gardurile, mai ceva ca la o sută de metri garduri. Cred că nu ar trebui puțină frână, ci ar trebui să i se pună de factorul abilitat chiar mai mult decât puțină frână. Măcar așa pentru o vreme, vreo câteva săptămâni sau luni sănătoase.
Nu cred ca ai inteles, in imaginatia lui Dragos ceilalti sunt de vina (probabil pentru ca l-au contrazis pe Cezar si apoi nu au putut sa stea linistiti sa fie jigniti). La fel a procedat si ultima data. Vad ca a inceput si sa calce pe urme, in ultimul timp imi tot scrie mesaje ironice, din fericire eu le ignor.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 13:41:28
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ce te mai mănâncă și pe tine tastatura, cam ca pe stimabilul ce a postat înaintea mea.
Eu am postat doar cand am vazut ca ai intervenit tu sa pui paie pe foc sub masca "obiectivitatii" tale. Suferea mandria ta daca nu dadeai niste sfaturi (tu fiind exclus intotdeauna de la acestea, bineinteles)?

Last edited by catalin2; 10.09.2013 at 13:43:29.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 14:04:17
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Suferea, suferă, va suferi.
Trist. Carte da, trăire ba.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 15:04:19
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Suferea, suferă, va suferi.
Trist. Carte da, trăire ba.
Mandria care te indeamna sa crezi ca esti superior cumva altora nu te lasa nici sa vezi ca prin mesajele in care vrei sa arati greselile mele evidentiezi tocmai neintelegerile tale, pentru ca nu sunt greseli.
Pentru ca vad ca insisti in a-mi scrie astfel de mesaje o sa iti raspund acum, poate o sa te linistesti si o sa te ocupi de altceva.
In mesajul acesta verbul e la trecut, "suferea", m-am referit la momentul in care ai scris mesajul, nu am vrut sa scriu verbul la timpul prezent.
Alt mesaj la care nu am vrut sa raspund: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=41
"Musca nu mușcă, ciupește.
(mama lor de diacritice!) "
M-am referit la caini, ca musca nu musca, cum o fac cainii.
Sper sa te fi lamurit.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 15:05:44
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Sunt mândru, înalt, frumos și deștept.
Nu ca alții.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 15:07:28
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Implicit

Acum, pentru că incidentul s-a rezolvat (dacă nu-l mai alimentăm noi...), aș avea o întrebare pentru domnul profesor (pentru atunci când va avea dumnealui timp și starea sufletească necesară pentru a răspunde, având în vedere faptul că, așa cum a menționat și pe topic, tocmai a avut parte de un necaz...).
Aș dori, așadar, să vă întreb: ce s-a întâmplat cu psihologia, în țara noastră, în perioada comunismului?
Vă întreb fiindcă știu, doar din auzite, că psihologii au fost persecutați. Știu că, în '48, au fost arestați mulți profesori universitari psihologi și, ulterior, în vremea lui Ceaușescu, s-a desființat Facultatea de Psihologie (psihologia a rămas doar un curs în cadrul Facultății de Filosofie, sau cam așa...), sau nu știu cum. Am înțeles că nici măcar în liceu nu se mai studia psihologia.
Cum a fost, mai exact?
Cred că ar fi deosebit de interesant de aflat câteva date istorice despre dificultățile pe care le-au întâmpinat psihologii în perioada dictaturii comuniste.
De ce?
Pentru că, într-un regim totalitar, sunt persecutați doar cei care se opun regimului.
Trădătorii și lașii și slugarnicii nu sunt persecutați, ci o duc cât se poate de bine.
De aceea, faptul că psihologilor li s-au creat atât de multe dificultăți dovedește atitudinea lor corectă, morală în acel context istoric dramatic.
Știu că și sociologii au fost prigoniți grav în comunism, dar sociologia nu este obiectul topic-ului.

Hristos în mijlocul nostru!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 15:11:17
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Cum ce s-a întâmplat? Dădeau permise auto. Și-i dădeau apți de armată pe bandă rulanda pe bieții răcani.
Reply With Quote
Răspunde