Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 11:46:34
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
orice guvernare are puncte bune si puncte rele, mai mult sau mai putin. Nu poti spune ca o guvernare a avut NUMAI lucruri rele. Asa ceva auzi NUMAI la Antena 3 iar cei care au astfel de idei demonstreaza ca sunt fani ai acestei televiziuni
Eu n-am auzit sa se spuna "numai", ci am constatat ca unele posturi TV accentueaza partile negative ale unei guvernari , altele cele pozitive. La fel se intampla si in presa.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 11:52:04
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Eu n-am auzit sa se spuna "numai", ci am constatat ca unele posturi TV accentueaza partile negative ale unei guvernari , altele cele pozitive. La fel se intampla si in presa.
Antena 3 spune ca PDL este dracul pe pamant, iar senorita TunsDiana le impartaseste opinia. Asta am dedus din postarile ei
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 11:53:40
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Antena 3 spune ca PDL este dracul pe pamant, iar senorita TunsDiana le impartaseste opinia. Asta am dedus din postarile ei
B1tv spune ca Basescu si PDL e un inger pe pamant, iar altii le impartasesc opinia.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 11:57:07
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
B1tv spune ca Basescu si PDL e un inger pe pamant, iar altii le impartasesc opinia.
e opinia celor de la B1. Eu NU le impartasesc opinia. Base si PDL au facut suficiente lucruri rele dar au facut si lucruri bune
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:00:10
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
e opinia celor de la B1. Eu NU le impartasesc opinia. Base si PDL au facut suficiente lucruri rele dar au facut si lucruri bune
Daca nu le impartasesti opinia, (desi altii ar putea sa spuna despre tine ca esti fanB1), nu-i mai cataloga nici tu pe altii drept fani Antena3, doar pentru ca indraznesc sa critice guvernarea pdl, nu-i mai suspecta ca nu gandesc, ci sunt manipulati. Diana se opreste asupra aspectelor negative, caci acestea au avut implicatii majore. (n-are nicio legatura cu posturile tv, poate nici nu urmareste postul respectiv) Oamenii suporta multe, pana la batjocura. Sa nu uitam ca anul trecut in iarna s-a iesit in strada nu pentru taierile bugetare, ca acelea erau deja facute de luni bune, iar omul "a strans cureaua" si a indurat, ci a iesit cand n-a mai suportat aroganta si bataia de joc a presedintelui. Pentru modul in care multi politicieni aflati la guvernare si-au batut joc de oameni prin declaratiile lor, meritau sanctionati prin vot.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 12:18:48.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:53:52
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ăia au fost niște manipulați.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:53:56
MariaElena
Guest

Implicit Nu va necajiti Doamna..

Citat:
Ponta n-ar fi facut nimic, ca-s 300 sau 600, tot ar fi avut majoritatea, insa noi am fi avut poate bucuria sa nu mai vedem anumite persoane, de genul Anastase sau Iacob-Ridzi in Parlament. Acum, cand avem tabloul complet al parlamentarilor,putem sa intelegem de ce PDL-ul n-a dorit schimbarea legii electorale.
Draga doamna, nu va mai necajiti: doamna Monica Iacob Ridzi a candidat pe listele PP-DD. Deci!!

DOVADA: <<Ziarul Vaii Jiului

Locuitorii din Petroșani, Petrila și Aninoasa / Au votat pentru continuitate, pentru încredere și pentru viitor
► Comunicat de la Biroul Parlamentar Monica Iacob-Ridzi
Desemnată pentru un al treilea mandat de deputat în Parlamentul României, deputatul PP-DD Monica Iacob-Ridzi se declară onorată de acest lucru și mulțumește locuitorilor din Petroșani, Petrila și Aninoasa pentru susținerea oferită în data de 9 decembrie.
www.zvj.ro >>

Dar oare, domnul Nicolae Banicioiu, care alaturi de alti parlamentari (de mai toate culorile) s-a zbatut sa legalizeze prostitutia, intr-o tara crestin ortodoxa peste 80% !!! Domnul acesta nu va deranjeaza daca-l revedeti in Parlamentul cel Mare??
<<PROSTITUTIE LEGALA DIN 2006
Legea prostitutiei ar putea intra in vigoare la 1 ianuarie 2006. Doi deputati PSD, Cosmin Nicula si Nicolae Banicioiu, lucreaza la un proiect de act normativ prin care aceasta activitate sa fie reglementata.
Cosmin Nicula ne-a declarat ca unul dintre beneficiile pe care le va aduce legea va fi limitarea traficului de carne vie, in conditiile in care pestii au ajuns sa-si racoleze prostituatele direct din randul orfanelor adapostite in centrele de plasament.
Prostitutia, o afacere de 600 de milioane de euro
Saptamana Financiara
Luni, 4 aprilie 2005, 0:00>>
(preluat de pe HotNews)

Si a mai intrat in parlament si domnul Gheorghe Becali, „in slujba crucii” sub umbrela primitoare a USL. La cata milostenie face domnul Gigi.... sa stie si stanga si dreapta si toata lumea ce crestin ESTE! Ce daca a vandut jucatori, ce daca a facut afaceri necurate. „Procesul Valiza” ?? Domnul Becali G. sa fie clar, este crestin, sa stie toata lumea. Si atunci....: lasa partidul (PNG), lasa postul de parlamentar european (ca si acolo... daca nu era Nenea Vadim sa-l scoata din arest....Cine stie???) Si se da cu liberalii....” ca daca nu-i dadea in gand asta nu s-aledzea si nu merdze de loc, neicusorule; fa-ti idee! familia mea de la patruzsop in camera si eu in toate Camerele, cu toate partidele, eu ca romanul impartial si sa ramai fara coledzi!”
Prezenta domnului Gheorghe Becali e mai bineplacuta?!
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:56:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Draga doamna, nu va mai necajiti: doamna Monica Iacob Ridzi a candidat pe listele PP-DD. Deci!!
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 12:58:43.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 12:57:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ca Fanta-n sticlă este agitația multora.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:07:58
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ca Fanta-n sticlă este agitația multora.
Unii nu suporta infrangerea . Decat sa polemizam pe seama guvernarilor, mai bine postati un plan cu casa parlamentului :) Auzeam ieri la stiri de marea dilema: vai, ca nu are sala capacitate. Daca nici a doua cladire din lume nu-i poate caza pe guvernantii nostri, atunci nu stiu ce sa mai spun.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 13:11:26.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29