![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfantul Duh se observa unde sunt minuni. Altfel si un chinez spune ca are asa ceva, din momnet ce nu poate sa demonstreze. Neoprotestantii pot doar sa filozofeze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma mir ca cineva declarat ortodox se pune contra ortodoxiei si da citate impotriva ei in cel mai pur stil NP. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insa eu am pus o intrebare, care era mai mult retorica , iar tu ai dat un raspuns ... pe care mai bine nu il dadeai... acum ar trebui sa reflectezi mai bine cand o sa mai postezi si alte raspunsuri... pentru ca nu ai facut decat sa evidentiezi ceva ce nu trebuia evindentiat... m-ai inteles. Si inca ceva... ortodoxia este veche de 2000 de ani , pe cand slujitorii vin si pleaca. Iar ca si slujitori unii sunt bunii, si ii vedem dupa fructele care le fac , ex: Arsenie Boca , Dumitru Staniloae, Iustinian Chira etc... si din pacate mai sunt si multe uscaciunii... asta este ... insa in ultimul timp parca e din ce in ce mai multa neghina... Last edited by bob2909; 08.02.2011 at 01:41:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce nu trebuia evidentiat ? Ca citatul tau trimitea la ideea ca lumina de la mormantul lui Iisus e o falsa minune, facuta de fiara din apocalipsa ?? Ca lumina vine cand se roaga clerul si credinciosii ortodocsi ?? O exprimare prolixa te poate situa pe orice pozitie. Last edited by AdrianAamz; 08.02.2011 at 01:46:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ortodoxia e calea dreapta atunci crezi si in cuvintele lui Hristos: "Nu judecati si nu veti fi judecati."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin analogie am observat ca in fraza pe care ai spus-o ai pus mai inainte calea dreapta (ortodoxa) si dupa aceea cuvintele lui Hristos. Ma scuzi ... dar vreau sa precizez ca mai inainte de orice este CUVANTUL DOMNULUI, si dupa aceea este calea dreapta... Iar in legatura cu Judecata , eu vreau ca El sa vina o data si sa judece toata nedreptatea, toate pacatele si tot raul asta de pe pamant. Iar daca vrea pe mine, poate sa ma puna si in ghena, cum vrea Iisus , faca-se , voia TATALUI... Last edited by bob2909; 08.02.2011 at 12:21:34. |
|
|||
|
|||
![]()
" Iar când vă rugați, nu fiți ca fățarnicii cărora le place, prin sinagogi și prin colțurile ulițelor, stând în picioare, să se roage, ca să se arate oamenilor; adevărat grăiesc vouă: și-au luat plata lor.
Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție. " " Păziți-vă de cărturari, cărora le place să se plimbe în haine lungi, care iubesc plecăciunile în piețe și scaunele cele dintâi în sinagogi și locurile cele dintâi la ospețe, Mâncând casele văduvelor și de ochii lumii rugându-se îndelung; aceștia vor lua mai mare osândă. " |
|
|||
|
|||
![]()
Ce bine că n-ai răspuns încă! Răspunde-mi pe privat mai bine, ca să nu se mai ia ceilalți de tine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S : Fratele Bob nu stiu cat de ortodox e dar trebuie sa-i aratam ca poate gresi. Si acest lucru o facem sau trebuie facut cu blandete! La fel cu toti care gresesc! Bob poate nu am eu dreptate poate gresesc dar sa nu te superi ! :) Last edited by bairstow; 08.02.2011 at 17:49:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insa cand a venit un sfant se ne spuna ca a primit o revelatie de la Dumnezeu noi ce am facut, pai de fiecare data am spus ca este eretic si nu l-am crezut, si doar dupa moartea sfantului am recunoscut noi oamenii ca avea dreptate iar aici sunt o gramada de exemple... asta am stiut noi oamenii sa facem , sa ignoram sfintii cat timp au fost in viata, si automat ravelatia lui Dumnezeu, si doar dupa moarte sfantului am "acceptat" atat cat am putut revelatia pe care o avea de impartasit oamenilor. Asa este omul, foarte sceptic si cu greu accepta ceva nou, un exemplu clar este Maxim Marturisitorul, care a fost prigonit de Biserica, a fost numit eretic, a fost caterisit, martirizat(i s-a taiat limba si mana) doar pentru faptul ca el a sustinut revelatia ca Hristos are doua firi (omeneasca si dumnezeiasca).Si numai dupa moarte lui a acceptat Biserica aceasta revelatie. DA asa ca nu te umfla ca vezi doamne tu care esti ortodox, ai invatatura sfintilor parinti , esti in biserica lui Hristos, tu pazesti dreapta credinta, ca SFINTI LUI DUMNEZEU AU MURIT PENTRU CREDINTA IAR OAMENII PAMANTENI CARE AU FOST IN BISERICA NU AU FACUT DECAT SA PREIA INVATATURA SFINTILOR IAR IN REST DOAR AU MANCAT SI AU BAUT SI AU MAI SPUS CA CICA AU CREDITA. INSA DOAR SFINTII AU CU ADEVARAT CREDINTA. Si inca ceva, Hristos a spus ca totul va trece, mai putin Cuvantul Lui... Last edited by bob2909; 09.02.2011 at 13:29:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 12:14:18 |
|