![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cea mai mare minune care se petrece în fiecare zi și, cel puțin undeva în lume, la fiecare ceas, este Sfânta Prefacere. Ani de zile, deși credeam în Dumnezeu, aveam o problemă. Mare. Nu credeam în Sfânta Prefacere substanțială. Motivul pentru care nu credeam era tocmai acesta: după părerea mea, minunile trebuiau să fie ceva foarte rar. Intervenții excepționale ale lui Dumnezeu în ordinea lucrurilor. Ei bine, ideea că o asemenea minune are loc neîncetat, chiar sub ochii noștri și în mijlocul nostru, mi se părea ceva incredibil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Minuni se petrec in fiecare clipa...Pe unele le remarcam, altele ...ne scapa...Eu am convingerea aceasta, deoarece am experimentat una uluitoare cu o vindecare subita, a unei maini bolnave, minune produsa dupa ce m-am rugat intens la o anume icoana....Mi s-a vindecat mana in aprox 2-3 ore, dupa ce incercasem nenumarate tratamente cam 2 ani...Si sirul ar mai putea continua...Cum sa contestam minunile biblice cand in viata noastra plebee , le traim dar nu mereu le....stim "vedea"....Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu mai zicem de minunile nenumarate care le fac Sfintii cand te rogi la ei,Sfantul Nectarie,Sfantul Nicolae,Sfantul Ioan Rusul,Sf.Efrem cel Nou si multi multi altii..
Minunat este Dumnezeu intru minunile Sale,intru lucrurile Sale!!!!! Cred Doamne!Cred!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 12:14:18 |
|