![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, dar nu despre asta vorbeam aici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Dorina, dar una e o discutie libera si alta e o carte, Dorina. Sper insa ca experienta de viata adunata printre acesti germanici sa inspire si pe altii, caci sunt foarte practici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Plus că ai fost chibzuită și probabil ai străns în cei peste 30 de ani o sumă frumușică folositoare pentru muuulți ani deacum înainte ! Mulți ani fericiți !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca cel mai bine este sa fi pe undeva la ZERO( de la luna la luna), sau usor in datorii. ...iar in caz de crach economic, nu ai ce sa pierzi sau ce sa-ti ia, decit lantul de la bicicleta... |
|
||||
|
||||
![]()
Surprize, surprize ( poate ) Cartea forumului creștinortodox.ro , cu toate topicele și postările din 1995-2010 ! Ar fi ceva !
|
|||
|
|||
![]()
In sfarsit o romanca din afara normala ! Admirabil !
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun , și mă sancționezi ?
|
||||
|
||||
![]()
Cum traiesti decent? Probabil pe urma a cat ai agonisit in afara. Altfel chiar nu vad cum ai putea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gradina o voi cultiva, caci simt ca aceasta munca imi da viata. Izvor in curte, deci am toate conditiile. Sa stii ca nu dau sfaturi, pe care eu sa nu le urmez, indiferent ce crede unul sau altul. Avem si aici gradina si am invatat cate ceva despre gradinarit de la vecinii de gradina. Deci nu sunt chiar o incepatoare. Am trei ani vechime in gradinarit si am o gramada de carti! Daca va simtit obositi, apucati-va de gradinarit. Veti intineri si veti avea multe satisfacti. Iar produsele vor fi ecologice. Da, am fost si am vazut satele. E mult de facut inca, dar asta nu ma sperie. |
|
||||
|
||||
![]()
Niciodată nu-i prea târziu ! Formidabil !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|