Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2010, 22:49:33
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Am înțeles perfect, dar am accentuat o latură dureroasă, reală și deloc de neglijat a cerșitului ce a băgat în sperieți Europa !
Da, dar nu despre asta vorbeam aici.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 22:52:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Topicul acesta este excelent și folositor.Îmi permit să-ți dau și eu o ideie Anca.Ce-ar fi să scriii un manual de supraiețuire pentru românul de criză?
Multumesc, Dorina, dar una e o discutie libera si alta e o carte, Dorina. Sper insa ca experienta de viata adunata printre acesti germanici sa inspire si pe altii, caci sunt foarte practici.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 22:55:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sunt f aproape de a reveni. Din pacate decenta nu te mantuieste. Si apoi voi putea trai decent si in Romania, caci omul sfinteste locul.
Plus că ai fost chibzuită și probabil ai străns în cei peste 30 de ani o sumă frumușică folositoare pentru muuulți ani deacum înainte ! Mulți ani fericiți !
Vechi 24.08.2010, 22:59:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Tocmai cu gandul la vremea batranetii si a bolii, am amintit de economii, de care sa nu ne atingem. Chiar daca e vorba de o suma mica lunara, acesti bani se strang in timp si sunt buni atunci cand ne trebuie. Bineinteles, cei care isi permitŽsi cat isi permit.
Eu sincer te sfatuiesc sa nu-ti pui baza pe economii in bani la banca ci sa-i ai si sub alte forme. Eu mai uit ce fac evreii care STIU care-i mersul economiei in viitor, au mesaje clare de la agentiile superioare..., si-i vad agitati pe multe canale de tv cu reclame de cumparare a aurului de la populatie( cum o faceau cu frenezie si inainte de WWII)... asta asa ca subiect de reflectare!

Cred ca cel mai bine este sa fi pe undeva la ZERO( de la luna la luna), sau usor in datorii. ...iar in caz de crach economic, nu ai ce sa pierzi sau ce sa-ti ia, decit lantul de la bicicleta...
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 22:59:54
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Multumesc, Dorina, dar una e o discutie libera si alta e o carte, Dorina. Sper insa ca experienta de viata adunata printre acesti germanici sa inspire si pe altii, caci sunt foarte practici.
Surprize, surprize ( poate ) Cartea forumului creștinortodox.ro , cu toate topicele și postările din 1995-2010 ! Ar fi ceva !
Vechi 24.08.2010, 23:05:59
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
Sunt f aproape de a reveni. Din pacate decenta nu te mantuieste. Si apoi voi putea trai decent si in Romania, caci omul sfinteste locul.
In sfarsit o romanca din afara normala ! Admirabil !
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 23:07:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, dar nu despre asta vorbeam aici.
Bun , și mă sancționezi ?
Vechi 24.08.2010, 23:08:39
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Cum traiesti decent? Probabil pe urma a cat ai agonisit in afara. Altfel chiar nu vad cum ai putea.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 23:09:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:))) Ce dulce esti Ancuto!

Ma intrebat totusi, daca ai mai vazut cum arata satele unde ai putea sa-ti cumperi ieftin un petic de pamint ca sa cultivi ceva... sau tu cind vii sa te spovedesti vezi numai locurile idilice de linga minastiri si-ti tresara inimioara la cit de pitoresc este acolo...poate nu stii ca locurile de pe linga minastiri sunt cele mai BUNE terenuri si evident si super-SCUMPE.
Andrei, nu am vrut sa spun, dar chiar am o casuta batranesca cu ceva gradina, pe care va trebui sa o destelenesc, undeva mai la munte. Oamenii sunt minuati, simpli, prietenosi. La 4 km este o rezervatie naturala; loc intr-adevar idilic.
Gradina o voi cultiva, caci simt ca aceasta munca imi da viata. Izvor in curte, deci am toate conditiile.
Sa stii ca nu dau sfaturi, pe care eu sa nu le urmez, indiferent ce crede unul sau altul.
Avem si aici gradina si am invatat cate ceva despre gradinarit de la vecinii de gradina. Deci nu sunt chiar o incepatoare. Am trei ani vechime in gradinarit si am o gramada de carti!
Daca va simtit obositi, apucati-va de gradinarit. Veti intineri si veti avea multe satisfacti. Iar produsele vor fi ecologice.
Da, am fost si am vazut satele. E mult de facut inca, dar asta nu ma sperie.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 23:09:26
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
In sfarsit o romanca din afara normala ! Admirabil !
Niciodată nu-i prea târziu ! Formidabil !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarac vs Bogat AndruscaCIM Generalitati 46 09.01.2013 16:59:38
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09