![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai Ovidiu, am zis eu altceva? Sophia e cea nemulțumita.
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu ai zis, a fost un mod indirect de a-i răspunde. Tu zici bine. Iertare dacă s-a înțeles altceva.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: fumatul si drogurile...duc la sinucidere (chiar daca e o sinucidere lenta) iar sinuciderea e INTERZISA de Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]()
Toți cei ce umblă după plăceri, de orice fel, nu vor scăpa de primejdii, căci sub orice plăcere e încolăcit un șarpe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot in 1 Corinteni cap 7 acelasi Pavel spune cu 2 versete mai sus: "Te-ai legat de femeie? Nu căuta dezlegare. Te-ai dezlegat de femeie? Nu căuta femeie. Dacă însă te vei însura, n-ai greșit. Ci fecioara, de se va mărita, N-A greșit " Si Pavel spune mai departe de se ar fi bine ca omul sa nu se casatoreasca (insa e parerea lui personala). Spune cumva Pavel: "Domnul zice"-bine ar fi omului sa nu se casatoresca?". NU Last edited by stefan florin; 29.10.2012 at 09:44:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi, după cum îți spuneam și repet, și sectarii fac la fel, interpretează Biblia după cum îi taie capul. Dacă am ține cont de ce spun Sfinții Părinți, nu ne-am rătăci. Și vezi că mai e și Sfânta Tradiție pe care tu o excluzi. Când vei putea să le accepți atunci putem continua dicuția. ps: nu crezi că un duhovnic te-ar putea lămuri mai bine? Apropo l-ai întrebat dacă e de acord cu prezervativul? Last edited by ovidiu b.; 24.09.2013 at 16:53:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu sunt împotriva legăturilor trupești dintre soți atâta timp cât urmează cursul firesc al nașterii de prunci, iar la timpul potrivit să existe și înfrânare. Chiar nu ai citit nimic din ce s-a scris până acum?
|
|
||||
|
||||
![]()
am citit cu FOARTE MARE atentie. Desigur ca trebuie sa existe si o infranare (chiar eu am scris despre infranare intr-un mesaj adresat ieri lui Alin), altfel am face din sex un idol. Dar asta nu inseamna ca placerile trupesti ar fi interzise daca sunt cu masura
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|