![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de ce sa nu te umpli te fapte bune si sa-i intinzi o mana de ajutor si sa-i deschizi ochii? Citat:
Sunt multi oameni care au idei eretice de care nici nu constientizeaza. La fel ca toata lumea.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 23.02.2010 at 19:31:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
In nici un caz sa-l impingi in groapa. Eu zic ca ar trebui un altfel de tratament. Un dialog civilizat in care fiecare isi expune punctul de vedere. Daca nu este de acord cu tine si are alte idei, macar ti-ai dat silinta. Despre asta vorbesc eu. Pentru ca daca incerci sa-l aduci pe calea cea buna, vei savarsi o fapta buna chiar daca nu ai reusit sa-i schimbi ideologia. Dar daca nu faci nimic pentru a-i scoate sufletul din intuneric, atunci se considera ca esti indiferent fata de situatia lui si nu stiu daca lucrul asta e placut lui Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AndruscaCIM;214655]Si daca ti-ar place asa...vrei sa spui ca te-ar deranja cineva in timpul rugaciunii sa-ti ceara bani??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi,ai gasit solutia.Asculta slujba de afara,pe frig,pe ploaie,pe caldura,si mai mult folos vei avea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Biserica, toate au un rost, toate sunt de trebuinta, nimic nu este in plus ori de design. Cauta si vei afla, zice Hristos. Insa toate cu masura. Sunt lucruri si fapte unde doar credinta poate afla, nu si mintea. Citat:
Biserica nu cere bani pentru ori, ba chiar pentru nimic. Preotii sunt aceia care o fac, insa nu toti. Cauta un preot care nu cere bani si stai langa el. Daca esti din Bucuresti, iti dau eu ceva "adrese" odihnitoare. La pomelnic dai bani de bunavoie, nu este obligatie. Da fara bani odata... si ai sa vezi, ca nimeni nu zice nimic. Poate doar oamenii, sa rada, sau cine stie ce sa zica. La lumanari dai bani pentru ca productia lor costa. Asta e, ce sa facem. Insa daca mergi la Manastirea Radu Voda, vei vedea cum poti lua lumanari dintr'o cutie, iar banii sa ii pui langa. Daca nu ai nici un leu, cred ca poti lua una si fara sa pui bani. Sunt multi care pun mai mult decat costa o lumanare. E randuiala buna. La Spovedanie, nu am auzit de asemenea "canoane", cu cumpararea de carti, lumanari, etc. Mai bine isi cauta alt preot, acela care primeste astfel de "canoane". Citat:
Nu da un leu, nimanui, niciodata. Doar cere ce vrei... slujba, rugaciune, pomenire. Si verifica asta. Apoi, fa ce iti zice inima. Zi: "Parinte, nu am bani, dar vreau sa veniti, spre a face Sfestanie." "Parinte, nu am bani, dar vreau sa ma pomeniti, impreuna cu familia." Ma bucura sinceritatea ta. Ai grija insa, sa nu cazi in prea multa judecata. Toti ne mahnim de unele sau altele pe care le intalnim prin biserici, insa aceste mici sau mari "caderi", nu trebuiesc identificate cu Biserica lui Hristos. Sunt slabiciuni, nestiinte sau pacate umane.
|
|||
|
|||
![]()
Bun, nu ai bani, dar poti in schimbul serviciilor lui sa-l chemi sa imparti o piine si un pahar de vin cu tine si familia ta la masa? Sau si acolo iti tremura mina si incepi sa ai noduri in git?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|