Citat:
În prealabil postat de Don_Juan
Deci sectantii sunt satanisti care nu merita nici un fel de ajutor, ba chiar ar trebui impinsi si mai tare in prapastie. Iar ortodocsii care isi permit sa aiba unele nelamuriri in privinta religiei lor sunt eretici, sectanti, satanisti, care de asemenea nu merita nici un fel de ajutor. Iata cata libertate de exprimare.
Insa nu religia presupune lucrurile astea ci oamenii care nu o inteleg sau nu vor sa o inteleaga.
Astfel de raspunsuri veninoase de care am avut parte denota faptul ca oamenii care le-au emis nu lupta pentru demonstrarea veridicitatii religiei, ci pentru a-si demonstra lor ca sunt pe drumul cel bun pentru a scapa si de cele mai mici griji. Un egoism extrem.
De asemenea raspunsurile astea au fost emise de niste emigranti. Inca un lucru pe care nu l-am inteles: de ce se cred emigrantii in totdeauna mai destepti, mai frumosi, intr-un cuvant superiori oamenilor ramasi in tara? Pentru ca sunt emigranti romani (aici ma refer la majoritate si nu la totalitate).
|
de unde pana un de satanisti?

fiecare are propria prapastie in fata, de ce sa ma umplu eu de pacate sa-l imping? ai gandire oricum vrei sa-i spui, dar crestina nu. vad ca tot spui de satanisti, esti cumva satanist, de te tot ataci atat? toti pot avea nedumeriri si intrebari, dar daca mergi pe calea ce dreapta este foarte bine, daca o iei pe langa devii eretic. daca n-as fi fost ortodoxa poate ca asa mi s-ar parea ca raspunsurile sunt veninoase, ca nu sunt cum vroiam eu, ca cel mai bine si cei cei mai buni prieteni sunt cei care te lasa in pacat, si-ti canta in struna, nu?
daca esti pe calea cea buna, o iau ca pe o mare minune, nu ca pe un egoism. ciudata gandire ai.
eu nu sunt emigranta, si nu pot sa-ti raspund la aceasta intrebare.
oricum ai mare nevoie de Dumnezeu. Doamne ajuta!