![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Curvilinear_perspective ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Inca mai meditez asupra subiectului ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este un model de grafica 3D! Pot sa-ti fac si eu unul cu doua sau trei puncte focale in acelasi desen. E amuzant pt timp liber. Dar nu demonstreaza aberatii de perceptie in nici un caz. |
|
|||
|
|||
![]()
Intrebare pt. Florin Ionut
Daca pamantul este plat forta gravitationala este aceeasi pe toata suprafata lui? (Intuitia mi-ar zice ca la o tipsie uriasa este mai mare in centru si un pic mai mica la margine, ceea ce ar duce la variatii de densitate atmosferica, nivel al apelor si mai stiu eu ce) (Eu stiu ca cei cu pamantul plat spun ca forta gravitationala nu erxista pt ca nu se pupa deloc cu teoria lor din zeci de motive, dar banuiesc ca tu accepti existenta ei). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Distorsiunea se poate obtine si involutanr tocmai pentru ca nu exista obiective perfecte, se numeste aberatie de sfericitate daca nu ma insel. |
|
|||
|
|||
![]()
Ionut, ce zici de asta?
http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keat...-from-ipad.asp Mai sunt si altele daca ai sa cauti. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, dar ramane sa demonstreze ca se intampla in ochiul uman. Ca aici era vorba de linia orizontului vazuta din avion. Care este curba.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, avem caz de dubiu deocamdată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Îmi amintesc de vremurile de început ale calulatoarelor la noi în țară, cînd circula un CD cu Encarta. Acolo era prezentată o vedere panoramică a Vaticanului, iar toate imaginile care încercau să cuprindă cît mai mult din peisaj erau mult curbate pe margini. Oare de ce?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|