Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2011, 22:07:24
antoniap
Guest

Implicit

Sa avem trezvie, caci aceasta lucrare a lui antihrist este amagitoare si-i va insela si pe cei alesi, daramite pe noi. Foarte putini vor veni sa ne explice clar si sa ne spuna ca acesta este semnul si sa ne ferim de el. Numai ca multi ii vor lua in ras pe acestia. Deocamdata cipul de pe pasapoarte este premergator cipului de pe buletin care este premergator celui de pe mana dreapta sau de pe frunte.

Din pacate, prea putini preoti marturisitori exista. Dar si acest lucru este ingaduit de Dumnezeu pentru necredinta noastra. Nu putem sluji la doi domni, insa. Daca ne indreptatim si-i consideram nebuni pe cei care se tem de documente cu cip si de cipuri, facem jocul lui antihrist.

Iar preotii care invata poporul si interpreteaza cuvintele Apocalipsei in functie de comanda politica primita vor raspunde.

Lumea se indreapta intr-o directie gresita. Undeva am gasit scris: ,,In vremurile acelea inteleptii sa taca!'' Poate acest citat se refera la faptul ca oricum acestia vor vorbi degeaba, caci lumea inglodata in pacat nu va fi dispusa sa-i asculte. Si multi chiar tac, se linistesc si se roaga pentru ei insisi si nu-si mai racesc gura de pomana.

Cine vrea sa doarma sa doarma, dar nu cred ca le e de folos sa-i considere smintiti pe cei care-si permit sa fie treji!
Reply With Quote
Vechi 29.09.2011, 01:24:33
antoniap
Guest

Implicit

Sa nu uitam invatatura Parintelui Adrian Fageteanu: Nu acceptati documentele cu cip!
Reply With Quote
Vechi 29.09.2011, 08:04:00
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Probabil ca totul se indreapta spre un final predestinat in al carui curs nu mai putem interveni noi.
Daca realitatea ar fi fost alta,toti locuitorii globului ar fi fost crestini si puternic spiritualizati,daca toate rasele ar fi trait in armonie sub soare pt a-L slavi pe Dumnezeu atunci Dumnezeu nu ar fi avut nici un motiv sa aduca Sfarsitul Timpurilor.

Din pacate diferentele dintre fiintele locuitoare pe Pamant sunt astronomice,nimeni nu salveaza saracii care mor de foame la propriu,nimeni nu le asigura o minima asistenta sociala macar sa le oblojeasca ranile si bolile,spuneti-le asta miliardarilor in valuta-probabil ca vor rade ca de o gluma buna!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 29.09.2011, 10:59:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Rusine celor care si-au batut joc de batranetile parintelui Fageteanu si nu doar ale lui.
Rusine celor care duc rusinea asta mai departe.
Reply With Quote
Vechi 29.09.2011, 16:35:19
richard_d's Avatar
richard_d richard_d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sa avem trezvie, caci aceasta lucrare a lui antihrist este amagitoare si-i va insela si pe cei alesi, daramite pe noi. Foarte putini vor veni sa ne explice clar si sa ne spuna ca acesta este semnul si sa ne ferim de el. Numai ca multi ii vor lua in ras pe acestia. Deocamdata cipul de pe pasapoarte este premergator cipului de pe buletin care este premergator celui de pe mana dreapta sau de pe frunte.

Din pacate, prea putini preoti marturisitori exista. Dar si acest lucru este ingaduit de Dumnezeu pentru necredinta noastra. Nu putem sluji la doi domni, insa. Daca ne indreptatim si-i consideram nebuni pe cei care se tem de documente cu cip si de cipuri, facem jocul lui antihrist.

Iar preotii care invata poporul si interpreteaza cuvintele Apocalipsei in functie de comanda politica primita vor raspunde.

Lumea se indreapta intr-o directie gresita. Undeva am gasit scris: ,,In vremurile acelea inteleptii sa taca!'' Poate acest citat se refera la faptul ca oricum acestia vor vorbi degeaba, caci lumea inglodata in pacat nu va fi dispusa sa-i asculte. Si multi chiar tac, se linistesc si se roaga pentru ei insisi si nu-si mai racesc gura de pomana.

Cine vrea sa doarma sa doarma, dar nu cred ca le e de folos sa-i considere smintiti pe cei care-si permit sa fie treji!
Dar cu numerele de telefon nu ai o problema? Stii ca sunt multi oameni care au numere de telefon cu 666.
Vechi 29.09.2011, 16:57:05
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

intradevar, traim vremuri tulburi, in care valori sunt prezentate ca nonvalori iar novalorile sunt promovate la scara larga.
traim vremuri cand Biserica se zguduie din temelii datorita tulburarilor dinauntru.
Si se pare ca cele 2 probleme spinoase care framanta Biserica sunt ecumenismul si actele biometrice.Desi nu ar trebui sa fie motiv de framantare deoarece adevarata credinta e sustinuta de invataturile sfintilor parinti(si avem destui care vorbesc de ecumenism ca de "erezia tuturor erziilor" precum si de pericolul actelor biometrice). daca respingem ce spun ei, e decizia fiecaruia dintre noi. dar ni s-a respectat dreptul la cunoastere. Nu vom putea spune ca "nu am stiut". vom putea spune doar "am auzit, dar mi s-a parut o stupiditate".

M-am intrebat adeseori care e drumul.Cum il propovaduiesc cei multi sau cei putini? Si mi-au venit in minte cuvintele"cand va veni Fiul Omului oare va mai gasi credinta?". Uitandu-ma si la modul de vietuire , precum si la sfarsitul celor care marturiseau anti cip si anti ecumenism, si felul in care s-au savarsit cu pace , am inteles care e drumul. Chiar daca e huiduit si se arunca cu pietre in el de catre atatia.
Vechi 01.10.2011, 19:22:28
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

AlinB,

Sunt de acord cu tine. Cei care spun ca se leapada daca au un pasaport cu cip, ar trebui sa observe intai de toate ca pozitia lor e una ambigua.
Pe de o parte le-a casunat pe cipurile din pasaport, dar pe de alta parte toti au telefoane mobile, care telefoane mobile au nu numai cip si antena, dar si un card electronic cu ditamai memoria.
Pacat ca unii se folosesc de marii duhovnici ca sa sustina ca un pasaport cu cip e lepadare, ca un vaccin anti-gripal e lepadare, etc. Este evident, o lipsa de discernamant.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2011, 19:33:26
Senior Member

Implicit

Asa cum spune si parintele Vasile, in citatul pe care l-am dat, NU poate fi vorba de lepadare in momentul de fata, pentru ca NU a cerut nimeni lepadarea.
E un lucru evident si de bun simt.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2011, 21:26:37
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Asa cum spune si parintele Vasile, in citatul pe care l-am dat, NU poate fi vorba de lepadare in momentul de fata, pentru ca NU a cerut nimeni lepadarea.
E un lucru evident si de bun simt.
Nu a cerut nimeni lepadarea in mod explicit. Se lucreaza cu multa viclenie aceasta faradelege. Pe de alta parte, stapanii acestei lumi vor sa atraga de partea lor din aproape in aproape si Biserica. Masoneria conduce lumea. Observa cui se inchina si care ii este tactica de dominare. Minciuna.

Aud ca exista si preoti masoni. Brr! Carui ,,domn" ii vor sluji acestia cand li se va cere sa-i influenteze pe credinciosi intr-un anume fel in semn de supunere fata de gradul superior? Dumnezeu sa-i lumineze pe toti pastorii duhovnicesti pentru a ne informa corect.

Numai comunistii au spus deschis ca nu exista Dumnezeu. Masonii spun ca exista Dumnezeu, cel putin pana se inmultesc suficient, dar isi calculeaza toate actiunile pentru a ne determina incet si sigur sa ne inchinam lui satana.

Oamenii au fost informati suficient pe aceasta tema. Dar exista multi care vor sa fie ,,in rand cu lumea''. Sa fie, dar sa nu se zbarleasca asa de tare cand vad ca altii cred altfel.

Deja ierarhilor li se spune ,,stapani'', deja avem icoane cu semne masonice etc. Si tu spui ca putem dormi linistiti, caci parintele Vasile a spus asa.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2011, 21:28:04
Senior Member

Implicit

Nu zic sa dormim linistiti. Dar nici sa exageram.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice dorinastoica14 Stiri, actualitati, anunturi 477 11.10.2010 12:09:52
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44