Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2011, 10:36:13
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
De ce crezi tu ca raspunsul crestinilor de pe acest forum e mai aproape de adevar decat raspunsul duhovnicului tau?
Pentru ca sunt foarte multi mari duhovnici din Romania si Grecia care spun sa nu acceptam.Vroiam sa vad care sunt parerile voastre de asemenea,ptr ca am indoieli,si nu pot lua o decizie asupra careia am indoieli.Asta ca sa nu mai iau in discutie ca BOR a fost criticata si de Grecia si de Ierusalim in ultimul timp,si nu prea mai am incredere in ce zic oficialii BOR.In sensul ca daca e sa te iti dupa Parintele Iustin si a altora nu ar trebui sa acceptam,dar daca te iei dupa preafericitul Daniel ar trebui sa iti faci. Nu vad ce e gresit daca va cer si voua parerile.Daca nici la alti crestini-ortodocsi nu pot apela,atunci la cine?

Ah si in SUA pun cipuri in militari acum,pe langa infractori.SI sunt si unele cluburi in care nu poti intra daca nu ai cip pe brat+ au tupeul sa se foloseasca de copii,sustinand ca cipul ar fi cea mai buna solutie ptr. protejarea copiilor ca sa nu fie rapiti etc. Exemple ptr cine vrea sa vada:
New RFID Chip Implant (commercial) Verichip - Microchip Implant -reclama la cipuri
http://www.youtube.com/watch?v=LUwtNEdLQ9s&feature=fvsr
IBM RFID Commercial - The Future Market -reclama din nou
http://www.youtube.com/watch?v=eob53...eature=related
Got Your Chip Yet? -reclama
http://www.youtube.com/watch?v=Zj1As...eature=related
Lumea in 2017 - Emisiune care ne pregateste sa primim chipul implantat 666
http://www.youtube.com/watch?v=JZHAI...578D735C2377CF
do-it-yourself RFID Chip Implant
http://www.youtube.com/watch?v=HC_hPlH_Fb0
RFID Chip Kills you if you disobey
http://www.youtube.com/watch?v=qCVVU...eature=related
Micro chip under your skin -aici chiar vb oamenii care au acceptat cipul
http://www.youtube.com/watch?v=F-jtl...eature=related
si mai sunt o gramada.iar despre NAU e alta poveste.cat credeti ca v-a mai dura pana sa ajunga si in Romania?Mai ales ca suntem in NATO?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 11:59:33
informatorul's Avatar
informatorul informatorul is offline
Member

Data înregistrării: 18.07.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
dezinformarea ta e uimitoare
un bou o scris in titlu rfid chips kills you si tu fara ca macar sa te uiti in videoul care il tirmiti spui ca e adevarat
in film se vorbeste de gps microchip w/ cyanide dose si titlu e despre rfid

New RFID Chip Implant (commercial) Verichip - Microchip Implant -reclama la cipuri
cipuri rfid pentur identificarea obiectelor din magazin
in video zice clar ca sunt REMOVABLE si normal ca sunt, nu sunt mai diferite decat acele chestii imense care se lipesc acuma pe haine ca sa nu le furi
diferenta este ca astea zic clar de ce obiect apartin
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 12:21:39
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de informatorul Vezi mesajul
dezinformarea ta e uimitoare
un bou o scris in titlu rfid chips kills you si tu fara ca macar sa te uiti in videoul care il tirmiti spui ca e adevarat
in film se vorbeste de gps microchip w/ cyanide dose si titlu e despre rfid

cipuri rfid pentur identificarea obiectelor din magazin
in video zice clar ca sunt REMOVABLE si normal ca sunt, nu sunt mai diferite decat acele chestii imense care se lipesc acuma pe haine ca sa nu le furi
diferenta este ca astea zic clar de ce obiect apartin
Iar tu nu esti atent! rfid chips kills you-mai uitat-te odata ca e vorba despre cipurile implantate.Toate cipurile implantate vor avea gps!GPS CHIP IMPLANTED IN YOUR SHOULDER!Fii mai atent!Si se vorbeste de reactile adverse pe care le pot avea si mai vb si despre cum gpsul din chip e folositor!@.@
Este f. clar aici.E acelasi chip de pe care il arata si pe FOX,si se vede f. clar un om intans pe o masa de operatie si cum ii scaneaza bratul!Sau nu e acest video de care vb.?:|
Te-ai uitat la toate videourile pe care le-am postat?
@Mihai36
Nu era vb de faptul ca nu vei mai putea cumpara cu pasaportul electronic,ci ca nu vei mai putea cumpara fara cipul din corpul tau!Si nu trebuie sa fie o chestiune imediata!Pana in 2017 mai au timp!Mai inventeaza 2-3 atacuri teroriste,lumea o sa fie speriata iar guvernul o sa le spuna ca cipurile implantate vor fi unica solutie ca sa fie in siguranta si ca doar teroristii nu vor avea cipuri.Am dat doar un exemplu.

Last edited by Laura19; 28.07.2011 at 12:29:15. Motiv: Neatentie!
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 12:56:09
informatorul's Avatar
informatorul informatorul is offline
Member

Data înregistrării: 18.07.2011
Implicit

Citat:
Iar tu nu esti atent! rfid chips kills you-mai uitat-te odata ca e vorba despre cipurile implantate.Toate cipurile implantate vor avea gps!GPS CHIP IMPLANTED IN YOUR SHOULDER!Fii mai atent!Si se vorbeste de reactile adverse pe care le pot avea si mai vb si despre cum gpsul din chip e folositor!@.@
Este f. clar aici.E acelasi chip de pe care il arata si pe FOX,si se vede f. clar un om intans pe o masa de operatie si cum ii scaneaza bratul!Sau nu e acest video de care vb.?:|
Te-ai uitat la toate videourile pe care le-am postat?
@Mihai36
Nu era vb de faptul ca nu vei mai putea cumpara cu pasaportul electronic,ci ca nu vei mai putea cumpara fara cipul din corpul tau!Si nu trebuie sa fie o chestiune imediata!Pana in 2017 mai au timp!Mai inventeaza 2-3 atacuri teroriste,lumea o sa fie speriata iar guvernul o sa le spuna ca cipurile implantate vor fi unica solutie ca sa fie in siguranta si ca doar teroristii nu vor avea cipuri.Am dat doar un exemplu.
doar pentru ca sunt si ele implantate nu inseamna ca sunt acelasi lucru
silicoanele sunt si ele implantate, dar nu fac legatura
daca ambele sunt chipuri si ambele sunt implantate nu inseamna ca sunt acelasi lucru
prima parte a videoului este despre chipul cu cyanina si a 2a parte e despre chipuri implantabile (posibil rfid ca nu se specifica) cele 2 "emisiuni" sunt pe 2 canale diferite, nu inteleg cum faci legatura daca nu prin ignoranta

Last edited by informatorul; 28.07.2011 at 13:09:33.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 13:39:07
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Citat:
@Mihai36
Asa, stiam ca sint scenarii (si nu toate identice) de acest fel insa daca accepti sau nu unde e fiara si unde e progonirea ei ? doar in asta ca te ia ca si terorist? pai daca ar pune toti chip nu ar mai prigoni pe nimeni.

Eu stiu ca s-a purtat acest semn scris cu rosu pe banderole albe intro perioada in Renania ocupata de nemti (unde nemtii erau deja o minoritate importanta) cind majoritatea populatiei locale a pactizat cu ocupantul iar cei care nu aveau banderola sau chipiu cu semnul Reih-ului nu aveau voie sa vinda sau sa cumpere insa fiara era Hitler (care vorbea impotriva lui Dumnezeu ca fiind nedrept si inexistent) iar vina prigonirii era evidenta.
Doar ca acest lucru azi este trecut sub tacere fiindca este rusinos insa la o adica el va trebui sa iasa la lumina -istoricii de meserie mai ales cercetatorii istorici cunosc amanuntele. Deci si atunci a existat posibilitatea refuzului si a emigrarii in alta parte a Frantei- lucru care s-a si intimplat.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:02:13
antoniap
Guest

Implicit

Ma rog lui Dumnezeu sa-mi ajute sa traiesc fara cip, adica fara carduri electronice si fara pasaport electronic. Nu sunt de acord cu documentele electronice si nu vreau sa le folosesc.

Am multa incredere in parintele Paisie Aghioritul, un sfant al zilelor noastre, care ne-a avertizat cu mult timp in urma ca nu e bine sa le luam. Spunea ca ne obisnuim cu ele si apoi ni se pare normal sa acceptam si microcipul implantat.

Daca luam documentele electronice premergatoare, capacitatea de a ne impotrivi implantarii cipului se anihileaza, adica, mai pe romaneste, ne indracim. Anormalul ni se va parea normal si vom rade si noi de ,,inapoiatii'' care nu accepta aceasta inovatie tehnologica.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:34:33
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ma rog lui Dumnezeu sa-mi ajute sa traiesc fara cip, adica fara carduri electronice si fara pasaport electronic. Nu sunt de acord cu documentele electronice si nu vreau sa le folosesc.

Am multa incredere in parintele Paisie Aghioritul, un sfant al zilelor noastre, care ne-a avertizat cu mult timp in urma ca nu e bine sa le luam. Spunea ca ne obisnuim cu ele si apoi ni se pare normal sa acceptam si microcipul implantat.

Daca luam documentele electronice premergatoare, capacitatea de a ne impotrivi implantarii cipului se anihileaza, adica, mai pe romaneste, ne indracim. Anormalul ni se va parea normal si vom rade si noi de ,,inapoiatii'' care nu accepta aceasta inovatie tehnologica.
subscriu. e ca si cum ai alerga cu viteza stiind ca in apropiere e o mare prapastie si zici:nici o grija, doar nu sunt idiot sa ma arunc in ea, ma voi opri la marginea ei.
Sti care e riscul?ca din cauza vitezei cand ajungi la marginea prapastiei sa nu te poti opri, din inertie sa tot mergi inainte.

poti sa faci o mie de X pe acte, asta nu anihileaza efectul pe care il au aceste cipuri biometrice asupra vietii, si nu pentru ca nu ar avea putere crucea ci pentru ca nu poti binecuvanta un lucru al diavolului:cum nu poti binecuvanta tigara, tuica s.a
Vechi 28.07.2011, 15:05:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
poti sa faci o mie de X pe acte, asta nu anihileaza efectul pe care il au aceste cipuri biometrice asupra vietii, si nu pentru ca nu ar avea putere crucea ci pentru ca nu poti binecuvanta un lucru al diavolului:cum nu poti binecuvanta tigara, tuica s.a
Haha, sigur, si telefonul si calculatorul si Internetul, de ce nu?

Atunci ce mai cauti pe aici?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:09:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pai calculatorul de ce-l folosesti? Ca e plin de cipuri.
Si telefonul la fel?

Citat:
Da si mai zicea ca in America oamenilor li se tatueaza coduri de bare cu laser pe frunte.
Si alte aiureli care le-o auzit si el pe la altii preacuviosi si naivi ortodocsi creduli.

Stai tu ca pana ai sa ajungi la cip implantat daca o fi vreodata sa fie si sa aiba vreo semnificatie spirituala, vezi sa nu te impiedici si sa cazi taman in groapa din fatza usii pe care n-ai cum sa o vezi ca esti cu ochii pe groapa-care-poate-exista in curtea vecinului.

Citat:
Am auzit ca se indracesc unii mai tare de la Internet si diverse bloguri "ortdoxe" care iti zic cum sa dai cu parul in stanga si dreapta si daca esti ortodox apoi musai sa umbli cu sabia in mana si sa tai capul necredinciosilor..

Desigur, metaforic vorbind..dar nu stiu cum se face ca din ce scriu admiratorii la comentarii nu prea par genul metaforic..
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 16:04:05
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai calculatorul de ce-l folosesti? Ca e plin de cipuri.
Si telefonul la fel?

Da si mai zicea ca in America oamenilor li se tatueaza coduri de bare cu laser pe frunte.
Si alte aiureli care le-o auzit si el pe la altii preacuviosi si naivi ortodocsi creduli.

Stai tu ca pana ai sa ajungi la cip implantat daca o fi vreodata sa fie si sa aiba vreo semnificatie spirituala, vezi sa nu te impiedici si sa cazi taman in groapa din fatza usii pe care n-ai cum sa o vezi ca esti cu ochii pe groapa-care-poate-exista in curtea vecinului.

Am auzit ca se indracesc unii mai tare de la Internet si diverse bloguri "ortdoxe" care iti zic cum sa dai cu parul in stanga si dreapta si daca esti ortodox apoi musai sa umbli cu sabia in mana si sa tai capul necredinciosilor..

Desigur, metaforic vorbind..dar nu stiu cum se face ca din ce scriu admiratorii la comentarii nu prea par genul metaforic..
Calculatorul si telefonul nu sunt documente electronice. Nu se pune problema sa nu pot sa vand sau sa nu pot sa cumpar daca nu le am. E vorba de documentele electronice strict legate de identitatea noastra.

Iar cu blogurile ortodoxe incerc sa fiu realista. In caz ca nu reusesc, e bun si avertismentul!

Fireste ca pot cadea mai mult sau mai putin in fiecare zi mai ales din cauza mandriei.

Dar consider ca e o fapta buna sa-ti amintesc ca nu eu am scris urmatoarele citate, pentru a elimina indoielile privind importanta semnificatiei pecetluirii:

,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunoscute.” ’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice dorinastoica14 Stiri, actualitati, anunturi 477 11.10.2010 12:09:52
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44