![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru a iesi din bezna ignorantei.
|
|
|||
|
|||
![]()
99 dar scrie in Biblie ca umbra lui Petru si batistele si sorturile lui Pavel faceau minuni ? Da sau nu ?
![]() Ia citeste pasajul si vezi ce scrie acolo la batiste si sorturi si poate ghicesti si de ce se inchina oamenii la icoana. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, acum încep să înțeleg! Deci cei ce se închinau batistelor și șorțurilor "au ieșit din bezna ignoranței"...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar nu cunosc un ortodox care sa se inchine unei reprezentari materiale, noi ne inchinam numai lui Dumnezeu si cinstim pe Sfintii sai. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 22:12:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii Apostoli au ramas in bezna ignorantei, pentru ca ei nu au folosit icoane in inchinarea lor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu trebuie sa folositi icoana ca mijloc teologic, n-am pretins asta, doar sunteti iconoclast, trebuie doar sa cunoasteti, nu sa condamnati pe baza preconceptiilor. Eu ma bucur ca am intalnit un adventist luminat, pentru ca datorita activitatii lui 99, a d-voastra si clonelor multiple, am ajuns sa am o parere extrem de proasta despre modul de gandire al adventistilor, pe care l-am vazut extrem de inchistat (datorita d-voastra). Se pare ca nu toti gandesc insa asa. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 22:18:39. |
|
|||
|
|||
![]()
De multe ori ma intreb dacaa nu cumva Biblia poate fi cel mai mare idol...adica intelegerea unuia despre ceea ce scrie acolo si construirea unui dumnezeu original pe baza "studiului".
|
|
|||
|
|||
![]()
Numiti-ma cum vreti. Eu stiu ca sunt un om care vrea sa urmeze credinta crestin-apostolica. Iar Sfintii Apostoli nu s-au inchinat in fata icoanelor.
Ce parere aveti despre faptul ca Sfintii Apostoli nu s-au inchinat in fata icoanelor? Au gresit cu ceva? Au omis ceva? |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce în ce mai interesant! Deci pentru a ieși din bezna ignoranței, trebuie să ignorăm înțelegerea Scripturii și studiul ei... Să ignorăm în definitiv porunca lui Hritos de a studia Scripturile (Ioan 5,39), cele care mărturisesc despre El și ne arată calea spre viață veșnică! Unde am ajuns!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum era sa va numesc? Iconodul?
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 22:31:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|