![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In al doilea rand primeste un sfat de la un ateu: ramai in credinta ta. E mult mai buna. Te-au vrajit cu dulceata unor surogate, care doar iti dau senzatia de dulce, dar in rest nu au nici o valoare. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ci pentru Biserica noastra stramoseasca. Nu am nimic cu nici o confesiune. Dar imi apar traditia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se pare că reacționați ca acei elevi care nu prea dau pe la școală și care îi iubesc nespus pe învățătorii care le permite un comportament obraznic și care nu îi mustră pentru lipsa lor de implicare ... iar învățătorul care ține mult ca elevii lui să fie disciplinați, să meargă drept pe drum, să țină învățăturile școlare și care vrea cu tot sufletul să îi vadă pe toți elevii lui la sfârșitul anului cu cunună pe cap este considerat un învățător rău ! Tot mai bun e ăla care mă lasă de izbeliște nu? Fraților, fraților ! Puneți mâna pe cartea de rugăciuni și întrebați pe Dumnezeu :" Doamne ce să fac, uite ce se spune despre cutare și cutare, este bine să îi urmez? Eu vreau Doamne să merg drept pe calea mântuzirii vreau să fac tot pentru mântuirea mea, dar gândul că X este așa și pe dincolo nu îmi dă pace ! Uite, Doamne luminează-mă Tu, pentru că Tu știi cel mai bine, Tu cunoști sufletele oamenilor ! Cred, Doamne, ajută necredinței mele ! " Și Dumnezeu te va lumina atunci ! Dar din câte văd eu nu prea se apelează la rugăciune ci la judecată , iar judecata este strâmbă !! Odată pentru că este făcută de om și pentru că așa cum omul face judecată numai după ce vede la exterior, voi nici măcar nu vedeți la exterior și vă puneți pe judecată ! Tocmai a a vut loc Parastasul de 2 ani al Părintelui vă invit să aruncați o privire ! ![]() ![]() ![]() Last edited by ViermeSiNuOm; 19.05.2010 at 22:00:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar privind la unele detalii, nu poti sa fii de acord cu ei si cu anumite practici ale lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
În primul rând nu este o grupare , este lucrarea bisericii ortodoxe ! În al doilea rând nu are relevanță ceea ce întrebi tu , în al treilea rând am uitat să precizez că pe părintele l-am întâlnit tot în urma rugăciunii !! Pentru că eu am făcut totul cu rugăciune și am mers numai după răspunsul rugăciunii nu poate să mă convingă NIMENI de ceva ce nu există ! O spun cu toată dragostea ! Cine vrea cu adevărat răspuns în ceea ce privește viața creștină indiferent în ce problemă să facă rugăciune ! Numai în rugăciune omul vorbește direct lui Dumnezeu ! Eu cam atât am avut de spus ! Vreți ceva concret? Faceți rugăciune ! Dar nu vă așteptați să primiți răsp imediat, trebuie perseverență ! Și apoi trebuie să și primiți răspunsul, să vreți să vedeți adevărul că degeaba Dumnezeu vă arată care este calea daca nu vreți să o vedeți ! Doamne ajută !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In al doilea rand, are mare relevanta de unde esti si de cat timp esti viosarionist. Pentru ca am mai avut discutii pe forum si dupa ce am adus argumente mi s-a spus ceva gen: stai frate ca tu esti din Bucuresti, la noi nu se intampla asa ceva. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 95 | 17.12.2009 14:41:51 |
poate ma ajuta cineva cu o informatie | lenus | Muzica Bisericeasca | 2 | 02.10.2008 17:14:09 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 0 | 28.01.2007 18:44:16 |
|