![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=veveritza;222035]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Dumitru73;222234]
Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarat mesaj binevenit in postul in care ne aflam. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit si eu printre randuri cele spuse de voi si recunosc trebuie sa dau dreptate celor care spun ca Sambata este zii de odihna si nu Duminica. Chiar Dumnezeu spune paziti Sabatele mele ca sa stiti ca ele sunt un semn Intre Mine si voi ca sa stiti ca Eu sunt Domnul Dumnezeul Vostru.
Am de facut o mica precizare Sabatul a fost instituit la Creatiune de Dumnezeu cand s-a odihnit in ziua a saptea a binecuvantato si a sfintito, asa ca ceea ce Dumnezeu a sfintit omul sa nu lapede. Eu sunt ortodox dar pe 29 mai am sa ma botez cu prietena mea in aceasta "secta de adventisti" pentru simplul motiv ca ei respecta ceea ce este scris atat in Vechiul Testament cat si in Noul Testament. Pacea lui Isus sa fie cu noi toti, pentru ca toti suntem fii lui Dumnezeu asa ca nu va mai judecati unul pe altul ca doar Dumnezeu are dreptul de judecata asupra noastra. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu face asta, frate..
|
|||
|
|||
![]()
astia-s un partid sau ce?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
se cunoaste dupa roade ,daca dadea roade in SF.BISERICA nu mai cauta pe sectari doar pentru o mindra.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea sunt adevaratele roade, nu apartenenta la o confesiune religioasa (pe care nici tu nu stii de ce o numesti "SF. BISERICA"). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 95 | 17.12.2009 14:41:51 |
poate ma ajuta cineva cu o informatie | lenus | Muzica Bisericeasca | 2 | 02.10.2008 17:14:09 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 0 | 28.01.2007 18:44:16 |
|