Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2010, 09:31:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

[quote=veveritza;222035]
Citat:
În prealabil postat de strajeru Vezi mesajul
La ce oare ne folosesc replicile acide ? De ce dorim sa ne impunem punctul de vedere cand nu avem absolut nimic de castigat ?
Oare ce ne-ar zice Hristos ? Oare cate de tare se bucura diavolul ?
De ce sa-l bucuram pe acesta din urma stiind ca el este dusmanul nostru ?
Sa ne ajutam mai bine unul pe altul(mai ales ca avem acelasi scop) si sa cooperam pe drumul matuirii si nu numai, stiind ca acestea ne sunt de un real folos si bineplacute Domnului
Post cu folos in continuare dragilor

Ai dreptate, poate de aceasta observatie aveam nevoie mai repede, nimeni nu poate baga adevarul cu sila in casa cuiva.... si drept sa-ti spun nu am ajuns la masura de a intoarce si celalalt obraz
Oricum, interventia ta e binevenita si o sa ma conformez

Asa e, nu pot sa omul fac sa recunoasca adevarul cu de-a sila.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2010, 09:41:41
veveritza
Guest

Implicit

[quote=Dumitru73;222234]
Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul

Asa e, nu pot sa omul fac sa recunoasca adevarul cu de-a sila.

Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 10:45:14
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de strajeru Vezi mesajul
La ce oare ne folosesc replicile acide ? De ce dorim sa ne impunem punctul de vedere cand nu avem absolut nimic de castigat ?
Oare ce ne-ar zice Hristos ? Oare cate de tare se bucura diavolul ?
De ce sa-l bucuram pe acesta din urma stiind ca el este dusmanul nostru ?
Sa ne ajutam mai bine unul pe altul(mai ales ca avem acelasi scop) si sa cooperam pe drumul matuirii si nu numai, stiind ca acestea ne sunt de un real folos si bineplacute Domnului
Post cu folos in continuare dragilor
Fericiti facatorii de pace... Sa-ti ajute Domnul, Strajerule! Bine te-a povatuit ingerul si buna ascultare ai facut!
Adevarat mesaj binevenit in postul in care ne aflam.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2010, 23:42:03
Giuvelea Radu Giuvelea Radu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.05.2010
Implicit Sabatul

Am citit si eu printre randuri cele spuse de voi si recunosc trebuie sa dau dreptate celor care spun ca Sambata este zii de odihna si nu Duminica. Chiar Dumnezeu spune paziti Sabatele mele ca sa stiti ca ele sunt un semn Intre Mine si voi ca sa stiti ca Eu sunt Domnul Dumnezeul Vostru.
Am de facut o mica precizare Sabatul a fost instituit la Creatiune de Dumnezeu cand s-a odihnit in ziua a saptea a binecuvantato si a sfintito, asa ca ceea ce Dumnezeu a sfintit omul sa nu lapede.
Eu sunt ortodox dar pe 29 mai am sa ma botez cu prietena mea in aceasta "secta de adventisti" pentru simplul motiv ca ei respecta ceea ce este scris atat in Vechiul Testament cat si in Noul Testament. Pacea lui Isus sa fie cu noi toti, pentru ca toti suntem fii lui Dumnezeu asa ca nu va mai judecati unul pe altul ca doar Dumnezeu are dreptul de judecata asupra noastra.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2010, 23:43:11
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Nu face asta, frate..
Vechi 15.05.2010, 01:25:22
jefferson
Guest

Implicit

astia-s un partid sau ce?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 07:23:39
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Giuvelea Radu Vezi mesajul
Am citit si eu printre randuri cele spuse de voi si recunosc trebuie sa dau dreptate celor care spun ca Sambata este zii de odihna si nu Duminica. Chiar Dumnezeu spune paziti Sabatele mele ca sa stiti ca ele sunt un semn Intre Mine si voi ca sa stiti ca Eu sunt Domnul Dumnezeul Vostru.
Am de facut o mica precizare Sabatul a fost instituit la Creatiune de Dumnezeu cand s-a odihnit in ziua a saptea a binecuvantato si a sfintito, asa ca ceea ce Dumnezeu a sfintit omul sa nu lapede.
Eu sunt ortodox dar pe 29 mai am sa ma botez cu prietena mea in aceasta "secta de adventisti" pentru simplul motiv ca ei respecta ceea ce este scris atat in Vechiul Testament cat si in Noul Testament. Pacea lui Isus sa fie cu noi toti, pentru ca toti suntem fii lui Dumnezeu asa ca nu va mai judecati unul pe altul ca doar Dumnezeu are dreptul de judecata asupra noastra.
tinerele nu ai fost ortodox numai cu numele de aceea te-ai dus unde a adiat prima briza daca erai un practicant trageai poate aleasa in biserica ta, asa ca te-ai maritat schimbati numele ai fost un ostas neinstruit al luiHRISTOS ai depus armele de bunavoie fara sa le fi folosit vrio-data.daca trageai aleasa in biserica ta demonstrai ca esti mult mai puternic, ca multi asa ai dato pe linga.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 09:10:17
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
tinerele nu ai fost ortodox numai cu numele de aceea te-ai dus unde a adiat prima briza daca erai un practicant trageai poate aleasa in biserica ta, asa ca te-ai maritat schimbati numele ai fost un ostas neinstruit al luiHRISTOS ai depus armele de bunavoie fara sa le fi folosit vrio-data.daca trageai aleasa in biserica ta demonstrai ca esti mult mai puternic, ca multi asa ai dato pe linga.
Îl cunoști cumva?
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 15:40:04
gibilan
Guest

Implicit omul ca si pomul

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Îl cunoști cumva?
se cunoaste dupa roade ,daca dadea roade in SF.BISERICA nu mai cauta pe sectari doar pentru o mindra.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 21:50:16
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
se cunoaste dupa roade ,daca dadea roade in SF.BISERICA nu mai cauta pe sectari doar pentru o mindra.
"Roada Duhului, dimpotrivã, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga rãbdare, bunãtatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea, înfrînarea poftelor." (Galateni 5:22,23)

Astea sunt adevaratele roade, nu apartenenta la o confesiune religioasa (pe care nici tu nu stii de ce o numesti "SF. BISERICA").
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma poate ajuta cineva? irodion Generalitati 5 05.05.2010 12:46:46
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 95 17.12.2009 14:41:51
poate ma ajuta cineva cu o informatie lenus Muzica Bisericeasca 2 02.10.2008 17:14:09
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 0 28.01.2007 18:44:16