![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
iiii... :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa parerea mea e indecent ca partidele sa-si trimita oamenii la "mitinguri spontane". Inteleg ca politica e o femeie usoara dar mie nu-mi place. Faci odata un miting mare, asumat si cinstit si gata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am crezut ca spui iar ceva cu numărătoarea ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dacă erau unii pe care îi susțineai nu mai gândeai așa. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu-i de rasul curcilor sa iesi sa-l dai jos pe tiran de la 5 la 9 seara ? Bai nu se mai poate cu asta ...hopa incepe Suleyman la tv hai acasa ca-l dam jos maine. :)
Faci un miting mare odata, iti demonstrezi forta pe care o ai ( daca o ai ) si gata. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu toți au programul tău. Națiunea e vie, e în alertă...:))
Last edited by simpllu; 07.02.2017 at 23:10:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa faca petitii online. Daca nu va dati demisia, maine o sa semnam si mai multi. :)
Si sa o citeasca aia pe Digi cu voce tare. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi pân' la 5 tre' s-o facă multinațio-style, n-au voie la meee ting.
|
||||
|
||||
![]()
Este dificil sa nu cadem in partialitate daca privim aceste evenimente cu un ochi lumesc. Pe unii ii vom respinge iar pe altii ii vom sustine, functie de interesul de moment, de anumite prejudecati, de ceea ce consideram ca este corect sau mai putin corect, de imprejurari si circumstante.
Insa, apararea unui principiu in nicio situatie nu poate justifica caderea din dragoste fata de aproapele nostru. Un crestin veritabil isi iubeste inamicul. Pentru ca poate sa-L recunoasca pe Hristos in orice om, indiferent de conditia acestuia, statut social, apartenenta ideologica... Este important sa intelegem punctul de vedere al celuilat, sa-i intelegem in profunzime mobilul. Samsara este definita prin instinctul incontrolabil de apucare. Cu totii ii suntem subjugati. Iar aceasta recunoastere nu poate suscita decat o profunda compasiune pentru toti cei cu care suferim de aceasta boala teribila deopotriva.
Last edited by florin.oltean75; 07.02.2017 at 23:42:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a plăcut și asta "sunt așteptări mari de la partenerii internaționali"... aia cu luminițele nu mai zic. M-a distrat mesajul lui oha. Cred că e prima dată când îl văd gesticulând așa. Arăta ca un tocilar între cheflangii. :))
|
|