![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dacă erau unii pe care îi susțineai nu mai gândeai așa. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai nu-i de rasul curcilor sa iesi sa-l dai jos pe tiran de la 5 la 9 seara ? Bai nu se mai poate cu asta ...hopa incepe Suleyman la tv hai acasa ca-l dam jos maine. :)
Faci un miting mare odata, iti demonstrezi forta pe care o ai ( daca o ai ) si gata. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu toți au programul tău. Națiunea e vie, e în alertă...:))
Last edited by simpllu; 08.02.2017 at 00:10:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Sa faca petitii online. Daca nu va dati demisia, maine o sa semnam si mai multi. :)
Si sa o citeasca aia pe Digi cu voce tare. |
|
|
|||
|
|||
|
Mi-a plăcut și asta "sunt așteptări mari de la partenerii internaționali"... aia cu luminițele nu mai zic. M-a distrat mesajul lui oha. Cred că e prima dată când îl văd gesticulând așa. Arăta ca un tocilar între cheflangii. :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Mie mi-a parut ca unul care vrea sa arate ca e bine imbracat dar a luat pe el costumul primit de pomana la un parastas. Si care nu a fost croit pe masura lui.
Adica a vrut sa arate ca e jupan si probabil le-a aratat asta doar celor care deja credeau ca e jupan. Restul nu prea au fost impresionati. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu am înțeles prezența lui Mihai Goțiu ("rambo" - după Badea) alături de președinte la intrarea în Parlament.
P.S. mută pe A3 că începe Badea. |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt satul de marota asta xenolatra si eurocentrica cu "asteptarile (=ordinele, cumva?) partenerilor (=stapanilor, cumva?) internationali". Noi, de noi insine, mai tinem seama?!
Si la fel de gretosi sint agentii rusi care spun ca e necesara (!!!!) o eventuala alianta Romania-Rusia, bazata cica pe ortodoxia comuna. Gretos discurs aglutinant, si la occidentolatri, si la rusofili. Sper sa se prabuseasca ambele tabere, ca sa stam linistiti si ne ocupam de noi insine si de treburile noastre. Si Apusul, si Rusia au nenorocit Romania si pe romani. Sper ca ambele (grupuri de) mari puteri sa isi neutralizeze reciproc influenta. Ocupatia rusa e un jaf animalic de agresiv si lacom, ocupatia apuseana o spoliere perversa si degenerativa. In neant cu ele. Si Merkel si Putin: afara de aici, cu slugile voastre si agentii vostri cu tot!
|
||||
|
||||
|
Păi pân' la 5 tre' s-o facă multinațio-style, n-au voie la meee ting.