![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mda, din cate stiti voi orice spunem sau cunoastem noi despree sectele voastre sunt minciuni...de ce sa mai cercetam, de ce sa mai citim...daca va avem pe voi, singurii care ne spun adevarul? Deci sa mai cercetam, sa mai cautam, sa mai aflam...sau deloc?
|
|||
|
|||
![]()
Pentru inceput e bine sa fii onesta , sa accepti adevarul si sa nu mai continui sa faci pe animatoarea.
![]() Dupa ce le-ai facut pe astea revenim cu alte instructiuni... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer eu scuze pentru reactia ta, cam nedemna de o crestina daruita, si mantuita chiar... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea incep sa-i inteleg si pe cei ca tine, pentru faptul ca obisnuiesc sa minta. Dar, nu-i inteleg cand fac pe "inocentii" atunci cand li se spune adevarul. O sa invat sa inteleg si asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bun, care e adevarul in toata povestea asta, ce stii in plus legat de acea scena, care sa poata conduce la concluzia clara: da...ala spune minciuni(!?!)...si Vasalie spune adevarul, pentru ca...! De ce e Costel naiv, de ce eu sunt mincinoasa cat incape( in opinia ta)...de ce toti cei care am citit despre acea "minune" nu cunoastem adevarul si bajbaim in naivitate cat incape, iar preotul e un mare mincinos? De ce emiti astfel de judecati...la adresa tuturor celor care au citit articolul respectiv si atat, cand eu am impresia ca tu vorbesti ca sa te afli in treaba...pur si simplu!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|