Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2010, 21:06:29
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Si tu, chiar l-ai crezut pe autorul articolului? Nu cred ca esti asa naiv.
Vasale, nuuuu....noi nu credem nimic, totul este o mare minciuna, toti spun minciuni...numai tu spui adevarul cap-coada, Doriana(care din cate stie martorii nu cred in minuni) si Penticostalulmantuibil asisderea.

Mda, din cate stiti voi orice spunem sau cunoastem noi despree sectele voastre sunt minciuni...de ce sa mai cercetam, de ce sa mai citim...daca va avem pe voi, singurii care ne spun adevarul?

Deci sa mai cercetam, sa mai cautam, sa mai aflam...sau deloc?
Vechi 18.05.2010, 21:13:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Deci sa mai cercetam, sa mai cautam, sa mai aflam...?
Pentru inceput e bine sa fii onesta , sa accepti adevarul si sa nu mai continui sa faci pe animatoarea.

Dupa ce le-ai facut pe astea revenim cu alte instructiuni...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 18.05.2010, 21:28:27
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Frate Gibi imi vine sa cred ca tu ai scris povestea de care se tot face vorbire mai sus.
Cam seamana cu ale tale.

Hai recunoaste!
sectaria voastra am sa iti spun ca [din nou iara]gresesti nu am treaba cu martori doar cu penticostali ca datorita lor am umblat pe unde nu era necesar si povestesc ce am trait acolo.dar apropo de acea poveste dupa90pe un stadion undeva in Romania a venit o trupa de sectari cu multi schilozi in carucioare sa inceput ritualul de tratare a celor neputinciosi la un moment- dat apare un individ ce anunta prin portavoce despre un atentat cu bomba in incinta acelui stadion.primi care au parasit stadionul au fost neputinciosii platiti.pentru cei ce au ochi de vazut si urechi de auzit
Vechi 18.05.2010, 21:33:40
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
vad ca mai la tot pasul folosesti termenii sectant, sectar, sectaresc, sectarie. Probabil iti imaginezi ca, numindu-ne astfel, ai atacat pe cineva cu taisul lamei. Trebuie sa te anunt ca brisca ta are un tais cam tocit.

Stii, pe vremuri, neoprotestantilor li s-a pus o alta porecla: „pocaiti”.
Astazi nu prea mai e folosita. Stii cumva de ce?
Pentru ca pocaitii, macar ca nu le-a convenit porecla, pe tacute si cu rabdare au transformat ocara intr-un...brand.

In zilele noastre am vazut anumiti ierarhi aparand la tv si spunand ca de fapt pocaitii le-au furat lor numele, altii zicand ca pocaitilor le place sa se autodenumeasca (?) asa...

Si mai e ceva: Cand ma gandesc ca in bisericile np, crestinii din alte confesiuni sunt numiti „cei necredinciosi”, nici nu imi mai vine sa ma consider nedreptatit cand sunt numit „sectant”.
nu sectant ca doar nu faceti masuratori cu sectantul ci sectar care e cu totul alt-ceva se ocupa cu rasucirea vorbelor
Vechi 18.05.2010, 21:34:22
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
sectaria voastra am sa iti spun ca [din nou iara]gresesti nu am treaba cu martori doar cu penticostali ca datorita lor am umblat pe unde nu era necesar si povestesc ce am trait acolo.dar apropo de acea poveste dupa90pe un stadion undeva in romania a venit o trupa de sectari cu multi schilozi in carucioare sa inceput ritualul de tratare a celor neputinciosi la un moment- dat apare un individ ce anunta prin portavoce despre un atentat cu bomba in incinta acelui stadion.primi care au parasit stadionul au fost neputinciosii platiti.pentru cei ce au ochi de vazut si urechi de auzit
......
Vechi 18.05.2010, 21:39:45
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pentru inceput e bine sa fii onesta , sa accepti adevarul si sa nu mai continui sa faci pe animatoarea.

Dupa ce le-ai facut pe astea revenim cu alte instructiuni...
Scuze Doriana daca te-a iritat mesajul meu, dar nu am ce sa aflu din partea ta...

Imi cer eu scuze pentru reactia ta, cam nedemna de o crestina daruita, si mantuita chiar...
Vechi 18.05.2010, 21:45:57
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Scuze Doriana daca te-a iritat mesajul meu, dar nu am ce sa aflu din partea ta...

Imi cer eu scuze pentru reactia ta, cam nedemna de o crestina daruita, si mantuita chiar...
Esti binevenita oricand, nu-i nici o iritare, doar un raspuns pe masura intrebarii. Love you too...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 18.05.2010, 21:49:20
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Vasale, nuuuu....noi nu credem nimic, totul este o mare minciuna, toti spun minciuni...numai tu spui adevarul cap-coada, Doriana(care din cate stie martorii nu cred in minuni) si Penticostalulmantuibil asisderea.

Mda, din cate stiti voi orice spunem sau cunoastem noi despree sectele voastre sunt minciuni...de ce sa mai cercetam, de ce sa mai citim...daca va avem pe voi, singurii care ne spun adevarul?

Deci sa mai cercetam, sa mai cautam, sa mai aflam...sau deloc?
Vai, ce dramatic prezinti lucrurile. Pe cand, realitatea este foarte simpla: de vreme ce se spun minciuni grosolane chiar in scrieri bisericesti (dau, din nou, ca exemplu "Pravila bisericeasca"), in lucrari teologice (ex: "Ereziile apusului" de ierom. Visarion Moldoveanu si Bogdan Mateciuc), de ce nu ar minti si acel autor cu barba (care a scris "snoava" despre care se dicuta). Si, de ce nu ai minti si tu si ceilalti ca tine (care gusta cu placere minciuna)?

De aceea incep sa-i inteleg si pe cei ca tine, pentru faptul ca obisnuiesc sa minta. Dar, nu-i inteleg cand fac pe "inocentii" atunci cand li se spune adevarul. O sa invat sa inteleg si asta.
Vechi 18.05.2010, 21:58:28
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Vai, ce dramatic prezinti lucrurile. Pe cand, realitatea este foarte simpla: de vreme ce se spun minciuni grosolane chiar in scrieri bisericesti (dau, din nou, ca exemplu "Pravila bisericeasca"), in lucrari teologice (ex: "Ereziile apusului" de ierom. Visarion Moldoveanu si Bogdan Mateciuc), de ce nu ar minti si acel autor cu barba (care a scris "snoava" despre care se dicuta). Si, de ce nu ai minti si tu si ceilalti ca tine (care gusta cu placere minciuna)?

De aceea incep sa-i inteleg si pe cei ca tine, pentru faptul ca obisnuiesc sa minta. Dar, nu-i inteleg cand fac pe "inocentii" atunci cand li se spune adevarul. O sa invat sa inteleg si asta.
Vasalie ma omori cu Pravila asta bisericeasca, in orice postare aduci vorba de ea...bine am inteles ca nu esti tu de acord cu cele scrise acolo, insa de aici si pana la a te pronunta in legatura cu orice comentariu cu care nu esti de acord..cum ca ar fi numai minciuni, e cam mult zic eu!

Bun, care e adevarul in toata povestea asta, ce stii in plus legat de acea scena, care sa poata conduce la concluzia clara: da...ala spune minciuni(!?!)...si Vasalie spune adevarul, pentru ca...!

De ce e Costel naiv, de ce eu sunt mincinoasa cat incape( in opinia ta)...de ce toti cei care am citit despre acea "minune" nu cunoastem adevarul si bajbaim in naivitate cat incape, iar preotul e un mare mincinos?

De ce emiti astfel de judecati...la adresa tuturor celor care au citit articolul respectiv si atat, cand eu am impresia ca tu vorbesti ca sa te afli in treaba...pur si simplu!
Vechi 18.05.2010, 21:59:47
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Esti binevenita oricand, nu-i nici o iritare, doar un raspuns pe masura intrebarii. Love you too...
But I don't anymore...sorry!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10