Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2012, 18:08:47
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Exclamation

Motivul pentru care unii pleaca din Bisericile Traditionale este faptul ca sunt pacaliti, speriati si indoctrinati cu ideea ca Bisericile Traditionale ar fi Babilonul din Apocalipsa, Babilonul din care trebuie fugit cat mai este timp pentru a nu fi pedepsiti in timpul judecatii apocaliptice.
Unii dintre cei ce cred asa ceva sunt Adventistii si cei derivati apoi din ei, Martorii lui Iehova. Daca mai stiti si altii care acuza Bisericile traditionale de babilonie, poate ar fi bine de facut o lista cu toti acestia pentru avizarea tuturor din Bisericile Traditionale ca sa stie cu ce interlocutor stau de vorba.
Vechi 11.08.2012, 18:27:42
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
rolul unui soldat la razboi este sa ucida cat mai multi dusmani, pentru asta e trimis acolo, ori in document se spune ca penticostalii niciodata nu au avut probleme din partea statului, deoarece ei si-au satisfacut stagiul militar si au mers la razboi, dovedindu-se in ochii ofiterilor buni soldati, adica omorand, in al doilea razboi mondial situatia pentru Romania a fost foarte grava.

retine ca in acel text se scrie ca penticostalii au fost buni soldati, nu buni medici sau buni sanitari, ori buni bucatari. Rolul soldatului nu este decat unul singur.
Aveți o opinie ciudată cu privire la militari, nu mai insist. Cei care au ales cariera militară v-ar putea reproșa că-i numiți "ucigași", ba mai grav "plătiți să ucidă" având în vedere condiția Armatei Române de astăzi.

Citat:
acel adventist decorat pentru ca a fost un bun sanitar sau un bun medic pe frontul de lupta, apartine unei alte categorii.
A fost decorat ca militar, nu ca și cadru sanitar. A fost medic în cadrul armatei, nu într-un spital civil.

Citat:
am intervenit, pentru ca nu-mi place cand pocaitii sunt mereu cu nasul pe sus, nu raspund la salut, de parca ar fi niste personalitati, laudandu-se cu lucruri false, mincinoase, asa cum incerci si tu sa faci. iar pocaitii din America sunt niste destrabalati si pacatosi ordinari, stiu cazuri!
Generalizați dincolo de normal! Pentru că un penticostal nu v-a răspuns la salut (sau vi se pare că nu v-a răspuns) aruncați oprobiu asupra tuturor penticostalilor. Ori și mai grav, numiți zeci de milioane de americani "destrăbălați și păcătoși ordinari" doar pentru că așa v-a spus preotul, ori că așa ați văzut într-un film cu gangsteri.
Vechi 11.08.2012, 18:31:20
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Motivul pentru care unii pleaca din Bisericile Traditionale este faptul ca sunt pacaliti, speriati si indoctrinati cu ideea ca Bisericile Traditionale ar fi Babilonul din Apocalipsa, Babilonul din care trebuie fugit cat mai este timp pentru a nu fi pedepsiti in timpul judecatii apocaliptice.
Unii dintre cei ce cred asa ceva sunt Adventistii si cei derivati apoi din ei, Martorii lui Iehova. Daca mai stiti si altii care acuza Bisericile traditionale de babilonie, poate ar fi bine de facut o lista cu toti acestia pentru avizarea tuturor din Bisericile Traditionale ca sa stie cu ce interlocutor stau de vorba.
da, exact !

si uitati-va ce prostii poate sa scrie acest individ ciudat, ca militarii sunt decorati in razboi daca au reusit performanta de a nu trage macar un glont! cum poate sa spuna asemenea tampenii ? drept cine ne ia?
Vechi 11.08.2012, 18:37:51
Banned

Implicit

Citat:
da, exact !

si uitati-va ce prostii poate sa scrie acest individ ciudat, ca militarii sunt decorati in razboi daca au reusit performanta de a nu trage macar un glont! cum poate sa spuna asemenea tampenii ? drept cine ne ia?
Vă iau drept o neinformată - ca să mă exprim elegant. Informați-vă și apoi veniți cu judecăți, eventual cu jigniri - dacă credeți că așa trebuie să se manifeste o creștină.

Last edited by osutafaraunu; 11.08.2012 at 18:45:44.
Vechi 12.08.2012, 10:27:07
sad story sad story is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2012
Implicit

Domnule, incetati cu minciunile ! nu va arogati merite pe care nu le aveti !

Penticostalii merg la razboi si ucid.
Asta e realitatea, fie ca va convine fie ca nu! Recunoasteti adevarul, chiar daca doare.

http://www.mttm.org/common/content.asp?PAGE=291

citez:

"First, during the Gulf War the Church of God had 11 chaplains helping to serve the more than 500,000 military personnel that were deployed in support of those operations. Our offices were in contact with more than 2,500 Church of God men and women who were deployed from our Christian Servicemen’s Centers in Europe"

Pentru ce sa mearga acesti pastori ca sa "pastoreasca", sa aiba grija de nevoile spirituale ale enoriasilor penticostali, soldati in armata US? ce le spune soldatilor un astfel de pastor capelan? ca e voie sa ucizi in numele unchiului Sam?

Intreb: nu va crapa obrazul de rusine ca sunteti un mare mincinos?!
Vechi 12.08.2012, 11:19:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sad story Vezi mesajul
Domnule, incetati cu minciunile ! nu va arogati merite pe care nu le aveti !

Penticostalii merg la razboi si ucid.
Asta e realitatea, fie ca va convine fie ca nu! Recunoasteti adevarul, chiar daca doare.

http://www.mttm.org/common/content.asp?PAGE=291

citez:

"First, during the Gulf War the Church of God had 11 chaplains helping to serve the more than 500,000 military personnel that were deployed in support of those operations. Our offices were in contact with more than 2,500 Church of God men and women who were deployed from our Christian Servicemen’s Centers in Europe"

Pentru ce sa mearga acesti pastori ca sa "pastoreasca", sa aiba grija de nevoile spirituale ale enoriasilor penticostali, soldati in armata US? ce le spune soldatilor un astfel de pastor capelan? ca e voie sa ucizi in numele unchiului Sam?
Dacă penticostalii ucid sau nu în război, las ca frații penticostali să răspundă. Dumneavoastră nu sunteți penticostal din câte se pare... După cum vorbiți, nici măcar a creștin nu dați dovadă...

Citat:
Intreb: nu va crapa obrazul de rusine ca sunteti un mare mincinos?!
Ce mai ziceți de prietenul dumneavoastră din Republica Moldova căruia nu-i știți numele?
Vechi 12.08.2012, 11:23:23
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Dacă penticostalii ucid sau nu în război, las ca frații penticostali să răspundă. Dumneavoastră nu sunteți penticostal din câte se pare... După cum vorbiți, nici măcar a creștin nu dați dovadă...
"fratii penticostali" ??? daca ar fi razboi, un astfel de "frate" penticostal v-ar impusca si putin i-ar pasa.

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul

Ce mai ziceți de prietenul dumneavoastră din Republica Moldova căruia nu-i știți numele?
Nu mai stiu nimic despre el, insa ultima oara cand am tinut legatura, era un mare pierzator de timp scriind pe forumuri.
Vechi 12.08.2012, 11:27:29
Banned

Implicit

Citat:
Nu mai stiu nimic despre el
Nț, nț. Nu e bine domnu' Story, nu e bine... Se poate una ca asta? Prietenul dvs. și să nu mai știți nimic de el, ba să-i mai și uitați numele...
Vechi 14.08.2012, 11:11:36
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Mai bine adventistii si rudele lor martorii lui iehova s-ar uita la ei, ca nu au Duhul Sfant, le lipseste cu desavarsire.
Vechi 15.08.2012, 22:13:55
grigoras gherase grigoras gherase is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.08.2012
Wink

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Bine ați venit printre noi ! Dacă îmi permiteți un mic off-topic: ce vă face să spuneți că o carieră militară ar fi total opusă credinței creștine ? Oare nu avem noi atâția sfinți militari ? Iată, Sf Gheorghe este primul exemplu care îmi vine în minte, dar mai sunt atâtea altele ! Chiar și Arhanghelul Mihail, cu toate că este înger, este, în fond, un sfânt militar, apărându-L pe Cristos cu sabia de foc, executând comenzile Lui și scoțându-l afară din Împărăție pe dușmanul Lui și al oamenilor.
Ai tot dreptul sa fi surprins,exemplele le stiu si iti multumesc pentru ca le-ai amintit,dar specificatia mea viza direct timpul acesta cand a mai da un exemplu de gen Sf.Gheorghe,este greu,daca nu chiar imposibil.Pentru toti cei ce ma cunosc sunt o ciudatenie.Imaginea de azi a militarului de cariera nu este tocmai stralucita,chiar ma jenez sa scriu care este aceea.Amuzati-va un pic:colegii ma alintau cu apelativul"popa Grig",apelativ dus in spate aproape 9 ani pana m-am pensionat.Atunci ma deranja,azi ma simt fericit.
Sa-ti raspund totusi la intrebare:militarul era de rgula,precum si doctorul,un om riguros,sever,neiertator,rigid,fara sentimente.Acestea erau "calitatile"atribuite noua.Astazi ele sau schimbat,sau diluat,sau chiar au disparut,insasi armata nemaifiind aceeasi.
Acele "calitati"mi-au lipsit,cariera militara nu mi sa potrivit nicicum,poate de aceea m-am pensionat cu prima ocazie si sunt fericit ca am luat acea hotarare.
Domnul mi-a dat timp sa-L cunosc si sa-l urmez.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09