![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Motivul pentru care unii pleaca din Bisericile Traditionale este faptul ca sunt pacaliti, speriati si indoctrinati cu ideea ca Bisericile Traditionale ar fi Babilonul din Apocalipsa, Babilonul din care trebuie fugit cat mai este timp pentru a nu fi pedepsiti in timpul judecatii apocaliptice.
Unii dintre cei ce cred asa ceva sunt Adventistii si cei derivati apoi din ei, Martorii lui Iehova. Daca mai stiti si altii care acuza Bisericile traditionale de babilonie, poate ar fi bine de facut o lista cu toti acestia pentru avizarea tuturor din Bisericile Traditionale ca sa stie cu ce interlocutor stau de vorba. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si uitati-va ce prostii poate sa scrie acest individ ciudat, ca militarii sunt decorati in razboi daca au reusit performanta de a nu trage macar un glont! cum poate sa spuna asemenea tampenii ? drept cine ne ia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by osutafaraunu; 11.08.2012 at 18:45:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, incetati cu minciunile ! nu va arogati merite pe care nu le aveti !
Penticostalii merg la razboi si ucid. Asta e realitatea, fie ca va convine fie ca nu! Recunoasteti adevarul, chiar daca doare. http://www.mttm.org/common/content.asp?PAGE=291 citez: "First, during the Gulf War the Church of God had 11 chaplains helping to serve the more than 500,000 military personnel that were deployed in support of those operations. Our offices were in contact with more than 2,500 Church of God men and women who were deployed from our Christian Servicemens Centers in Europe" Pentru ce sa mearga acesti pastori ca sa "pastoreasca", sa aiba grija de nevoile spirituale ale enoriasilor penticostali, soldati in armata US? ce le spune soldatilor un astfel de pastor capelan? ca e voie sa ucizi in numele unchiului Sam? Intreb: nu va crapa obrazul de rusine ca sunteti un mare mincinos?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai ziceți de prietenul dumneavoastră din Republica Moldova căruia nu-i știți numele? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai stiu nimic despre el, insa ultima oara cand am tinut legatura, era un mare pierzator de timp scriind pe forumuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Nț, nț. Nu e bine domnu' Story, nu e bine
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa-ti raspund totusi la intrebare:militarul era de rgula,precum si doctorul,un om riguros,sever,neiertator,rigid,fara sentimente.Acestea erau "calitatile"atribuite noua.Astazi ele sau schimbat,sau diluat,sau chiar au disparut,insasi armata nemaifiind aceeasi. Acele "calitati"mi-au lipsit,cariera militara nu mi sa potrivit nicicum,poate de aceea m-am pensionat cu prima ocazie si sunt fericit ca am luat acea hotarare. Domnul mi-a dat timp sa-L cunosc si sa-l urmez. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|