Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2010, 21:35:51
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Sper ca nu faci referire la alierea cu Doriana si cu mine si nu insinuezi din nou ca as fi un mincinos.

Am toata nadejdea ca ai atat discernamant incat sa nu sugerezi asa ceva.
Hahaha...nope, sunt mai multe aspecte, si de moment ce am facut acea afirmatie...chiar le-am luat pe toate in considerare; am tras concluzii, si intr-un fel simt ca nu spuneti chiar ceea ce ati vrea de fapt sa spuneti, ca de multe ori negati anumite lucruri bine stiute, sau bine intuite de noi, doar pentru a va sustine pozitia si imaginea despre voi...aproape la fiecare postare.

In fine, eu pot foarte bine sa ma insel...si voi sa fiti foarte sinceri de fapt...numai Dumnezeu stie!
Vechi 16.05.2010, 21:44:56
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dar eu mai am niste mici nelamuriri legate de cultul P:
Tu pari a avea mai degraba mari certitudini :)
Dar eu cred ca sunt doar niste nesigurante mijlocii.

Citat:
De ce nu recunosc oare faptul ca pastorul insista pe cererea si primirea acestui "dar"?

De ce neaga faptul ca ei tin post si se roaga special pentru a primi acest " dar"...deci cer special acest dar?
Cine nu recunoaste sau neaga? Eu in nici un caz.
Oricum nu exista o metodologie standard pentru primirea unui dar. Ce in BO exista?

Dar noi ravnim si cerem daruri duhovnicesti. Sau ar trebui s-o facem, mai bine zis. Iar unii da, tin si post. Bravo lor nu? Ar trebui sa tinem si noi.

Citat:
In concluzie, oare de ce sectarii nu pot spune adevarul, si refuza sa fie sinceri...sa fie pentru ca "cineva anume" ii invata, si nu Hristos?
Nu a fost nici o intrebare de-a ta la care sa nu fi spus, cu sinceritate adevarul.

De ce nu l-as spune? Eu sunt mandru de secta mea. (in sensul bun al cuvintelor secta si mandrie)
Vechi 16.05.2010, 21:45:32
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Daca te refereai in general, inseamna ca ai o sumedenie de argumente despre refuzul de a spune adevarul si de a fi sinceri, a oricarei categorii de "sectari". Da, te rog exemple de adventisti care nu fost sinceri (ca doar i-ai inclus si pe ei la "mincinosi").
Argumente de care? Argumentele mele nu sunt si ale tale, iar ceea ce e privit de mine ca fiind argument...pentru tine nu e ( si stii si tu asta), deci nici nu ar avea vreun rost sa imi bat capul sa insir argumente, pentru ca eu cateodata sunt mai comoda...si aleg sa scriu numai concluzia, fara sa prezint si referatul, intrucat e ceva personal, si nu am nevoie de confirmari, note, sau stampile din partea altora, e doar parerea mea...bazata pe anumite criterii.

Exemple: Tu ( ok, cred ca si tu te inscrii in aceasta categorie...si stii si tu ca ai spus minciuni doar ca sa dai bine, si cand ai fost prins in capcana, ai inceput sa te agiti, chiar cu riscul de a-ti lasa laba acolo)...si cam toti cei prezenti pe acest forum, care isi vand imaginea cu orice risc.

Parerea mea...e alegerea ta daca esti de acord, sau nu...cu ea!
Vechi 16.05.2010, 21:47:59
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Hahaha...nope, sunt mai multe aspecte, si de moment ce am facut acea afirmatie...chiar le-am luat pe toate in considerare; am tras concluzii, si intr-un fel simt ca nu spuneti chiar ceea ce ati vrea de fapt sa spuneti, ca de multe ori negati anumite lucruri bine stiute, sau bine intuite de noi, doar pentru a va sustine pozitia si imaginea despre voi...aproape la fiecare postare.

In fine, eu pot foarte bine sa ma insel...si voi sa fiti foarte sinceri de fapt...numai Dumnezeu stie!
Eu cred ca esti prea obisnuita cu minciuna, Andrusca.

Eu ma feresc de ea. In nici un caz nu as minti intentionat in discutiile pe forum
Vechi 16.05.2010, 21:52:53
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu pari a avea mai degraba mari certitudini :)
Dar eu cred ca sunt doar niste nesigurante mijlocii.
Hmmm...numai eu stiu de care sunt, dar e ok ca tu sa iti dai cu parerea...de ce nu?
Citat:
Cine nu recunoaste sau neaga? Eu in nici un caz.
Oricum nu exista o metodologie standard pentru primirea unui dar. Ce in BO exista?
Si totusi...de ce numai acest dar, cu insistenta?
Citat:
Dar noi ravnim si cerem daruri duhovnicesti. Sau ar trebui s-o facem, mai bine zis. Iar unii da, tin si post. Bravo lor nu? Ar trebui sa tinem si noi.
Ce daruri cereti in afara de cel al vorbirii in limbi, si al proorociei?
Eu nu am ce sa apreciez...sincer, poate tu da, dar eu chiar nu.
Citat:
Nu a fost nici o intrebare de-a ta la care sa nu fi spus, cu sinceritate adevarul.

De ce nu l-as spune? Eu sunt mandru de secta mea. (in sensul bun al cuvintelor secta si mandrie)
Hm, nu stiu...da, cred ca ai incercat, insa eu nu te percep ca fiind sincer...si simt cumva ca esti prezent aici sa vinzi ceva, cateodata cu voce mai scazuta, cateodata mai puternica...ceva de genul asta.
Vechi 16.05.2010, 21:54:18
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Exemple: Tu ( ok, cred ca si tu te inscrii in aceasta categorie...si stii si tu ca ai spus minciuni doar ca sa dai bine, si cand ai fost prins in capcana, ai inceput sa te agiti, chiar cu riscul de a-ti lasa laba acolo)...si cam toti cei prezenti pe acest forum, care isi vand imaginea cu orice risc.
Cine se agita acum, cumatra Andrusca? Nu ar fi mai simplu sa vii cu un exemplu, care ar spune mai multe decat toata torocaiala ta?
Vechi 16.05.2010, 21:58:46
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu cred ca esti prea obisnuita cu minciuna, Andrusca.

Eu ma feresc de ea. In nici un caz nu as minti intentionat in discutiile pe forum
Din cate tin minte am adresat destul de multe intrebari, deci nu era logic...ca urma sa trag la un moment dat si niste concluzii in urma celor citite?
Vechi 16.05.2010, 22:00:51
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Cine se agita acum, cumatra Andrusca? Nu ar fi mai simplu sa vii cu un exemplu, care ar spune mai multe decat toata torocaiala ta?
"Tolocaneala" e termenul corect!..iar eu nu sunt cumatra, iar daca in opinia ta sunt chiar o mare cumatra...de ce te-ar mai interesa exemplele, sau argumentele oferite de o cumatra? Nu sunt ele oare egale cu 0?
Vechi 16.05.2010, 22:05:10
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
"Tolocaneala" e termenul corect!..iar eu nu sunt cumatra, iar daca in opinia ta sunt chiar o mare cumatra...de ce te-ar mai interesa exemplele, sau argumentele oferite de o cumatra? Nu sunt ele oare egale cu 0?

Incercarea de a aduce argumente la ceea ce afirmi cu atata usurinta, iti este tie de folos. Eu stiu ca nu ai aceste argumente sau exemplificari la ceea ce spui (pentru ca ori vorbeste rautatea din tine ori vorbesti de pe pereti).
Vechi 16.05.2010, 22:08:57
Banned

Implicit

Citat:
Din cate tin minte am adresat destul de multe intrebari, deci nu era logic...ca urma sa trag la un moment dat si niste concluzii in urma celor citite?
Andrusca nu o mai ocoli: zici ca ai tras niste concluzii si sugerezi ca eu as fi mintit pe topicul asta. Mi-a mai zis chestia asta un utilizator Florin1966, dar de la tine am pretentii ceva mai mari. Daca am mintit, selecteaza minciuna si pune-o aici la vedere.

Vreau sa iti atrag atentia a doua oara ca ma deranjeaza sa spuna cineva despre mine ca mint. Daca tu esti obisnuita sa fii numita mincinoasa, e problema ta, eu nu cred ca ar trebui sa ne jucam cu cuvantul „minciuna”. El este serios. Daca cineva minte el trebuie stopat si atentionat imediat. Eu asa cred.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10