![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine, eu pot foarte bine sa ma insel...si voi sa fiti foarte sinceri de fapt...numai Dumnezeu stie!
|
|||
|
|||
![]()
Tu pari a avea mai degraba mari certitudini :)
Dar eu cred ca sunt doar niste nesigurante mijlocii. Citat:
Oricum nu exista o metodologie standard pentru primirea unui dar. Ce in BO exista? Dar noi ravnim si cerem daruri duhovnicesti. Sau ar trebui s-o facem, mai bine zis. Iar unii da, tin si post. Bravo lor nu? Ar trebui sa tinem si noi. Citat:
De ce nu l-as spune? Eu sunt mandru de secta mea. (in sensul bun al cuvintelor secta si mandrie) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Exemple: Tu ( ok, cred ca si tu te inscrii in aceasta categorie...si stii si tu ca ai spus minciuni doar ca sa dai bine, si cand ai fost prins in capcana, ai inceput sa te agiti, chiar cu riscul de a-ti lasa laba acolo)...si cam toti cei prezenti pe acest forum, care isi vand imaginea cu orice risc. Parerea mea...e alegerea ta daca esti de acord, sau nu...cu ea!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma feresc de ea. In nici un caz nu as minti intentionat in discutiile pe forum |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Eu nu am ce sa apreciez...sincer, poate tu da, dar eu chiar nu. Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incercarea de a aduce argumente la ceea ce afirmi cu atata usurinta, iti este tie de folos. Eu stiu ca nu ai aceste argumente sau exemplificari la ceea ce spui (pentru ca ori vorbeste rautatea din tine ori vorbesti de pe pereti). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vreau sa iti atrag atentia a doua oara ca ma deranjeaza sa spuna cineva despre mine ca mint. Daca tu esti obisnuita sa fii numita mincinoasa, e problema ta, eu nu cred ca ar trebui sa ne jucam cu cuvantul „minciuna”. El este serios. Daca cineva minte el trebuie stopat si atentionat imediat. Eu asa cred. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|